Няма сила на света, която да ме накара да набия 70-80-90% в един финансов актив
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Точно така е, лафчетата на Бъфет са от едно време ! Към края на годината портфолиото му включва 45 компании, а аз съм го изпреварил с една !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеБъфет казва едно, но прави друго
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеНа БФБ:
SLYG 83.6%
PET 10.2%
SO 6.8%
Кеш 0.2%
Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.
Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
На БФБ:
SLYG 83.6%
PET 10.2%
SO 6.8%
Кеш 0.2%
Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.
Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Диверсификацията е хубаво нещоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кажи честно, че държиш такъв голям процент при Евереста? И си се разбил по толкова позиции?
- 1 like
Коментар
-
Пускам си портфейла специално заради колегата 15%
Коментар
-
Пускам си портфейла специално заради колегата 15%Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
екстра ти е Софикс ! Само БФБ и Доверие ти липсват от топа
Коментар
-
Пускам си портфейла специално заради колегата 15%Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Коментар