IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Значи казвате ,не е хубаво да имаш ХИМ сега ......Е аз съм за съжаление

ХИМ от 82ст средна....И на 1.20 да изляза ,пак ще съм 50% далавера.Иначе ,викате да чакам дивиденти ...по 10-15% на година.......Ми аз ще ги взема за няколко години напред ако изляза на 1.20....Сладури сте...и доста завиждате,и доста вие яд....Имам и ЦКБ ....първо продадох една част на 90ст...за да играя на търга на ХИМа ....Ааааа забравих имам и ХИМ на 1.38 и на 1.39 от търга...В последствие купувах ЦКБ между 92 и 95 ст ....Имам и други,ама те не са важни.Добре ,че избягах от Доверие....Сега не знам според поправката в закона ,дали ОД не трябва да прави търгово...там.АТЕРА та я махнах скоро....
    Че така...вие чакайте дивиденти

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Шегуваш се, нали ? Или не става въпрос за БФБ Предполагам си наясно, че тук правилата са различни ?
      Но за т.2 и 6 съм съгласен. т.4 те прави много рисков и неликвиден - знам го от собствен опит
      Аз лично съм скочил в дълбокото - само ЦКБ и ПИБ.
      Засега съм доволен - +35%
      Познавам правилата и се нагаждам. Което не означава, че ги харесвам. От принципите си тук-там се налага да направя компормис само по т.3, защото иначе трябваше да си играя само с 2-3 АДСИЦ-а.

Коментар

• Моите - подредени по могъщество:

Златен жабок - 36.29%
        Атерка - 15.98%
        Любовното послание - 14.57%
        Транспортната Софарма - 10.78%
        Честната игричка - 5.57%
        Хесовицата - 5.07%
        Имотаджийската Софарма - 3.19%
        Истинската Софарма - 3.11%
        Буллендчето - 1.94%
        Бинтаджийницата - 1.53%
        Брефченцето - 1.19%
        Саламаджийницата - 0.33%

Не бройкам непубличните акции, златцето, сребърцето, платинчичката, елмазите. Те като стойност превъзхождат портфейлът ми на БФБ над двойно. Кризата го направи така.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
          Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
          Като изключим последното ти също си направил много добър подбор, браво.

Коментар

Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
            не виждам лошо в това че си ги купил, когато са почнали да ръста си или аз не разбирам нещо?
            Ще лапнеш хубави дивиденти, но при ръст на пазара мисля че е хубаво да имаш и растящи акции!!!

п.с. Импе абе гледам с буквичката "С" има доста хубави парчета: СОФКОМ, СФАРМ, СФТРД, Стара планина и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

По мое мнение един портфейл трябва да има следните характеристики

1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
              2. Нито една чиста акция (ОЦК, Химко, Меком и т.н.)
              3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
              4. Максимум 5 акции.
              5. Поне 1 АДСИЦ.
              6. Поне 2 акции от топ 10 по ликвидност.
              7. Поне 3/5 от портфейла с гарантирана дивидентна доходност.

Мнението ми е препоръка единствено за спокоен сън и стабилни нерви!
              Шегуваш се, нали ? Или не става въпрос за БФБ Предполагам си наясно, че тук правилата са различни ?
              Но за т.2 и 6 съм съгласен. т.4 те прави много рисков и неликвиден - знам го от собствен опит
              Аз лично съм скочил в дълбокото - само ЦКБ и ПИБ.
              Засега съм доволен - +35%
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Браво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.
                Аз съм го написал Тони. Поне 3 от 4-те акции, които ме интересуват, можеш да ги разгадаеш без да ги упоменавам изрично.

Коментар

• Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                    Аз съм разпределила по равно във Химимпорт, Синергон холдинг, Биовет и Алкомет.
                    Засега само последното ме дърпа назад
                    Смени си ника , явно вече не си наблюдаваща а действаща
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Здравейте!
                      Нека да раздвижим малко темата тука. Вече при SOFIX гонещ 400 имали колеги, които преструктурираха притежаваните портфейли и в каква посока. Дано новата година да е по - добра от старата.
                      Консервативни

Каолин.
                      Енерго Про Мрежи
                      Стара планина
                      Емка/стари/
                      Доверие/стари/

Спекулативни
                      ХИМ прив ./с цел влизане на Енерго Про Продажби или Чез или Алкомет /
                      Петрол - малко за всеки случай
                      Дойче банк...търся излизане

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        И какво ще спечеля като си кажа портфейла?
                        Може някой да те копира или по-лесно да си го продадеш.

Коментар

• Картичка с образа на императорското семейство...
                          и усмивка по телефона...
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• И какво ще спечеля като си кажа портфейла?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
                              3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
                              4. Максимум 5 акции.
                              5. Поне 1 АДСИЦ.

Браво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.

Коментар

• Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

4. Максимум 5 акции.
                                5. Поне 1 АДСИЦ.

Коментар

Working...
                                X