Имхотеп, аз електрониката и електротехниката не съм ги изучавал така че да съм по стандартите в тези науки. Може би затова го схванах, а Матеев изказа едно грешно твърдение или предположение и от там му убягана да схване за каква формула става въпрос. Ето как стандартизираното мислене без да усетиш те вкарва в ситуацията в която са всички разработчици на тези батерии, те може би никога няма да се досетят защото е прието нещо тривиално и то е правило което спазват..научили са го и в случаите в които са го проверили то работи. Трябва някой да попадне точно в казуса в който правилото се проваля, да си зададе въпроса че нещо се случва и да намери отговора на това. Може да не стане и никога. Тя тази работа с електромобилите както я ускоряват ще стане като с фотоволтаичните панели за които се очаквало да имат живот 50 години, нищо че покрай тях се търкалят дори кабели които уртравиолетовите лъчи ще им разпаднат обвивките за много по малко или пък като се поставят на покрив условията са още по сурови.
Само си представи потреблението на литий колко ще се увеличи, китайците използват за електромобили оловни батерии за да не бутат потреблението му нагоре предполагам също е една от причините.
Но нито за топлообменника мога да кажа как се случват нещата, нито за батериите..те са си на Тодор тези неща, не мога да ги произвеждам и не ми вършат работа. Защо да ги кажа или напиша тук, само мога да помогна на някой който е в позиция да извлече полза а тук такива хора мисля че няма дори. Ако на Тодор му се получат нещата и не изчезне а сподели само че има нещо положително а може и повече, примерно ако е с Тесла..може да си вземем някоя акция, който има възможност. Защото тук инвеститорите купуват някакви неща по принцип и после се кръстиш да се качи да спечелиш.
Само си представи потреблението на литий колко ще се увеличи, китайците използват за електромобили оловни батерии за да не бутат потреблението му нагоре предполагам също е една от причините.
Но нито за топлообменника мога да кажа как се случват нещата, нито за батериите..те са си на Тодор тези неща, не мога да ги произвеждам и не ми вършат работа. Защо да ги кажа или напиша тук, само мога да помогна на някой който е в позиция да извлече полза а тук такива хора мисля че няма дори. Ако на Тодор му се получат нещата и не изчезне а сподели само че има нещо положително а може и повече, примерно ако е с Тесла..може да си вземем някоя акция, който има възможност. Защото тук инвеститорите купуват някакви неща по принцип и после се кръстиш да се качи да спечелиш.
Коментар