IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Ти сигурен ли си, че в твоя портфейл няма нищо друго освен акции?!
    г-н Язовир взимам квот ми продават - акции, шитове и др.работи
    Успех - а в твоя какво има?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Сега съм така:
      СФАРМ - 18%
      ЕУИНС - 14%
      М+С - 13%
      ЛАНД - 12%
      СФТРД - 10%
      ФПП - 10%
      СОФКОМ - 10%
      ФНИ - 8%
      ТРЕЙС - 5%

Успех!

Оглеждам ДРУПАЛ и СЕНХЛ
      Ти сигурен ли си, че в твоя портфейл няма нищо друго освен акции?!
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Сега съм така:
        СФАРМ - 18%
        ЕУИНС - 14%
        М+С - 13%
        ЛАНД - 12%
        СФТРД - 10%
        ФПП - 10%
        СОФКОМ - 10%
        ФНИ - 8%
        ТРЕЙС - 5%

Успех!

Оглеждам ДРУПАЛ и СЕНХЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Хем акциите държите хем спад прогнозирате.

Та ако тръгне да се качва Океу, а ако тръгне да пада пак Океу нали сте го предвидили.

Опасни инвеститори.
          Всичко сме предвидили, увълчихме се туканка на БФБ

Пък за патките като те слушам - май знаеш нещо дет ний не
          Поне си се ровил най много от всички там със сигурност.
          Ще взема и аз да заредя 1% патки...пък квото стане.
          Поне ще е контра инвестиране дет му викат....та знайш ли...

Коментар

• Като говорим за портфейл моя е следния.

90-95% Акции на на Холдинг Пътища Ад и до 5% кеш за оцеляване който при определени условия може да се довложи до някаква степен пак в Холдинг Пътища Ад.

Не инвестирам в нищо друго за момента фанал съм се там увътрил съм се здраво и това е или, че печелим или че мрем.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Хем акциите държите хем спад прогнозирате.

Та ако тръгне да се качва Океу, а ако тръгне да пада пак Океу нали сте го предвидили.

Опасни инвеститори.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Мислиш че фармата ще пада още? КАО се държи добре през този спад- явно Алианц подпират.
                До време ще е подпирането където го има...
                Каото си плаче за поне 10-15% спад, фармата - тоже.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Хубавко си го решил Тонито, ма тука очаквам най малкия спад това лято. Скоро след дивидента ще се качи над 6.
                  Виж за останалите в Софикса (с изкл.на Еларга) - да са им здрави гърбините че мецани ще танцуват за здраве отгоре им.
                  За повечето очаквам 10-20 % спад.
                  За ПИБ, Монбат, Брефа и евент.Холда - над 20%.
                  Само при Хима, ЦКБ и Неохим мисля че спада ще е до още 10% макс.

Все пак очаквам Софка да не потъне под 250-60.
                  Освен ако някакъв голям катаклизъм не се появи. Или ЕС вземе да се разцепва...
                  Мислиш че фармата ще пада още? КАО се държи добре през този спад- явно Алианц подпират.

Коментар

Чакам след дивидента м+С да падне че да си взема малко!
                    Хубавко си го решил Тонито, ма тука очаквам най малкия спад това лято. Скоро след дивидента ще се качи над 6.
                    Виж за останалите в Софикса (с изкл.на Еларга) - да са им здрави гърбините че мецани ще танцуват за здраве отгоре им.
                    За повечето очаквам 10-20 % спад.
                    За ПИБ, Монбат, Брефа и евент.Холда - над 20%.
                    Само при Хима, ЦКБ и Неохим мисля че спада ще е до още 10% макс.

Все пак очаквам Софка да не потъне под 250-60.
                    Освен ако някакъв голям катаклизъм не се появи. Или ЕС вземе да се разцепва...

Коментар

• Чакам след дивидента м+С да падне че да си взема малко!

Коментар

• No money, no fun!

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                          Благодаря Мисля, че прилични е доста точна дума. На тоя етап Атерата ми е основен двигател на портфейла, влезнах на 1.45, после поусредних до 1.55. Другите позиции обаче се колебаят ту нагоре, ту надолу.

Като цяло имам усещането, че тая борса е като пробит леген. От едно място се сипва доходност, от друго изтича... Но засега като тегля чертата резултата е положителен
                          Правилно чувство имаш - легенът е пробит и от 4 г. само тече вода - нищо не се трупа

Няма пари в държавата, чужди капитали изтекоха, дано да дойде пак положителен баланс на паричната маса
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Казвам това с условност, че нивата ти на влизане в позициите са прилични.

Успех!
                            Благодаря Мисля, че прилични е доста точна дума. На тоя етап Атерата ми е основен двигател на портфейла, влезнах на 1.45, после поусредних до 1.55. Другите позиции обаче се колебаят ту нагоре, ту надолу.

Като цяло имам усещането, че тая борса е като пробит леген. От едно място се сипва доходност, от друго изтича... Но засега като тегля чертата резултата е положителен

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                              Как ви звучи този портфейл като за начинаещ инвеститор?

АТЕРА 34%
                              БРЕФ 9%

Каолин 21%
                              Стара Планина 16%
                              ТИМ акции 15% (10,5% ХИМ и 4,5% ЦКБ)
                              И Снегорин Холдинг (Синергон) 5% за спорта че голяма евтиния

Отделно имам и банков депозит, който като стойност е 10% от гореизброения портОфейл Чакам храни,наредби, похвали и съвети
                              Аз лично мисля, че е добър. На твое място с очакваните дивиденти бих подкрепил депозита, защото 10% ми се вижда все още /след време може би да е добре и това/ малък % сигурност. Казвам това с условност, че нивата ти на влизане в позициите са прилични.

Успех!

Коментар

• Как ви звучи този портфейл като за начинаещ инвеститор?

АТЕРА 34%
                                БРЕФ 9%

Каолин 21%
                                Стара Планина 16%
                                ТИМ акции 15% (10,5% ХИМ и 4,5% ЦКБ)
                                И Снегорин Холдинг (Синергон) 5% за спорта че голяма евтиния

Отделно имам и банков депозит, който като стойност е 10% от гореизброения портОфейл Чакам храни,наредби, похвали и съвети

Коментар

Working...
                                X