Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Имхотеп , не е възможна конкретика защото ще се получи вместо бял заек един тлъст плъх на друго място. В една лодка сме всички и сами ще сме си виновни, някой са в безпаричие а други в големи заеми. Ако ел.колите не разбутат почвата поскъпването на суровините което би облекчило дълговете на всички длъжници ще пропадне. От това ще последват само негативи за ВСИЧКИ. Нали виждам как никой не може да се престраши да си обезцени валутата и дефлацията си шета. Не би било толкова трагично ако това не обърква живота на младите хора които трябва да си стъпят на краката, това е и цялата работа. Например вземат заем и обсоятелствата - инфлацията не помага , не могат да го върнат 100 години
- Иначе Тесла с новата батерия ще стане жертва на точно измамници, които ще си надуят капацитета на батериите за сметка на това че те ще се скапват много по бързо. Обаче докато стане ясно това след години нещата при Тесла може да вземат обрат. Трябва технология която да позволи изтъняване на електродите и в същото време батериите да могат да отдават голям ток, това е началото което трябва да се случи и може да стане технически. Да се направят самите батерии които сега се произвеждат въобще няма да е скъпо да се променят със сигурност. Да се направи самостоятелен буфер при положение че ще има модел 2 а сигурно и единичка си е направо пътя по който да минат батериите.Накрая цената на батериите ще е паднала с поне 30 процента и с толкова и може два пъти теглото, но ще се появи и екстра на таблото която ще показва колко е зареден буфера, при нормално движение няма да има проблем..лудите за които пътищата са писта ще ги затрудни тази работа, няма да могат да ускоряват непрекъснато до излитане от пътя.
- При базирана на петрол икономика ако той не поскъпва инфлацията е невъзможна, но ако поскъпне и с това затрудни силно потребителите и транспорта се получава реакция от рода - Какво правят тези ? И политически последствия. Обаче ако петрола поскъпва и транспорта изразходва все по малко реакция няма да има и нещата си вървят нормално - ей тези които сега се карат ще ги гледаш как са станали приятели, пак ще си имат противоречия но те ще са дребна работа вече.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Поразрових се в базите данни на Патентното ведомство и никъде не открих нещо, свързано с тебе. Тоест отново ни лъжеш и мамиш.
Има за икономайзери, има за топлообменици, има за акумулатори, но това са все на други хора. Тебе те няма никакъв ....
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
... и ТИ нищо не си разбрал. Толкова можеш
Има за икономайзери, има за топлообменици, има за акумулатори, но това са все на други хора. Тебе те няма никакъв ....
Коментар
-
... и ТИ нищо не си разбрал. Толкова можеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Нещата вече сме ги виждали. И с търбичката, и с водата до София, и с мултиплекс кво беше там, и с бобината изцепките, всичко е "по принцип" при теб
Коментар
-
А ти което не знаеш е, че изобретенията се защитават по принцип, а не в частност. Изчакайте публикацията. И по-конкретни неща има. Ама там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТози влак дето много държите да не мине през ваше село после другите след вас ще минават пеш по 10 км до спирката за да го хващат, ще си слагат в торбичка и ще си носят старите кецове да ги извървяват с тях да не си късат обувките. И така чакат ви много благодарности от наследниците ви.
ИСКРЕНО И ЛИЧНО!
Коментар
-
Човек, тази игра я играеш повече от 10 години, и нищо съществено досега не сме видели. Става въпрос за това:
1. Аз съм гениален изобретател, но няма да ви кажа какво точно съм изобретил
2. През живота си съм подал много заявления в патентното, но няма да ви покажа и една думичка от тях
3. Въпреки това ми вярвайте - аз съм велик, а вие сте глупави, прости и тъпи
Та имам въпрос:
При тази толкова голяма "гениалност", при това от много години, защо все още живота ти е пълен провал във финансово и дори в семейно отношение?Last edited by Pyramid; 21.03.2021, 20:07.
Коментар
-
Лъжеш ТИ. И претенциите са принципни. Не те знам колко ти си написал, аз имам стотици. Има ред изисквания които, ако НЕ ги спазиш, губиш. Доста съм изгубил та, вече съм си научил урока. КОНСТРУКЦИЯ е конкретна но, тя НЕ Е пък патент.
Другото, за което лъжеш, е че съм твърдял, да сте били изчакали „излизането на патента”. ЗАЯВКА се публикува доста, преди да излезе патент и -оттогава, публикуваното, става част от т.нар.„състояние на техниката”. Ще рече, ТИ не си прецизен...което спирам да коментирам до тук.
А гузен може да си ти, щото крепиш корумпета на власт.
Претенциите ще ги видиш на публикация. За другото, има да вземаш.
1. Аз съм гениален изобретател, но няма да ви кажа какво точно съм изобретил
2. През живота си съм подал много заявления в патентното, но няма да ви покажа и една думичка от тях
3. Въпреки това ми вярвайте - аз съм велик, а вие сте глупави, прости и тъпи
Та имам въпроси:
1. При тази толкова голяма "гениалност", при това от много години, защо все още живота ти е пълен провал във финансово и дори в семейно отношение?
2. Защо сайта за гениалната тръбичка, която я рекламираш от 10 години, вече го няма в интернет?Last edited by Mateev; 21.03.2021, 20:04.
