IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Браво! Рядко практична и точна мисъл...На 65 ст има толкова паплач готова да разпродаде че няма смисъл за влизане
    Може Батя да се обиди но с този мажоритар е така....
    Софармата се качва затова и портфеила се качва....
    Монти, и аз мисля, че си прав

на 0.65 е още рано да се влиза - сега влизат тарикатите , ще му дойде времето за влизане в Синергона на 2.50-3.00 според - тогава ще влизате вие с Пипбел
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Тъпите индекси пак потънаха днес, Софикса е 308 пак.
      Ма какво ли ме интересува. Може да иде даже под 300, а аз пак да съм над водата.

Моя индексен портфейл днес записа + 0.72 %

Бате - както вече споменах съм сравнително нов.
      Синергона вече го пробвах с учебна цел - не ми ареса работата там и се освободих с 2ст.загуба.
      Ранко ми е още да хазарствам с избушковци.
      Софикс - бльъ. Кой му пука?

За мен е от значение само Имперският индекс.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Тъпите индекси пак потънаха днес, Софикса е 308 пак.
        Ма какво ли ме интересува. Може да иде даже под 300, а аз пак да съм над водата.

Синергона вече го пробвах с учебна цел - не ми ареса работата там и се освободих с 2ст.загуба.
        Браво! Рядко практична и точна мисъл...На 65 ст има толкова паплач готова да разпродаде че няма смисъл за влизане
        Може Батя да се обиди но с този мажоритар е така....
        Софармата се качва затова и портфеила се качва....

Коментар

• Тъпите индекси пак потънаха днес, Софикса е 308 пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Доста гъбки си набрал в кошничката
            Но имаш много важен пропуск - Синергон холд. В моя портфейл поне е на първо място по тежест
            Успех на БФБ ти желая.
            Напомняш ми моя старт през далечната вече 2001 г.
            Ееех, какви години бяха само
            Браво Батя! Само така

Бедо може да не мисли за миноритарите, но мисли за холда - там нещата са много стабилни според мен (независимо какви финансови резултати показва)
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

6C4P / 6C4P | AGR / A72 | ALBHL / 5ALB | BREF / 5BU | CCB / 4CF | CENHL / 5SR | CHIM / 6C4 | E4AP / E4AP | ELHIM / 52E | ELTOS / SL9 | EMKA / 57E | FPP / 6F3 | GAGBT / 4PX | GAZ / 4O1 | HES / 4HE | HIKA / 4I8 | KAO / 6K1 | MCH / 5MH | NEOH / 3NB | SFARM / 3JR | SFTRD / SO5 | SOFBT / 3JU | SOFCOM / 6SO |

Тая тема се забрави бе. Сигурно щото в раздела за чужди пазари.
              Сетих се за нея покрай по-актуалните сега за индексите.Явно не може им се вярва вече след като откровено се изгавриха с тях.
              Отсега нататък си гледам само собствения портфейлен индекс.
              22 акции, дивидентни /растежни 40/53 % , кеш <7% остана.
              Надявам се на среден дивидент около 5,5% за целия пакет.
              Най голяма е групата на Ст.Пл. - 21%, Хима и сателити - 16% (1/2 от които са привилигерованите), лекарства и тутун - 14% и т.н.

Всичко що мисля че е жизнено и перспективно съм си взел. Гледал съм и да е що годе ликвидно. Диверсифициран съм задоволително според мен.
              Единствено Атерата и Ланда ми липсват да съм доволен напълно.
              Ма малко закъснях и се понабалончиха вече.
              Нищо - ще се обзаведа с тях на по-приемливи нива след лятото.

