Първоначално изпратено от Бързоходко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
направо съм възхитен момче от твоята литературна дарба ...........
къв патос, ква риторика, кво въодушевление, къв младежки плам и жар ,, къв пуберски устрем и полет на мечтите .......
Та кат махнем поезията НЕ МИ ОТГОВОРИ на моя скромен въпрос......
Ето пак ще те питам и пак ти задавам ясен, точен и конкретен въпрос и искам ясен, точен и конкретен отговор и без шикалкавене и увъртане ..............
Ето го отново въпроса ми :
Колко общо тесли има продадени в България до края на 2020 год. - нови и 2-ра употреба ......... да видим как влият електрокарите на пазара ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Илон от рода Мъск,
Първи с това име,
Повелител на милярдерите,
Спасител на Тесла и основоположник на Спейс Х,
Изобретател на Старлинк и откривател на Марс,
Унищожител на късите шорти и унизител на омразните люде!
къв патос, ква риторика, кво въодушевление, къв младежки плам и жар ,, къв пуберски устрем и полет на мечтите .......
Та кат махнем поезията НЕ МИ ОТГОВОРИ на моя скромен въпрос......
Ето пак ще те питам и пак ти задавам ясен, точен и конкретен въпрос и искам ясен, точен и конкретен отговор и без шикалкавене и увъртане ..............
Ето го отново въпроса ми :
Колко общо тесли има продадени в България до края на 2020 год. - нови и 2-ра употреба ......... да видим как влият електрокарите на пазара ??Last edited by Асо Пика; 07.02.2021, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=MCsTIV9BY2o- вашият човек- китайският норвежец- 80000км и 8% деградация на батерията
Ако приеме че зарежда от супрерчарджър губим още понеж разполагаемия капацитет пада с 20% но не oт 73 а от 67kWh
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеАлоооууууу ............ тесларската секта ...... я кажете бре колко тесли има продадени в България до края на 2020 год. и нови и 2-ра употреба ......... да видим как влият електрокарите на пазара .........
Първи с това име,
Повелител на милярдерите,
Спасител на Тесла и основоположник на Спейс Х,
Изобретател на Старлинк и откривател на Марс,
Унищожител на късите шорти и унизител на омразните люде!
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=MCsTIV9BY2o- вашият човек- китайският норвежец- 80000км и 8% деградация на батерията
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
CEOто на най-напредничавата ракетна и автомобилна компания обяснява в детайли как и защо е направен всеки детайл в автомобилите на Тесла. От създаването на собствени материали до технологията на производство, която се налага от Тесла.
Само като референция – същия Санди Мънро преди 2-3 години при първоначалния анализ на първите модели Тесла М3 беше супер критичен за качеството на изпълнение (сглобка на купето). ДНЕС обяснява на всеослушание, че традиционните производители са години след Тесла и че темпото с което компанята иновира е невиждано за автоиндустрията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБравоСтрашна "логика" имаш
"Електрокарите" не важат, даже каруците в света са повече на брой
Особено в твоето село
Ейййй, добре е, че се обади - Абе ще вземат да ми наложат БАН - уважаемите дами- модератори... , че съм съсипАл темата...
Моля ти се, електрокарите важат и У нашЕ село!
Китайските.
На МъскИ нещо не му Фащам вЕра!
..................
Ти оставИ електрокарите. Кажи това от което разбираш... Купи ли пианото и виолата на внучетата? Ицата щял да ви проверява преди изборите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПод 1 % от превозните средства в света са електрокари.
Защо тия китайци продават ДВА ПЪТИ по-евтино? На загуба ли работят?!
... правителства му харизват (наши средства) милиардиСтрашна "логика" имаш
"Електрокарите" не важат, даже каруците в света са повече на брой
Особено в твоето село
И за китайците си правТам заплатите са 10 пъти "по-високи" от американските
И за милиардите си правТи колко стотинки хариза на Мъск?
Last edited by barbaron; 04.02.2021, 19:51.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Къде изчезнахте? Преводач ли търсите, или долното ви чене е увиснало от изненада?
Така е, докато Мъск дефилира пред медиите и се прави на манекенка, китайчетата чукат (с големия чук!) Бачкат, без да се заплесват по интервюта...
...............
Абе, да попитам... Защо тия китайци продават ДВА ПЪТИ по-евтино?
На загуба ли работят? Не го вЕрвам!
Склонен съм да мисля, че МъскИ скача в цените на посоки...
Коментар
Коментар