Коментар
-
Отново плещиш врели некипели, все едно слушатели са ти децата от детската градина. Истината пак е на друго място, но ти не пропускаш да излъжеш или да измамиш.
Когато се подава заявление в патентното, можеш да изпишеш 10 листа с всякакви измислици или недомислици, но след това трябва в 2-3 точки да обавиш КОНКРЕТНИ ПРЕТЕНЦИИ какво точно искаш да ти бъде признато и защитено. Точно тези конкретни претенции са същината на откритието, а всичко друго е бля-бля в стил бг мама.
Другото, което ни лъжеш, е че трябва да чакаме излизането на патента. Нищо подобно - в момента, в който подадеш документите и получиш входящ номер, от този момент започва защитата ти, ако някой друг подаде заявление със същите или подбни претенции. Тоест ти още на другия ден можеш да обявиш на целия свят в какво според тебе се състои изобретението, но ти не го правиш, защото нямаш никакво изобретение или защото болния ти мозък нещо е гузен.
Хайде, публикувай във форума само тези няколко изречения, в които са твоите претенции. Никой няма да може да ти ги открадне, защото те вече си пазят ред в патентното. Ако не ги публикуваш, значи отново ни лъжеш и мамиш, от което разбира се ние не се учудваме.
Другото, за което лъжеш, е че съм твърдял, да сте били изчакали „излизането на патента”. ЗАЯВКА се публикува доста, преди да излезе патент и -оттогава, публикуваното, става част от т.нар.„състояние на техниката”. Ще рече, ТИ не си прецизен...което спирам да коментирам до тук.
А гузен може да си ти, щото крепиш корумпета на власт.
Претенциите ще ги видиш на публикация. За другото, има да вземаш.
Коментар
-
А ти което не знаеш е, че изобретенията се защитават по принцип, а не в частност. Изчакайте публикацията. И по-конкретни неща има. Ама там.
Когато се подава заявление в патентното, можеш да изпишеш 10 листа с всякакви измислици или недомислици, но след това трябва в 2-3 точки да обавиш КОНКРЕТНИ ПРЕТЕНЦИИ какво точно искаш да ти бъде признато и защитено. Точно тези конкретни претенции са същината на откритието, а всичко друго е бля-бля в стил бг мама.
Другото, което ни лъжеш, е че трябва да чакаме излизането на патента. Нищо подобно - в момента, в който подадеш документите и получиш входящ номер, от този момент започва защитата ти, ако някой друг подаде заявление със същите или подбни претенции. Тоест ти още на другия ден можеш да обявиш на целия свят в какво според тебе се състои изобретението, но ти не го правиш, защото нямаш никакво изобретение или защото болния ти мозък нещо е гузен.
Хайде, публикувай във форума само тези няколко изречения, в които са твоите претенции. Никой няма да може да ти ги открадне, защото те вече си пазят ред в патентното. Ако не ги публикуваш, значи отново ни лъжеш и мамиш, от което разбира се ние не се учудваме.
Коментар
-
Това твоето е един нормален постинг, в който ти никъде не твърдиш, че си изобретател, и че всички във форума са по-глупави и по-прости от тебе. Следователно с тебе може да се води нормален диалог без всзаимни обиди. Това обаче не важи за Pyramid. Той във всеки един свой постинг си проси да го опонираме и да му се подиграваме така, както и той го прави с нас.
Тази му болест не е от вчера - той цял живот си е бил такъв и не на едно място си е изпросил BAN-а (в СТС Солар със сигурност).
Колкото до електрическите коли - никой не може да каже как ще се развият за в бъдеще. Технологията според мене е по-добра от тази на ДВГ-то, но си има и трески за дялане, които ще отложат 100%-товото внедряване може би още поне 10-20 години. А дотогава не се знае какво ново откритие може тотално да обърка плановете на Мъск и на ел. колите. По-скоро ел. колите ще ги има, но начина им на захранване може коренно да се промени.
-Правилно.
После -да припомним - ТИ САМ потвърди „техническата подготовка на Тодор Несторов”. В ТОЗИ форум.
Излиза какво?
- Излиза че, ТИ се въртиш като фурнаджийска лопата, според кое ти изнАся. Да не повдигаме кокалите на „необходимото зло, корупцията”, за което, не ти стигна куража да признаеш, че разчиташ на нея и на теб, ти е необходима.
Сега избиваш комплекси за малоценност, затуй си гракнал... Да не те „засенчат”.
НЯМА БЕ, МАТЕЕВ. ТИ СИ НАШЕТО СЛЪНЦЕ.... Да не забравим, че си и Пророк в Литиевата Църква. НЯМА. СПОКО. ПРОЦЪФТЯВАЙ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е супертрейдър е това черното, ми без конкретика са си приказки за маса ей така да минава времето. Безполезни.
Тоест, нещо трябва да се направи ама какво точно не е ясно.
Значи има изобретение, ама какво точно е изобретено не е ясно.
Отиваш да си купуваш нещо в магазина, а продавача ти казва - може да е 100, може да е двайсе лева, бе квот' доди.
Това защитаваш в момента. Бита карта.
Коментар
Коментар