Айде - аз си казах.
              А при вас как седят нещата ?
              Доста гъбки си набрал в кошничката
              Но имаш много важен пропуск - Синергон холд. В моя портфейл поне е на първо място по тежест
              Успех на БФБ ти желая.
              Напомняш ми моя старт през далечната вече 2001 г.
              Ееех, какви години бяха само

Коментар

• Бъгяса ли се темата тук, какво става ?
                Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo
                  Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
                  Съдържание:
                  АТЕРА - 38 %
                  Ст.планина холдинг - 5%
                  По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемона привилегировани,
                  по около 3 % от тези: БЛАБТ,МОНБАТ,Софарма,Неохим,Меком,Елтос,
                  по около 2 % от тези: Трейс,Топливо,СОФБТ и Синегрон
                  Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
                  Според мен в този портфейл, в идващите месеци, потенциалът за растеж ще се тунингова до нула.
                  Забравих да уточня, че моят портфейл също даде фира.
                  Last edited by smirenoto; 19.03.2012, 11:49.
                  Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Това е основният проблем на Борсата ни.Как да дойде голям инвеститор,да вкара няколко милки,като няма къде.То в същност има де...ама те не дават диеиденти.....
                    Ми това нас не касае. А и щом инвеститор - толкова могъщ, он ще си намери начин. Да пъкне Чичо Уорън (напримерно) - и да си ареса Любовното послание - ме он може да дрънне една жица на мажовците и да купи 78% от него - кво му пречи....

Ама тогава дивидент вече няма да видим... он не обича да дава дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                      Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
                      Съдържание:
                      АТЕРА - 38 %
                      Ст.планина холдинг - 5%
                      По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемона привилегировани,
                      по около 3 % от тези: БЛАБТ,МОНБАТ,Софарма,Неохим,Меком,Елтос,
                      по около 2 % от тези: Трейс,Топливо,СОФБТ и Синегрон
                      Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
                      Според мен в този портфейл, в идващите месеци, потенциалът за растеж ще се тунингова до нула.
                      Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Очаквам около 35 стинки при Любовното послание и горе-долу пак толкова при хесовиците. Но нищо чудно да ги разпродам частично около сборищата, съответно на 8.5 и 11.5 кинта... после пак ще си вляза - на 7 и 9 кинта... стига толкова лапачка от дивиденти...

И не се вманиачавайте на тема ликвидност. При секси акциите ликвидността е ниска, щото няма предлагане, при кьопавите - щото няма търсене. Разбира се - малкият свободен обем си е слабост, но не непреодолима.

Това е основният проблем на Борсата ни.Как да дойде голям инвеститор,да вкара няколко милки,като няма къде.То в същност има де...ама те не дават диеиденти.....

Коментар

Импе, а при хидравлиците какви очаквания имаш ?
                          Според мене спокойно може да дават по и над 20ст. При тия годишни резултати изобщо няма да им бръкне в здравето.
                          Пейаут от около 20% си е повече от безопасно за компаниите.
                          То ти и без това и в момента вземаш над 15% от МЦХ, блазе ти

ПС Кат направя малко стаж ще дробя по-малко
                          Очаквам около 35 стинки при Любовното послание и горе-долу пак толкова при хесовиците. Но нищо чудно да ги разпродам частично около сборищата, съответно на 8.5 и 11.5 кинта... после пак ще си вляза - на 7 и 9 кинта... стига толкова лапачка от дивиденти...

И не се вманиачавайте на тема ликвидност. При секси акциите ликвидността е ниска, щото няма предлагане, при кьопавите - щото няма търсене. Разбира се - малкият свободен обем си е слабост, но не непреодолима.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                            импе за и 2010 дивидента беше 0.002 лв
                            ако казваш на FPP честната игра де
                            Да, моя грешка. Смятай какъв ръст на дивидентчето ще има сега. Е, не мисля да го чакам - на около 0.348 - шиткам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Ох леле лошо или ох леле добре?
                              Бе има ли значение. Една - една. С мене се бъзикат че са много.
                              Всеки си има собствен стил.
                              Ти си решил да търгуваш най ликвидната, сигурно си дей трейдър и те сърбят ръцете.
                              Няма лошо - важното е да върви матриала. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ох леле!
                                Ох леле лошо или ох леле добре?

Коментар

Working...
                                X