Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, драги
Но ето - Ски-скокчето - единственото ми рисково нещо - днес -блестящо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеЯ сподели за Енемонката, преди гнусливо извръщах глава, ама нещо напоследък каточели на тез цени почва леко да изглежда секси...
Относно бизнесът им. Не съм запознат в детайли и съм честно казано малко раздвоен в преценката си. Или преди да излязат в Германия толкова са я били забатачили, че това е било единстваната сламка за спасение (да работят без марж, но да работят). Или пък стратегията малко им куца - може би това не са техните пазари. От друга страна градят реноме и имидж и се препоръчват за по-добри проекти. От трета страна рискуват да не им платят (знам как се работи в Германия на това ниво). Така, че времето ще покаже. Знам само, че при проектно-ориентираните бизнеси нещата може да се развият много бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПри мен нещата се променят динамично, но към днешна дата:
50% Химимпорт обикновени
18% Синергон
17% ПДНГ
15% Евроинс
Излязох през последните две седмици с един неголям пакет от Билборд (средна печалба 42%). Това е и средната ми реализирана (т.е. осребрена) доходност от акции от декември насам.
Имам апетит краткосрочно към ЧЕЗ и Синергон, а в следващите месеци към Енемона. За жалост нямам кеш, а не ми се разваля никой от портфейлите към момента. След 10-14 дни ще се включа отново.
Успех!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
При мен нещата се променят динамично, но към днешна дата:
50% Химимпорт обикновени
18% Синергон
17% ПДНГ
15% Евроинс
Излязох през последните две седмици с един неголям пакет от Билборд (средна печалба 42%). Това е и средната ми реализирана (т.е. осребрена) доходност от акции от декември насам.
Имам апетит краткосрочно към ЧЕЗ и Синергон, а в следващите месеци към Енемона. За жалост нямам кеш, а не ми се разваля никой от портфейлите към момента. След 10-14 дни ще се включа отново.
Успех!
Коментар
-
На мене 53% от портфейлецът ми е в групата на хима.
От целия портфейлец 20% ми е привилегия на хима - да носи и дивидентец.
Имам и 16% в една голема спекулация - Енерго-про продажби, къдет може и да отлети до слънцето, а може и да се спихне брутално.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, драги
Но ето - Ски-скокчето - единственото ми рисково нещо - днес -блестящо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетук се надявах да покажеш нещо рисково и да изненадаш всички ни с някоя нова инвестиция,но знае ли човек?!?
Но ето - Ски-скокчето - единственото ми рисково нещо - днес -блестящо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи не ми се рисуват много-много колелца - а и нямам нови акции в портфейлът от доста време вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКогато имах най-добра диверсификация, бях постигнал супер баланс:
- Най-тежко дружество - Жабокът.
- С най-голяма обща тежест в портфейлът - една група (хидравликите).
- Най-ного компании в портфейлът - друга група (Софармите).
И сега не съм зле - почти еднакви като тежест три основни компании, още няколко - равни приблизително по тежест на всяка от трите основни, плюс умерено количество облизвации со сосна доходност.
Скоро ще нарисувам ново колелце.
Коментар
Коментар