IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
    Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .
    не виждам лошо в това че си ги купил, когато са почнали да ръста си или аз не разбирам нещо?
    Ще лапнеш хубави дивиденти, но при ръст на пазара мисля че е хубаво да имаш и растящи акции!!!

п.с. Импе абе гледам с буквичката "С" има доста хубави парчета: СОФКОМ, СФАРМ, СФТРД, Стара планина и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

По мое мнение един портфейл трябва да има следните характеристики

1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
      2. Нито една чиста акция (ОЦК, Химко, Меком и т.н.)
      3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
      4. Максимум 5 акции.
      5. Поне 1 АДСИЦ.
      6. Поне 2 акции от топ 10 по ликвидност.
      7. Поне 3/5 от портфейла с гарантирана дивидентна доходност.

Мнението ми е препоръка единствено за спокоен сън и стабилни нерви!
      Шегуваш се, нали ? Или не става въпрос за БФБ Предполагам си наясно, че тук правилата са различни ?
      Но за т.2 и 6 съм съгласен. т.4 те прави много рисков и неликвиден - знам го от собствен опит
      Аз лично съм скочил в дълбокото - само ЦКБ и ПИБ.
      Засега съм доволен - +35%
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Браво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.
        Аз съм го написал Тони. Поне 3 от 4-те акции, които ме интересуват, можеш да ги разгадаеш без да ги упоменавам изрично.

Коментар

• Аз се набутах точно когато почнаха да се покачват тези сладури BREF ;ATERA LAND FPP а останалите са презимували зайци SOFCOM ; SOFCOM2 ;SFTRD ; 6C4P .

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
            Аз съм разпределила по равно във Химимпорт, Синергон холдинг, Биовет и Алкомет.
            Засега само последното ме дърпа назад
            Смени си ника , явно вече не си наблюдаваща а действаща
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
              Здравейте!
              Нека да раздвижим малко темата тука. Вече при SOFIX гонещ 400 имали колеги, които преструктурираха притежаваните портфейли и в каква посока. Дано новата година да е по - добра от старата.
              Консервативни

Каолин.
              Енерго Про Мрежи
              Стара планина
              Емка/стари/
              Доверие/стари/

Спекулативни
              ХИМ прив ./с цел влизане на Енерго Про Продажби или Чез или Алкомет /
              Петрол - малко за всеки случай
              Дойче банк...търся излизане

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                И какво ще спечеля като си кажа портфейла?
                Може някой да те копира или по-лесно да си го продадеш.

Коментар

• Картичка с образа на императорското семейство...
                  и усмивка по телефона...
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• И какво ще спечеля като си кажа портфейла?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

1. Нито една акция на криминално проявени сега или в близкото минало олигарси и групировки. Те нямат място в нашата действителност.
                      3. Нито една акция на мажоритар, дискредетирал се с некоректни практики към миноритарните акционери.
                      4. Максимум 5 акции.
                      5. Поне 1 АДСИЦ.

Браво хубаво си го списал Гет Офф, ама я го унагледи с твоя портфейл.

Коментар

• Императорът има хубав портфейл. Личи, че човекът си разбира от работата. Материалът като цяло на БФБ е кофти, но който го умее се нагажда.

4. Максимум 5 акции.
                        5. Поне 1 АДСИЦ.

Коментар

• Моя към моента е:

BIOV 23,96%
                          KAO 21,65%
                          SFARM 7,47%
                          FIB 12,52%
                          CCB 12,27%
                          CHIM 4,95%
                          6C4P 3,70%
                          FPP 8,56%
                          EUBG 3,39%
                          HDPAT 1,47%
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Знам си че затова МИ скачаш....
                            От тези четирите само Алкомет си струва да имаш след месец....
                            Биовет не го цитирам ,ама разградският мошеник ще видим какви резултати ще даде на конс. ..
                            Много е добър в криенето на печалбите..вече пет години....
                            Не е преопръка..
                            и аз това щях да кажа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              +1 !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                                Аз съм разпределила по равно във Химимпорт, Синергон холдинг, Биовет и Алкомет.
                                Засега само последното ме дърпа назад
                                Знам си че затова МИ скачаш....
                                Биовет не го цитирам ,ама разградският мошеник ще видим какви резултати ще даде на конс. ..
                                Много е добър в криенето на печалбите..вече пет години....
                                Не е преопръка..

Коментар

Working...
                                X