Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ти каза за запаралелване на батерии с различна химия, а не аз. Какво - и деменцията ли вече те работи?
И нека само, уточня нещо за сетен път: НИКОГА не съм твърдял, че всички са "по-глупави" от мен нито, че съм по-по-най. Това са ТВОИ ДОМИСЛИ но, и твой проблем. Друг въпрос, ако се чувстваш ... засенчен или нещо от вида,. Не аз съм отговорен за ТВОИТЕ психози.Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 16:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеИ всичко това го казваш, след като има случаи със запалили се батерии при инцидент? Когато пожарът не може да се изгаси и трябва да изгорят напълно сепараторите за няколко дни?
Е, ти поне ще им подаваш въздух през "процепа"..., за да подобриш горенето...
Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 16:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Думите ти са прах по вятъра о, Реещи се над нещата. Приписваш ми СВОИ Глупотевини но, не мога ти ги отне и очаквам даже, още да надращиш. От опит, ще следва още плюене.
Давай. ТИ можешъ!
Коментар
-
Думите ти са прах по вятъра о, Реещи се над нещата. Приписваш ми СВОИ Глупотевини но, не могс ъи гиноъне и очаквам даже, още да надращиш. От опит, ще следва още плюене.
Давай. ТИ можешъ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВиж сега, дървен философ заспал: Това, че на теб нещо не ти е известно, е ТВОЙ проблем. Процепът е толкова, колкото, да излезе мехурче газ, когато има някакво налягане.
А , за въздуха, не реви. Обясних ти :ТАМ, текат други флуиди, негорими. А от какъв зор, тук намесваш съпромата, не знам. ТВОЙ проблем, също. Натоварванията, при акумулаторите, се носят от корпусите. И тук има корпус, и на микромодула, и общ, на батерията. Стига си ревал.
Е, ти поне ще им подаваш въздух през "процепа"..., за да подобриш горенето...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз виждам в идеята на Pyramid една камара недомислици. Човека просто теоретизира от позицията на невежеството, защото практическия му опит е буквално никакъв. Попрочел тук там малко литература, при това не научна, и сега фантазията му се вихри.
Иначе е страшно многословен в увъртанията, в недомислиците с правиписни грешки, и най-вече в обидите и подигравките към всички, които според него не могат да осъзнаят "великия му гений".
Ще ви кажа и каква е най-голямата му тайна, която прозира сред загадъчните му некомпетентни твърдения. Той си мисли да компенсира част от проблемите посредством паралелно свързване на 1 литиева клетка с 3 последователни NiMH клетки, надявайки се по този начин NIMH да ограничи презареждането на литиевата клетка до 4.32V. Затова и намекна за паралелно свързване на батерии с различна химия.
Да, ама това не е "откритие" или "изобретение". Това е само бръщолевене на болен мозък с мания за величие, но с компетентност на кота нула и познания и личен опит дори и под кота нула. От цялата тази параноична психоза не мога да разбера как въобще един мозък може да е толкова болен, щото да си е въобразил че е най-умния в целия свят, а всички останали инженери и учени по света са по-глупави, по-прости и по-тъпи от него. При това не знам как има въобще такава увереност, след като целият му живот е един голям провал, и в него той не е направил нищо практическо от инженерна гледна точка.
Давай. ТИ можешъ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеТехническият термин, който си въвел "надлъжен процеп" - не ми е известен. За "прорез" може и да се съглася. В тая връзка, колко е твоят "процеп"?
Така че - при горене първо въздухът ще прониква през твоите "процепи"...
Другият ти проблем е, че нищо не си пожелал да научиш в науката съпромат.... Поне не си разбрал, що е то съпротивителен момент и кои пространствени форми имат най-малък такъв момент.
А , за въздуха, не реви. Обясних ти :ТАМ, текат други флуиди, негорими. А от какъв зор, тук намесваш съпромата, не знам. ТВОЙ проблем, също. Натоварванията, при акумулаторите, се носят от корпусите. И тук има корпус, и на микромодула, и общ, на батерията. Стига си ревал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДа, да, батериите са сложно нещо, но за горнооряховски из... са детска игра!
