No money, no fun!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеБлагодаря Мисля, че прилични е доста точна дума. На тоя етап Атерата ми е основен двигател на портфейла, влезнах на 1.45, после поусредних до 1.55. Другите позиции обаче се колебаят ту нагоре, ту надолу.
Като цяло имам усещането, че тая борса е като пробит леген. От едно място се сипва доходност, от друго изтича... Но засега като тегля чертата резултата е положителен
Няма пари в държавата, чужди капитали изтекоха, дано да дойде пак положителен баланс на паричната масаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеКазвам това с условност, че нивата ти на влизане в позициите са прилични.
Успех!
Като цяло имам усещането, че тая борса е като пробит леген. От едно място се сипва доходност, от друго изтича... Но засега като тегля чертата резултата е положителен
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКак ви звучи този портфейл като за начинаещ инвеститор?
АТЕРА 34%
БРЕФ 9%
Каолин 21%
Стара Планина 16%
ТИМ акции 15% (10,5% ХИМ и 4,5% ЦКБ)
И Снегорин Холдинг (Синергон) 5% за спорта че голяма евтиния
Отделно имам и банков депозит, който като стойност е 10% от гореизброения портОфейл Чакам храни,наредби, похвали и съвети
Успех!
Коментар
-
Как ви звучи този портфейл като за начинаещ инвеститор?
АТЕРА 34%
БРЕФ 9%
Каолин 21%
Стара Планина 16%
ТИМ акции 15% (10,5% ХИМ и 4,5% ЦКБ)
И Снегорин Холдинг (Синергон) 5% за спорта че голяма евтиния
Отделно имам и банков депозит, който като стойност е 10% от гореизброения портОфейл Чакам храни,наредби, похвали и съвети
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо нямаш банкови депозити? Защо нямаш инвестиция в злато или сребро?
Тука става дума само за акциите на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПонеже в друга тема се разгоря спор...
Какво бихте казали за такава структура на портфейла ?
Препоръки ?
АДСИЦИ - 18%
Привилегировани-18%
Холдинги и банки - 12%
Дружества - 52%
От които: 3-те на Ст.Планина - 18%, фармация и тютюн - 14% (криза е), други-20%Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкцията си има фенове ,но Императора да каже колко се предложиха и колко се записаха когато стана публична май беше в десетката на участниците...... При такъв дивидент и такова записване .Задай си въпроса....
Бобанов - интересно какво ще направи КЗК на Софарма, при положение, че нейният монопол съществува единствено в лъжите на анусопродажници като бареков.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбирам те че искаш да расте акцията но бъди толерантен към тези който ще прехвърлиш горещият картоф......
Няма дивидент ,няма подкрепа освен вербалната на Батя/него не го слушай какво прави а гледай неговото си го изкара в Корп а тук може и да продава през 10 стинки../ ..... мажоритара от септември само загуби реализира и нищо плюс....
сега маркета е в равновесие защото вече три месеца на запад се качват но ако почне да се клати там ......познай кой ще ударят фира тук с 20 % . ХИМ , ССВ , ЗХБГ , Синергон , ИХБГ , Доверие , Трасе и т.н.
Първият който хвърли 20 К на пазарна по тези позиции и става разгром и с Батя пак ще купува на 55 ст .....Докато това не може да се каже за Софарма ,БРЕФ ,ЛАНД ,Еларг и т.н. акциите на Алианц ...
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
П.П.Едва ли ще упашиш някого с 3К ЦКБ...ЕЛЕ ПЪК СЪС зърнените ...има няма 600-700лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАми какво ще кажеш за Меком-а - 50 % спад с 500 лв оборот...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАми какво ще кажеш за Меком-а - 50 % спад с 500 лв оборот...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми сутринта гледах ССВ на 0. 741 а ЗХБГ след изсипването по обед на О ,223 ....
Между 5 и 10 % спад с 660 лв по едната и 2К по другата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВъпроса е ти дали искаш? Пък и с по 3к CCB нищо особенно няма да стане..
Между 5 и 10 % спад с 660 лв по едната и 2К по другата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам по три К в ССВ и ЗХБГ искаш ли утре да ги излея на пазарна да видиш какво ще стане.....
Коментар
Коментар