Има ли промени?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНов лидер в портфейлът ми: третите станаха пръви - Трейдингът излезе начело, следван от Жабокът и Атерата.Last edited by tony1975; 08.03.2014, 09:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеАбе и ти не си в час ама нейсе
набил се е имп-шматарока в бреф. Нарича го ски-скок. Най-близката алюзия е "намазвам ти ските". но .... за който разбира
Импът си е "въобразил", че тук е келепира (има артии). ... ама
не е препоръка, импе, пак си помисли, дали не ти маж
Коментар
-
Килимиманджаров - Брефчета имах преди, ама ги разкарах отдавна, от няколко месеца нямам нищо там.
Да: имам предвид Фонд Имоти - поради своеобразната форма на покривът на сградата им на Цариградско: при подходящи климатически условия човекът може да се пусне със ските по покривът и: ПЬЯУ !!! Дда кацне в Дружба 2.
Средната цена, на която съм си пазарувал Скокчета е 4.3 стинки, така че засега: доволен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениефонд имоти е -
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетук нещо разминаване се получи-бреф или фонд имоти???
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениене е бреф - сигура
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеМоже и други да има, ама те си трайкат - много хора се хвалеха, че купували между 4 и 5 стотинки - един от тях в момента се подвизава в кръчмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеАбе и ти не си в час ама нейсе
набил се е имп-шматарока в бреф. Нарича го ски-скок. Най-близката алюзия е "намазвам ти ските". но .... за който разбира
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеСки-скокчето какво ще рече на императорски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеФонд имоти - при тази акция почти всички сме на минус /засега / - само Импето е на плюс
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеСки-скокчето какво ще рече на императорски?
Коментар
Коментар