Иначе е страшно многословен в увъртанията, в недомислиците с правиписни грешки, и най-вече в обидите и подигравките към всички, които според него не могат да осъзнаят "великия му гений".
Ще ви кажа и каква е най-голямата му тайна, която прозира сред загадъчните му некомпетентни твърдения. Той си мисли да компенсира част от проблемите посредством паралелно свързване на 1 литиева клетка с 3 последователни NiMH клетки, надявайки се по този начин NIMH да ограничи презареждането на литиевата клетка до 4.32V, а след Delta Peak-а на NiMH - точно до 4.2V. Затова и намекна за паралелно свързване на батерии с различна химия.
Да, ама това не е "откритие" или "изобретение". Това е само недомислица и бръщолевене на болен мозък с мания за величие, но с компетентност на кота нула и познания и личен опит дори и под кота нула. От цялата тази параноична психоза не мога да разбера как въобще един мозък може да е толкова болен, щото да си е въобрази, че е най-умния в целия свят, а всички останали инженери и учени по света са по-глупави, по-прости и по-тъпи от него. При това не знам как има въобще такава увереност, след като целият му живот е един голям провал, и в него той не е направил нищо практическо от инженерна гледна точка.Last edited by Mateev; 18.03.2021, 16:32.
- 1 like
Коментар
-
Момент. Моята компетентност, се дължи на многобпрочетени книги и много жизнен опит. Като по-дърт, ти може ибповече „опит” да,си натрупал но, каква полза, ако не можеш да го впрегнеш в нещо градивно?
- Правилно: НИКАКВА.
- 1 like
Коментар
-
Виж сега, както бе описано неведнъж, елементите имат централен отвор. Наредени един над друг, тезиботори, образуватканала, кактобтухлите у вас - комина. И, понеже, са предотвратени странични измествания, каналтт е устойчив и без да е от диамант. Ина една специална тръбичка, с надлъжни процепи, за излизане на газовете и това е.
А, относно взаимстването на идеи, ВСИЧКИ гонправим, в един или друг аспект. Що се тревожиш, не знам.
Техническият термин, който си въвел "надлъжен процеп" - не ми е известен. За "прорез" може и да се съглася. В тая връзка, колко е твоят "процеп"?
Така че - при горене първо въздухът ще прониква през твоите "процепи"...
Другият ти проблем е, че нищо не си пожелал да научиш в науката съпромат.... Поне не си разбрал, що е то съпротивителен момент и кои пространствени форми имат най-малък такъв момент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не разбирам защо пишеш тук?
9/10 от отговорите ти не са по същество и са свързани с обиди на твоите опоненти.
САмореклама и очакване някой да те направи компетентен, да ти даде идея, която да взаимстваш, бедни човече...
- Правилно: НИКАКВА.
А за рекламата си ... да речем, близко: Ако сам не си я направя, ти няма да дойдеш, Импотеций ще се хили малоумно в някой ъгъл, гушнал Микромозъчко, Матеев гордо ще се рее "НАД нещата", и работа няма да се свърши. Някой ме учеше тук, да съм бил деен и ето, следвам съветите Му, тъй да се каже.Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДа, да, батериите са сложно нещо, но за горнооряховски из... са детска игра!
Прочее, с тази "игра", преди да се оформи в стройна концепция, съм се занимавал над 20 години на фонов режим. Просто, сега изкристализира. За теб не съм сигурен, че не си се сблъсквал с подобни явления, разбира се но, като ти слушам приказките, май наистина, не си.Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 16:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеКаналът, бедни човече - от диамант ли е и няма ли да се разруши при удар?
А, относно взаимстването на идеи, ВСИЧКИ го правим, в един или друг аспект. Що се тревожиш, не знам.Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 16:19.
Коментар
-
Който трябва, разбира. И батериите, НЕ СА за головодници, няма да разбереш.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар