IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Акцията си има фенове ,но Императора да каже колко се предложиха и колко се записаха когато стана публична май беше в десетката на участниците...... При такъв дивидент и такова записване .Задай си въпроса....
    Ми то бе малко трудно да съм извън десетката, при положение, че бяхме около осем броя.

Бобанов - интересно какво ще направи КЗК на Софарма, при положение, че нейният монопол съществува единствено в лъжите на анусопродажници като бареков.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Разбирам те че искаш да расте акцията но бъди толерантен към тези който ще прехвърлиш горещият картоф......
      Няма дивидент ,няма подкрепа освен вербалната на Батя/него не го слушай какво прави а гледай неговото си го изкара в Корп а тук може и да продава през 10 стинки../ ..... мажоритара от септември само загуби реализира и нищо плюс....
      сега маркета е в равновесие защото вече три месеца на запад се качват но ако почне да се клати там ......познай кой ще ударят фира тук с 20 % . ХИМ , ССВ , ЗХБГ , Синергон , ИХБГ , Доверие , Трасе и т.н.
      Първият който хвърли 20 К на пазарна по тези позиции и става разгром и с Батя пак ще купува на 55 ст .....Докато това не може да се каже за Софарма ,БРЕФ ,ЛАНД ,Еларг и т.н. акциите на Алианц ...
      Хехе.......Монти изчакай да се изкаже КЗК за цените на лекарствата....Като държавен служител запознат ли си с глобите които налага (на какво се базира)....и колко могат да бъдат.Ако се случи,...Фармата не я виждам...дори и при високата си ликвидност.За Еларг не ми се спори повече....всеки си знае

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

П.П.Едва ли ще упашиш някого с 3К ЦКБ...ЕЛЕ ПЪК СЪС зърнените ...има няма 600-700лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Ами какво ще кажеш за Меком-а - 50 % спад с 500 лв оборот...
        Акцията си има фенове ,но Императора да каже колко се предложиха и колко се записаха когато стана публична май беше в десетката на участниците...... При такъв дивидент и такова записване .Задай си въпроса....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
          Да, хубаво, че драснах половината на неочаквано сосна цена...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ами сутринта гледах ССВ на 0. 741 а ЗХБГ след изсипването по обед на О ,223 ....

Между 5 и 10 % спад с 660 лв по едната и 2К по другата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Въпроса е ти дали искаш? Пък и с по 3к CCB нищо особенно няма да стане..
              Ами сутринта гледах ССВ на 0. 741 а ЗХБГ след изсипването по обед на О ,223 ....

Между 5 и 10 % спад с 660 лв по едната и 2К по другата....

Коментар

Имам по три К в ССВ и ЗХБГ искаш ли утре да ги излея на пазарна да видиш какво ще стане.....
                Въпроса е ти дали искаш? Пък и с по 3к CCB нищо особенно няма да стане..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Геко, то дъна сега да искаш. Бол.
                  Мойта логика е да влизам на дъна на печеливши и с растящи и в момента печалби, отколкото на дъна на губещи (да не приказваме за мажоритари или точения) компании, нямащи даже P/Е.

Би ли отговорил на новобранския ми въпрос :

Кои според тебе ще излетят нагоре по-скоро и при кои е по-голяма вероятността сегашното дъно да не е последно ?
                  Всички ще излетят заедно, като някои ще се качават повече, както си и беше и при падането . Единствено разлики ще има където ще има някакви съществени корпоративни новини
                  There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Със същият успех думите ти могат да се изкажат в полза на тези, които ти обявяваш за лоши..Не се ли сещаш че въпросната фира по изброените от теб вече е дадена многократно..
                    Имам по три К в ССВ и ЗХБГ искаш ли утре да ги излея на пазарна да видиш какво ще стане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                      P/E никога не е имало значение на БФБ - нито 2007, нито сега

Единствено, което има значение е кой влиза и излиза от позицията. Друго, което по-дългосорчно трябва да се гледа е и кой ще го има като компания и след 10 г. - щото май от много гледане на П/Е се оказа, че някои няма да ги има - заради много дългове които са насъбрали - та гледай това - задлъжнялостта, както и дали акцията е разпродадена
                      Естествено че не гледам тука P/Е-то.Съвсем образно го казах за губеща компания.
                      Абсолютно различни са критериите ми по които си изчислявам колко струва 1 компания.
                      И прав си за дълговете - ако намериш (без 2-та монополисти) в портфолиото ми позиция с D/Еq над 0.5 - евала ще ти кажа.

PS Ма пак не отговори на въпроса от предния ми пост

Коментар

Разбирам те че искаш да расте акцията но бъди толерантен към тези който ще прехвърлиш горещият картоф......
                        Няма дивидент ,няма подкрепа освен вербалната на Батя/него не го слушай какво прави а гледай неговото си го изкара в Корп а тук може и да продава през 10 стинки../ ..... мажоритара от септември само загуби реализира и нищо плюс....
                        сега маркета е в равновесие защото вече три месеца на запад се качват но ако почне да се клати там ......познай кой ще ударят фира тук с 20 % . ХИМ , ССВ , ЗХБГ , Синергон , ИХБГ , Доверие , Трасе и т.н.
                        Първият който хвърли 20 К на пазарна по тези позиции и става разгром и с Батя пак ще купува на 55 ст .....Докато това не може да се каже за Софарма ,БРЕФ ,ЛАНД ,Еларг и т.н. акциите на Алианц ...
                        Със същият успех думите ти могат да се изкажат в полза на тези, които ти обявяваш за лоши..Не се ли сещаш че въпросната фира по изброените от теб вече е дадена многократно..

Коментар

Монти, и аз мисля, че си прав

на 0.65 е още рано да се влиза - сега влизат тарикатите , ще му дойде времето за влизане в Синергона на 2.50-3.00 според - тогава ще влизате вие с Пипбел

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Мойта логика е да влизам на дъна на печеливши и с растящи и в момента печалби, отколкото на дъна на губещи (да не приказваме за мажоритари или точения) компании, нямащи даже P/Е.

Кои според тебе ще излетят нагоре по-скоро и при кои е по-голяма вероятността сегашното дъно да не е последно ?
                            P/E никога не е имало значение на БФБ - нито 2007, нито сега

Единствено, което има значение е кой влиза и излиза от позицията. Друго, което по-дългосорчно трябва да се гледа е и кой ще го има като компания и след 10 г. - щото май от много гледане на П/Е се оказа, че някои няма да ги има - заради много дългове които са насъбрали - та гледай това - задлъжнялостта, както и дали акцията е разпродадена
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Монти, и аз мисля, че си прав

на 0.65 е още рано да се влиза - сега влизат тарикатите , ще му дойде времето за влизане в Синергона на 2.50-3.00 според - тогава ще влизате вие с Пипбел

Коментар

Браво! Рядко практична и точна мисъл...На 65 ст има толкова паплач готова да разпродаде че няма смисъл за влизане
                                Може Батя да се обиди но с този мажоритар е така....
                                Софармата се качва затова и портфеила се качва....
                                Не,малко е от Софармата. Тя остана единствената от всички дето имам да допълвам още толкоз поне. Ще си чакам нивата под 2.70.

Най много съм спечелил днес от Гагарин,Брефа, АЛБХЛ и ЦКБ.
                                Първите 2 ми са над 15% от портфейла. Те така..

Коментар

Working...
                                X