IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма сила на света, която да ме накара да набия 70-80-90% в един финансов актив

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Точно така е, лафчетата на Бъфет са от едно време ! Към края на годината портфолиото му включва 45 компании, а аз съм го изпреварил с една !
      Евала, Импето ряпа да яде Моето включва 1 компания в България (Бреф) и 3 извън България (Мета, Епъл и наскоро пак си взех Дисни), понякога си играя с разни Тесли и подобни шитни, но това е просто за играта. Успех
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
        Бъфет казва едно, но прави друго
        Точно така е, лафчетата на Бъфет са от едно време ! Към края на годината портфолиото му включва 45 компании, а аз съм го изпреварил с една !

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
          На БФБ:

SLYG 83.6%
          PET 10.2%
          SO 6.8%
          Кеш 0.2%

Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.

Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"
          Що бе, аз се интересувам! На мене 55% от порфейла е в УСА. От тези 55%, 90% са в компании с AI.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Бъфет казва едно, но прави друго

Коментар

• На БФБ:

SLYG 83.6%
              PET 10.2%
              SO 6.8%
              Кеш 0.2%

Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.

Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"

Коментар

• SLYG 17,66%
                DUH 12,69%
                DUH/F 5,52%
                BSO 13,51%
                SPH 13,45%
                AGH 13,18%
                IMP 7,78%
                MCH 7,35%
                KEШ 8,86%

ето моето портмоненце без графика
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Евереста дава добър дивидент

Коментар

Диверсификацията е хубаво нещо
                    Ти си знаеш - аз ти се кефя, че си честен и открит, но диверсификацията не е точно моето виждане на нещата, хеле пък при евереста. Успех
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кажи честно, че държиш такъв голям процент при Евереста? И си се разбил по толкова позиции?
                      Диверсификацията е хубаво нещо

Коментар

Пускам си портфейла специално заради колегата 15%
                        Желая Ви успех по всички позиции колега, най-вече по тази на Шелли . Виждам, че сте излязъл от БФБ, надявам се да сте успял да го направите на най-високите нива. Защо София Комерс Ви е с такъв малък процент? Аз лично я нямам, но ми се струва далеч по-добра от някои други компании в портфейла Ви. Приемете това, като въпрос с най-добри намерения.

Коментар

Кажи честно, че държиш такъв голям процент при Евереста? И си се разбил по толкова позиции?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

екстра ти е Софикс ! Само БФБ и Доверие ти липсват от топа
                            Доверие го има в колелцето

Коментар

• моят портфейл е следният 70% биткойн е.т,ф . и 30 % голд майнерс е.т,ф

Коментар

екстра ти е Софикс ! Само БФБ и Доверие ти липсват от топа
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X