Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Ърм, как преструктурирахте тази година, ве?
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - гледам никой не смей да си признае какво дръжи.
Аз, понеже - храбър - ще си кажа:
Едната Хидравлика;
Другата Хидравлика;
Златното Жабе - привилегировани;
Златното Жабе - обикновени;
Софарма;
Софарма - транспортната;
Софарма - имотаджийската;
Софарма - билкарската;
Честната Игра;
Бинтаджийницата;
Елхимът;
Саламаджийницата - привилегировани;
Саламаджийницата - обикновени.
Не казвам, че по тежест в портфейлът са в този ред.
Аз - сега, подредени по мощ:
Жабокът - привилегировани;
Атерката;
Едната хидравлика;
Другата хидравлика;
Транспортната Фарма;
Честната игричка;
Имотаджийската Софарма;
Истинската Софарма;
Бинтаджийницата;
Буллендчето;
Брефчето;
Саламаджийницата (уж) привилегировани.
Както и преди - не смятам непубличните, златцето, сребърцето, платинчичката, елмазите и човекозастраховчичките.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПри мен преобладават имотите, като вадя средните офертни цени и вадя примерно 20% за да е по-реалистично.
Но и в този случай ми се получава, че 90% ми е в имоти, 6% в суровини и благ. метали , едва 0,5% в акции. Имам интерес към дивидентоотнасящи акции, както и към непублични такива, зато ти правя евала за портфейла но за мен по-принцип ми изглежда малко рисков, ако разчиташ само на това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПри мен преобладават имотите, като вадя средните офертни цени и вадя примерно 20% за да е по-реалистично.
Но и в този случай ми се получава, че 90% ми е в имоти, 6% в суровини и благ. метали , едва 0,5% в акции. Имам интерес към дивидентоотнасящи акции, както и към непублични такива, зато ти правя евала за портфейла но за мен по-принцип ми изглежда малко рисков, ако разчиташ само на това!
Бегай тогава от борсата ,ако неговият е рисков тогава отивай на маркета за ДЦК....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениег-н Язовир взимам квот ми продават - акции, шитове и др.работи
Успех - а в твоя какво има?
Но и в този случай ми се получава, че 90% ми е в имоти, 6% в суровини и благ. метали , едва 0,5% в акции. Имам интерес към дивидентоотнасящи акции, както и към непублични такива, зато ти правя евала за портфейла но за мен по-принцип ми изглежда малко рисков, ако разчиташ само на това!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеТи сигурен ли си, че в твоя портфейл няма нищо друго освен акции?!
Успех - а в твоя какво има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСега съм така:
СФАРМ - 18%
ЕУИНС - 14%
М+С - 13%
ЛАНД - 12%
СФТРД - 10%
ФПП - 10%
СОФКОМ - 10%
ФНИ - 8%
ТРЕЙС - 5%
Успех!
Оглеждам ДРУПАЛ и СЕНХЛИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеХем акциите държите хем спад прогнозирате.
Та ако тръгне да се качва Океу, а ако тръгне да пада пак Океу нали сте го предвидили.
Опасни инвеститори.
Пък за патките като те слушам - май знаеш нещо дет ний не
Поне си се ровил най много от всички там със сигурност.
Ще взема и аз да заредя 1% патки...пък квото стане.
Поне ще е контра инвестиране дет му викат....та знайш ли...
Коментар
-
Като говорим за портфейл моя е следния.
90-95% Акции на на Холдинг Пътища Ад и до 5% кеш за оцеляване който при определени условия може да се довложи до някаква степен пак в Холдинг Пътища Ад.
Не инвестирам в нищо друго за момента фанал съм се там увътрил съм се здраво и това е или, че печелим или че мрем.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМислиш че фармата ще пада още? КАО се държи добре през този спад- явно Алианц подпират.
Каото си плаче за поне 10-15% спад, фармата - тоже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХубавко си го решил Тонито, ма тука очаквам най малкия спад това лято. Скоро след дивидента ще се качи над 6.
Виж за останалите в Софикса (с изкл.на Еларга) - да са им здрави гърбините че мецани ще танцуват за здраве отгоре им.
За повечето очаквам 10-20 % спад.
За ПИБ, Монбат, Брефа и евент.Холда - над 20%.
Само при Хима, ЦКБ и Неохим мисля че спада ще е до още 10% макс.
Все пак очаквам Софка да не потъне под 250-60.
Освен ако някакъв голям катаклизъм не се появи. Или ЕС вземе да се разцепва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧакам след дивидента м+С да падне че да си взема малко!
Виж за останалите в Софикса (с изкл.на Еларга) - да са им здрави гърбините че мецани ще танцуват за здраве отгоре им.
За повечето очаквам 10-20 % спад.
За ПИБ, Монбат, Брефа и евент.Холда - над 20%.
Само при Хима, ЦКБ и Неохим мисля че спада ще е до още 10% макс.
Все пак очаквам Софка да не потъне под 250-60.
Освен ако някакъв голям катаклизъм не се появи. Или ЕС вземе да се разцепва...
Коментар
Коментар