IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много е важно и на какви цени е правен портфейла

... и какъв е портфейла като стойност.Защото ако е в неликвидни акции....може само да му се радваш,а да не можеш реално да излезеш в определен ценови диапазон.Моят е само от ликвидни акции.И бързо мога да го обърна в кеш....Такива чикии като Формопласт...Етропал.....с оборот от 1000-2000лв на месец....ПРОСТО МОЖЕш ДА СИ ГИ ЗАКАчИш В РАМКА И САМО ДА ИМ СЕ РАДВАш.

Ама всеки си знае....Дивиденти не гоня.Търся капиталова печалба.

Коментар

• пък, аз имам само 40% CCB
      другите 40 % са 6BMA, 12% KAO и 8% 6S7.
      Мисля си да увелича CCB-то
      Това е моето моментно състояние
      Както се казва не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        CCB 90%
        ох леле!

Коментар

• CCB 90%

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo
            Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
            Съдържание:
            АТЕРА - 38 %
            Ст.планина холдинг - 5%

По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемо

С червеното са добри според мен ... Другите не ги следя.
            Алкомет добра фирма и има подкрепа на фонд ,Хиката е ясна и Ст.планина са ясни , Корп ако не беше изваждането от Софикс и сега щях да имам . Мисля че скоро ще се върне на предишните стойности но трябва време поне от месец....
            Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              И защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт

Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт

за Януари около 1500-1600 лв
              за февруари ако махнем пакета към 2500лв

Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
              Пиша за акции който смятам че близките 10 дни ще се качат с по 20-30 % , при преоценката на някои фондове. А това как и колко ще купиш си е твоя работа...
              Погледнете как са реагирали цените на предпоследният работен ден на всяко тримесечие и си решавайте. Много ясно че няма да купувате на пазарна в момента на Формопласт и Етропал * ако не може да купите от тях ще ги разделите пропорционално спрямо другите*. Съвета ми е и е за биричка със картофи...
              Не е препоръка за търговия....
              Поздрави и успехи и на всички и на тези съобразили с мойте предложения и на тези теглили ми по една...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                някой вкара бъг - не си виждам поста!
                Всички теми се бъгясаха

Коментар

• някой вкара бъг - не си виждам поста!

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                    Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
                    Съдържание:
                    АТЕРА - 38 %
                    Ст.планина холдинг - 5%
                    По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемона привилегировани,
                    по около 3 % от тези: БЛАБТ,МОНБАТ,Софарма,Неохим,Меком,Елтос,
                    по около 2 % от тези: Трейс,Топливо,СОФБТ и Синегрон
                    Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
                    Без Енемоната - на мене ми харесва.
                    И при условие че си взел на прилични (с поне 20%) нива Монбата, Алума и ПИБ, че сегашните хич не са.
                    Всъщност най важното на 1 портфейл е не толкова съдържанието му,а цената на влизане и излизане.
                    Може и само от търговия на моркови да сложиш в джоба всеки суперинвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                      Съдържание:
                      АТЕРА - 38 %
                      Ст.планина холдинг - 5%
                      Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
                      за кеша и аз нямам всичко е в дялове - кеша е шума от която има форекс- мастъра!!!
                      Атерката е хубава ама дано си я купил в ниското че напоследък много я надуха! Ами ако изключим продажбите на земя, рентабилността от рента е много ниска - както писа Мариян(все пак купуват на цени над 500лв вече).
                      Планината я чаках на 2,15 ама не можах да лапна - ми там нема дивидент(1ст при цена 2,5лв все едно няма) Не е ли по-добре да си вземеш компания от холдинга?
                      Другите с по 3% и 4% си ги взел ако нещо скокне ли?
                      Стратегии разни - Успех ти желая!

Коментар

• Портфейл

Съдържание:
                        АТЕРА - 38 %
                        Ст.планина холдинг - 5%
                        "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• И аз погледнах като му видях поста. Така е - ликвидност - смешна.
                          Но - споменават нещо и за търгово.
                          Най вероятно това е имал предвид Монти.

Коментар

• Сега погледнах и Етропал.....и той е супер ликвиден

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              В момента е хубаво да имаш Софарма , Стара планина , Емка , Индустриален капитал холдинг , Еларг ,Бреф , ЕУБГ , Етропал , Формопласт .... по 10%
                              П.П. ако бях писал преди една седмица щях да пиша само Булгартабак 50 % с лимит 40 лв и 30 % Еларг - с лимит над 1,30 .
                              Не е препоръка...
                              И защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт

Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт

за Януари около 1500-1600 лв
                              за февруари ако махнем пакета към 2500лв

Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
                              Last edited by BOBAN1; 18.03.2012, 18:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                и аз се учудих че от толкова много акции Пипбел не е харесал нито една от групата на Еврохолд - той си знае!
                                Не съм автоманяк.
                                Разглеждал съм ги,ма нещо не ми излиза сейфти маржина при тях.
                                Засега съм пас там.

Коментар

Working...
                                X