IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Mateev, и каква ти е печалбата от този така желан от теб неуспех, влагай в койни дето не се знае накъде ще идат..ама нали имаш излишни средства както гледам си им обяснил на фенгрупата в казиното там.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

      И после 10 години ще се опитва да ги подарява ...
      Гламав си. Доста.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Така е...
        Целият технологичен свят чака на измамника да направи микромодул с оловни клетки в общ електролит.

        И после 10 години ще се опитва да ги подарява ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Така е...
          Целият технологичен свят чака на измамника да направи микромодул с оловни клетки в общ електролит.

          Дефинирай "измама" в случая...
          Или нека аз дефинирам: Матейко мами, и нему принадлежи идеята. Защото, "безкорпусни елементи", НЕ ОЗНАЧАВА "общ електролит". Да, ама де толкоз мозък у вас та, да го проумеете?!?
          Last edited by Pyramid; 25.05.2021, 19:40.

          Коментар


          • Така е...
            Целият технологичен свят чака на измамника да направи микромодул с оловни клетки в общ електролит.

            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Pyramid, прави си прототипа и хич да не ти пука, оценката я дават обстоятелствата и потребителите. Производителите като видят зора за суровини, ще го сънуват това нещо което да им позволи да си продължат работата, инвестициите им точно тогава ще увиснат във въздуха. И още нещо - за общия електролит както съм го разбрал има един фокус, който да не му споменавам името на човека който те хейтеше си представи че ще се пуска проводник вътре, а ти му отговори че никакви проводници няма да пускаш и мисля на мен ми е ясно за какво става въпрос. Та мисълта ми е в прототипа този момент така да се направи че да остава невидим при демонстрация, ще видят че електролита е общ - това трябва да се демострира защото спестява много от трудността за производство на батериите, но ако тръгнат без твое съдействие да правят батерия с общ електролит по това което са видяли да не им се получава понеже няма да знаят как всъщност става номера с общия електролит. Нещо като да се застраховаш от търсачите на "фрии" технологии, които според мен не уважават чуждия труд и знания, а те знанията всъщност с труд се придобиват.
              Ами тези, дето хейтят (наистина, има дълбока омраза в действията им) всъщност, НЕ СА С.О. (Сериозни Опоненти), защото, не познават материята, а скачат на почва ревност. Все тая, евал съм ги.

              Коментар


              • Pyramid, прави си прототипа и хич да не ти пука, оценката я дават обстоятелствата и потребителите. Производителите като видят зора за суровини, ще го сънуват това нещо което да им позволи да си продължат работата, инвестициите им точно тогава ще увиснат във въздуха. И още нещо - за общия електролит както съм го разбрал има един фокус, който да не му споменавам името на човека който те хейтеше си представи че ще се пуска проводник вътре, а ти му отговори че никакви проводници няма да пускаш и мисля на мен ми е ясно за какво става въпрос. Та мисълта ми е в прототипа този момент така да се направи че да остава невидим при демонстрация, ще видят че електролита е общ - това трябва да се демострира защото спестява много от трудността за производство на батериите, но ако тръгнат без твое съдействие да правят батерия с общ електролит по това което са видяли да не им се получава понеже няма да знаят как всъщност става номера с общия електролит. Нещо като да се застраховаш от търсачите на "фрии" технологии, които според мен не уважават чуждия труд и знания, а те знанията всъщност с труд се придобиват.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  v_tin, тук ставаше въпрос за батерия която да е изпипана така че да няма какво повече да се пипне по нея, освен това да е устойчиво решение което да издържи на времето - да не зависи от изчерпване на суровини и да е така направена че да може да се използват много малко от тези които се редки или дори въобще да не се влагат такива. Технологии да се задвижват коли има много, обаче да си говорим за това което ще издържи и няма да се превърне след няколко десетилетия в технологичен отпадък е много по смислено.
                  Недостигът на суровини не прощава, дори на най-прогресивните решения. Там смисълът, който е заложен, е по-комплексен но, ако такива търбуси, като ...разправят, че "не било домислено", понеже някой бил вложил милиарди другаде, няма смисъл да им обясняваш. Пак ще дойдат до този акъл но, като им го представи друг, по-голям от тях. И ТОГАВА, ще стане ' ИзобретениеТО". Сега, е "някакво гаражно недоразумение". Гледан филм. Многократно.

                  Коментар


                  • ...Какво нещо е да скандализираш. Да питат разни, какво става с онова, което ги побърква. Благодаря ти, Дани, за трезвата оценка.

                    Коментар


                    • Не знам какво става с модула. Само мога да кажа че от техническа гледна точка е реалистичен, за общия електролит няма проблем когато плочите са с равен потенциал електролита да е общ. Не знам как могат да му бъдат полезни на Тодор някакви българи в този форум от които нищо не зависи и не са в позиция да му помогнат, на него инвеститор не му трябва, трябва му известен бранд който да може да наложи на пазара нещо ново. Новите неща трудно пробиват поне в тези времена, защото тези които държат позициите са настроени консервативно, тях текущото положение ги устройва особенно ако положението владее тях а не те него - поизтървали са нещата с направени вече инвестиции, и няма значение че промяната всъщност точно тях ги устройва дори най много. Те как ще стигнат до този извод е направо загадка, а проблемите с недостиг на суровини за батериите вече ги прогнозират и най заспалите анализатори както се вижда.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Супертрейдър кво стана с микромодула, да не запецнахте нещо?
                        Ами с оловният акумулатор с общ електролит?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • v_tin, тук ставаше въпрос за батерия която да е изпипана така че да няма какво повече да се пипне по нея, освен това да е устойчиво решение което да издържи на времето - да не зависи от изчерпване на суровини и да е така направена че да може да се иззползват много малко от тези които се редки или дори въобще да не се влагат такива. Технологии да се задвижват коли има много, обаче да си говорим за това което ще издържи и няма да се превърне след няколко десетилетия в технологичен отпадък е много по смислено.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Neues E-Auto? 3 Minuten tanken, 800 Kilometer fahren, ohne Ladekabel | Die Story | Kontrovers | BR24

                            https://www.youtube.com/watch?v=G3iKJ4IMick

                            Dobrata новина е че търсят партньори

                            Коментар


                            • Добри новини.
                              Из этого материала вы узнаете про разработку российских ученых нового типа аккумуляторов, которые оказались эффективней литий-ионных в 10 раз.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                                Мъск ще пуска вече Tesla Roadster - ускорява от 0-100км/ч за под 2 секунди, пробег 1000км с едно зареждане. Струва $200,000, може да се запази за $50,000
                                https://www.tesla.com/roadster
                                Ох. По нашите пътища...

                                Коментар

                                Working...
                                X