A бе този не правеше ли състезателни коли в англия за по 50000 паунда- рекламата беше нещо от типа- купете си евтиното порше
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=JirQY7yvchQ
Само виж за какви тротинетки става дума
Трябва да са по 5к ЛЕВА, да не плащат данъци, застраховки и да забранят други коли да влизат в града че да успее
Във всеки случай няма да е сам дъра-бърра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИдва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
Електромобилите на българин влизат в конкуренция със световните марки | Бизнес.dir.bg
Ще листва компанията на БФБ
Така че който вярва в ел. Мобилите и освен това се чувства и патриот може да го покаже с портфела си.
Само виж за какви тротинетки става дума
Трябва да са по 5к ЛЕВА, да не плащат данъци, застраховки и да забранят други коли да влизат в града че да успееНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИдва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
Електромобилите на българин влизат в конкуренция със световните марки | Бизнес.dir.bg
Така че който вярва в ел. Мобилите и освен това се чувства и патриот може да го покаже с портфела си.
Поздравления и за Българина, дръзнал да се заеме с нещо толкова сложно и рисково. Със сигурност ще го подкрепя, когато се листне на БФБ.
Коментар
-
Идва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader13ADROL, ти за какво се месиш само, ставаш защитник на анархията. Матеев никакви идеи не развива, неговата позиция въобще не е за промяна и за стандартизиране плюс съвършенство на дизайна..той си ги харесва сегашните батерийки. Къде е идеята тогава - идеята да се спре идеята, нова идея ли е ?
Всеки един младеж на 10-12 годишна възраст измисля по няколко различни вида вечни двигатели, но когато порастне и натрупа повече познания, разбира къде е грешал когато е бил невеж. Ако обаче по някаква причина си остане невеж, цял живот ще си мисли, че е непризнат "гений" и че хората не могат да дооценят неговата гениалност. Точно такъв е ГорноОряховския случай - невежество, водещо до мания за величие с последствия, които вече ги знаете.
Аз нямам претенции за изобретател, въпреки че в инженерната си и проектантската си практика съм "открил" 1000 пъти повече неща от псевдо-инженера от Горна Оряховица, който досега не е реализирал нито един проект. Нещо повече - аз не се надувам по форумите като пуйка, и не повтарям едни и същи недомислици като папагал. Будната ми съвест обаче не ми позволява да си мълча, когато някой невеж пише из темите разни простотии и недомислици.
Колкото до обвиненията за ревност - ха, ха, ха .....
Аз съм на светлинни години по-успял в живота, в бизнеса и в себедоказването ми с многобройни РЕАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ. Не виждам защо трябва да ревнувам един провалил се некадърен неудачник в бизнеса, в живота и дори в семейството си.Last edited by Mateev; 12.04.2021, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Със сигурност има по-добри от него. Да не си мислиш обаче че това си ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Собствените ти отклонения, ти прожектират фалшиви филми в главата, дАрагой, и не ти дават спокойно да приемеш факта, че има по-добри от теб.. Да беше дал смислен отговор.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Манията ти за величие те кара да се изживяваш като учител, но всъщност в постингите си непрекъснато демонстрираш невежество и неграмотност като на ученик от 3-ти клас. Задаваш много въпроси с цел да те ограмотя, но вече не си ми интересен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ така, Матеев не го разбрахме, какво твърди: Пренася се вещество от електродите или от електролита и, ако електролит се свързва с електродите при разряд то, после не се ли отделя, от тях, възстановявайки тяхното вещество?
Следващ въпрос: утечките при не съвсем плътно прилепване към корпуса: Знае ли Матеев, кога и как се формират утечките между електродите? Правил ли е експерименти по тази тема?
Броил ли е габровецът точките на свързване между отделните клетки в една батерия? Нещо за надеждността на такива контакти при високи и при ниски плътности на тока в извънредно корозивна среда? Ще му зададем и още въпроси, малко по-сетне.Last edited by Mateev; 12.04.2021, 10:22.
Коментар
-
И така, Матеев не го разбрахме, какво твърди: Пренася се вещество от електродите или от електролита и, ако електролит се свързва с електродите при разряд то, после не се ли отделя, от тях, възстановявайки тяхното вещество?
Следващ въпрос: утечките при не съвсем плътно прилепване към корпуса: Знае ли Матеев, кога и как се формират утечките между електродите? Правил ли е експерименти по тази тема?
Броил ли е габровецът точките на свързване между отделните клетки в една батерия? Нещо за надеждността на такива контакти при високи и при ниски плътности на тока в извънредно корозивна среда? Ще му зададем и още въпроси, малко по-сетне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЗначи с микромодула става същото като с тръбичката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ам ти като разбираш докъде я докара? Мъск ще идва ли в гаража?
Като дойде, му покажи и тръбичката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че какво да става? Матейко не разбира от техника.
Като дойде, му покажи и тръбичката.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар