IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Шегуваш се, нали ? Или не става въпрос за БФБ Предполагам си наясно, че тук правилата са различни ?
    Но за т.2 и 6 съм съгласен. т.4 те прави много рисков и неликвиден - знам го от собствен опит
    Аз лично съм скочил в дълбокото - само ЦКБ и ПИБ.
    Засега съм доволен - +35%
    Познавам правилата и се нагаждам. Което не означава, че ги харесвам. От принципите си тук-там се налага да направя компормис само по т.3, защото иначе трябваше да си играя само с 2-3 АДСИЦ-а.

Коментар

• Моите - подредени по могъщество:

Златен жабок - 36.29%
      Атерка - 15.98%
      Любовното послание - 14.57%
      Транспортната Софарма - 10.78%
      Честната игричка - 5.57%
      Хесовицата - 5.07%
      Имотаджийската Софарма - 3.19%
      Истинската Софарма - 3.11%
      Буллендчето - 1.94%
      Бинтаджийницата - 1.53%
      Брефченцето - 1.19%
      Саламаджийницата - 0.33%

Не бройкам непубличните акции, златцето, сребърцето, платинчичката, елмазите. Те като стойност превъзхождат портфейлът ми на БФБ над двойно. Кризата го направи така.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
        Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
        Като изключим последното ти също си направил много добър подбор, браво.

Коментар

Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
          не виждам лошо в това че си ги купил, когато са почнали да ръста си или аз не разбирам нещо?
          Ще лапнеш хубави дивиденти, но при ръст на пазара мисля че е хубаво да имаш и растящи акции!!!

п.с. Импе абе гледам с буквичката "С" има доста хубави парчета: СОФКОМ, СФАРМ, СФТРД, Стара планина и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

По мое мнение един портфейл трябва да има следните характеристики

1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
            2. Нито една чиста акция (ОЦК, Химко, Меком и т.н.)
            3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
            4. Максимум 5 акции.
            5. Поне 1 АДСИЦ.
            6. Поне 2 акции от топ 10 по ликвидност.
            7. Поне 3/5 от портфейла с гарантирана дивидентна доходност.

Мнението ми е препоръка единствено за спокоен сън и стабилни нерви!
            Шегуваш се, нали ? Или не става въпрос за БФБ Предполагам си наясно, че тук правилата са различни ?
            Но за т.2 и 6 съм съгласен. т.4 те прави много рисков и неликвиден - знам го от собствен опит
            Аз лично съм скочил в дълбокото - само ЦКБ и ПИБ.
            Засега съм доволен - +35%
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Браво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.
              Аз съм го написал Тони. Поне 3 от 4-те акции, които ме интересуват, можеш да ги разгадаеш без да ги упоменавам изрично.

Коментар

• Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                  Аз съм разпределила по равно във Химимпорт, Синергон холдинг, Биовет и Алкомет.
                  Засега само последното ме дърпа назад
                  Смени си ника , явно вече не си наблюдаваща а действаща
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Здравейте!
                    Нека да раздвижим малко темата тука. Вече при SOFIX гонещ 400 имали колеги, които преструктурираха притежаваните портфейли и в каква посока. Дано новата година да е по - добра от старата.
                    Консервативни

Каолин.
                    Енерго Про Мрежи
                    Стара планина
                    Емка/стари/
                    Доверие/стари/

Спекулативни
                    ХИМ прив ./с цел влизане на Енерго Про Продажби или Чез или Алкомет /
                    Петрол - малко за всеки случай
                    Дойче банк...търся излизане

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      И какво ще спечеля като си кажа портфейла?
                      Може някой да те копира или по-лесно да си го продадеш.

Коментар

• Картичка с образа на императорското семейство...
                        и усмивка по телефона...
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• И какво ще спечеля като си кажа портфейла?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
                            3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
                            4. Максимум 5 акции.
                            5. Поне 1 АДСИЦ.

Браво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.

Коментар

• Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

4. Максимум 5 акции.
                              5. Поне 1 АДСИЦ.

Коментар

• Моя към моента е:

BIOV 23,96%
                                KAO 21,65%
                                SFARM 7,47%
                                FIB 12,52%
                                CCB 12,27%
                                CHIM 4,95%
                                6C4P 3,70%
                                FPP 8,56%
                                EUBG 3,39%
                                HDPAT 1,47%
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X