IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Хем акциите държите хем спад прогнозирате.

Та ако тръгне да се качва Океу, а ако тръгне да пада пак Океу нали сте го предвидили.

Опасни инвеститори.
    Всичко сме предвидили, увълчихме се туканка на БФБ

Пък за патките като те слушам - май знаеш нещо дет ний не
    Поне си се ровил най много от всички там със сигурност.
    Ще взема и аз да заредя 1% патки...пък квото стане.
    Поне ще е контра инвестиране дет му викат....та знайш ли...

Коментар

• Като говорим за портфейл моя е следния.

90-95% Акции на на Холдинг Пътища Ад и до 5% кеш за оцеляване който при определени условия може да се довложи до някаква степен пак в Холдинг Пътища Ад.

Не инвестирам в нищо друго за момента фанал съм се там увътрил съм се здраво и това е или, че печелим или че мрем.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Хем акциите държите хем спад прогнозирате.

Та ако тръгне да се качва Океу, а ако тръгне да пада пак Океу нали сте го предвидили.

Опасни инвеститори.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Мислиш че фармата ще пада още? КАО се държи добре през този спад- явно Алианц подпират.
          До време ще е подпирането където го има...
          Каото си плаче за поне 10-15% спад, фармата - тоже.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Хубавко си го решил Тонито, ма тука очаквам най малкия спад това лято. Скоро след дивидента ще се качи над 6.
            Виж за останалите в Софикса (с изкл.на Еларга) - да са им здрави гърбините че мецани ще танцуват за здраве отгоре им.
            За повечето очаквам 10-20 % спад.
            За ПИБ, Монбат, Брефа и евент.Холда - над 20%.
            Само при Хима, ЦКБ и Неохим мисля че спада ще е до още 10% макс.

Все пак очаквам Софка да не потъне под 250-60.
            Освен ако някакъв голям катаклизъм не се появи. Или ЕС вземе да се разцепва...
            Мислиш че фармата ще пада още? КАО се държи добре през този спад- явно Алианц подпират.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Чакам след дивидента м+С да падне че да си взема малко!
              Хубавко си го решил Тонито, ма тука очаквам най малкия спад това лято. Скоро след дивидента ще се качи над 6.
              Виж за останалите в Софикса (с изкл.на Еларга) - да са им здрави гърбините че мецани ще танцуват за здраве отгоре им.
              За повечето очаквам 10-20 % спад.
              За ПИБ, Монбат, Брефа и евент.Холда - над 20%.
              Само при Хима, ЦКБ и Неохим мисля че спада ще е до още 10% макс.

Все пак очаквам Софка да не потъне под 250-60.
              Освен ако някакъв голям катаклизъм не се появи. Или ЕС вземе да се разцепва...

Коментар

• Чакам след дивидента м+С да падне че да си взема малко!

Коментар

• No money, no fun!

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                    Благодаря Мисля, че прилични е доста точна дума. На тоя етап Атерата ми е основен двигател на портфейла, влезнах на 1.45, после поусредних до 1.55. Другите позиции обаче се колебаят ту нагоре, ту надолу.

Като цяло имам усещането, че тая борса е като пробит леген. От едно място се сипва доходност, от друго изтича... Но засега като тегля чертата резултата е положителен
                    Правилно чувство имаш - легенът е пробит и от 4 г. само тече вода - нищо не се трупа

Няма пари в държавата, чужди капитали изтекоха, дано да дойде пак положителен баланс на паричната маса
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                      Казвам това с условност, че нивата ти на влизане в позициите са прилични.

Успех!
                      Благодаря Мисля, че прилични е доста точна дума. На тоя етап Атерата ми е основен двигател на портфейла, влезнах на 1.45, после поусредних до 1.55. Другите позиции обаче се колебаят ту нагоре, ту надолу.

Като цяло имам усещането, че тая борса е като пробит леген. От едно място се сипва доходност, от друго изтича... Но засега като тегля чертата резултата е положителен

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                        Как ви звучи този портфейл като за начинаещ инвеститор?

АТЕРА 34%
                        БРЕФ 9%

Каолин 21%
                        Стара Планина 16%
                        ТИМ акции 15% (10,5% ХИМ и 4,5% ЦКБ)
                        И Снегорин Холдинг (Синергон) 5% за спорта че голяма евтиния

Отделно имам и банков депозит, който като стойност е 10% от гореизброения портОфейл Чакам храни,наредби, похвали и съвети
                        Аз лично мисля, че е добър. На твое място с очакваните дивиденти бих подкрепил депозита, защото 10% ми се вижда все още /след време може би да е добре и това/ малък % сигурност. Казвам това с условност, че нивата ти на влизане в позициите са прилични.

Успех!

Коментар

• Как ви звучи този портфейл като за начинаещ инвеститор?

АТЕРА 34%
                          БРЕФ 9%

Каолин 21%
                          Стара Планина 16%
                          ТИМ акции 15% (10,5% ХИМ и 4,5% ЦКБ)
                          И Снегорин Холдинг (Синергон) 5% за спорта че голяма евтиния

Отделно имам и банков депозит, който като стойност е 10% от гореизброения портОфейл Чакам храни,наредби, похвали и съвети

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Защо нямаш банкови депозити? Защо нямаш инвестиция в злато или сребро?
                            Е оттатък в темата за оптимизма точно по този въпрос писах завчера какво бих направил с 1млн.Виж там.
                            Тука става дума само за акциите на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Понеже в друга тема се разгоря спор...
                              Какво бихте казали за такава структура на портфейла ?
                              Препоръки ?

АДСИЦИ - 18%
                              Привилегировани-18%
                              Холдинги и банки - 12%
                              Дружества - 52%

От които: 3-те на Ст.Планина - 18%, фармация и тютюн - 14% (криза е), други-20%
                              Защо нямаш банкови депозити? Защо нямаш инвестиция в злато или сребро?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Понеже в друга тема се разгоря спор...
                                Какво бихте казали за такава структура на портфейла ?
                                Препоръки ?

АДСИЦИ - 68%
                                Привилегировани-18%
                                Холдинги и банки - 12%
                                Last edited by pipbel; 25.11.2012, 17:03.

Коментар

Working...
                                X