Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Моите - подредени по могъщество:
Златен жабок - 36.29%
Атерка - 15.98%
Любовното послание - 14.57%
Транспортната Софарма - 10.78%
Честната игричка - 5.57%
Хесовицата - 5.07%
Имотаджийската Софарма - 3.19%
Истинската Софарма - 3.11%
Буллендчето - 1.94%
Бинтаджийницата - 1.53%
Брефченцето - 1.19%
Саламаджийницата - 0.33%
Не бройкам непубличните акции, златцето, сребърцето, платинчичката, елмазите.Те като стойност превъзхождат портфейлът ми на БФБ над двойно. Кризата го направи така.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеАз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPPа останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеАз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPPа останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
Ще лапнеш хубави дивиденти, но при ръст на пазара мисля че е хубаво да имаш и растящи акции!!!
п.с. Импе абе гледам с буквичката "С" има доста хубави парчета: СОФКОМ, СФАРМ, СФТРД, Стара планина и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИмператорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.
По мое мнение един портфейл трябва да има следните характеристики
1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
2. Нито една чиста акция (ОЦК, Химко, Меком и т.н.)
3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
4. Максимум 5 акции.
5. Поне 1 АДСИЦ.
6. Поне 2 акции от топ 10 по ликвидност.
7. Поне 3/5 от портфейла с гарантирана дивидентна доходност.
Мнението ми е препоръка единствено за спокоен сън и стабилни нерви!Предполагам си наясно, че тук правилата са различни ?
Но за т.2 и 6 съм съгласен. т.4 те прави много рисков и неликвиден - знам го от собствен опит
Аз лично съм скочил в дълбокото - само ЦКБ и ПИБ.
Засега съм доволен - +35%За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеАз съм разпределила по равно във Химимпорт, Синергон холдинг, Биовет и Алкомет.
Засега само последното ме дърпа назадНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеЗдравейте!
Нека да раздвижим малко темата тука. Вече при SOFIX гонещ 400 имали колеги, които преструктурираха притежаваните портфейли и в каква посока. Дано новата година да е по - добра от старата.
Каолин.
Енерго Про Мрежи
Стара планина
Емка/стари/
Доверие/стари/
Спекулативни
ХИМ прив ./с цел влизане на Енерго Про Продажби или Чез или Алкомет /
Петрол - малко за всеки случай
Дойче банк...търся излизане
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ какво ще спечеля като си кажа портфейла?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИмператорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.
1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
4. Максимум 5 акции.
5. Поне 1 АДСИЦ.
Мнението ми е препоръка единствено за спокоен сън и стабилни нерви!
Коментар
-
Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.
4. Максимум 5 акции.
5. Поне 1 АДСИЦ.
Мнението ми е препоръка единствено за спокоен сън и стабилни нерви!
Коментар
Коментар