Първоначално изпратено от Имхотеп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмхотеп, нали в пуснах файлове за кутийка, не ги харесахте..тогава защото да се занимавам повече. Всичко заминава в архива както се казва.. И да е имало нещо, вече няма нищо..поне за определени хора нищо няма да има., ето нещо което е сигурно.
Коментар
� -
Имхотеп, нали ви пуснах файлове за кутийка, не ги харесахте..тогава защото да се занимавам повече. Всичко заминава в архива както се казва.. И да е имало нещо, вече няма нищо..поне за определени хора нищо няма да има., ето нещо което е сигурно.Last edited by supertrader; 07.03.2022, 15:19.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ма то няма нищо, и никога не е имало. Искам да уточня, че изобщо не възразявам, а от шест-седем години се забавлявам с тях.
Ся се оказва че няма нужда от сметки, чертежи... абе достатъчно е да споменеш паролата "микромодул", и веднага на опашка пред гаража се наредиха бмв, фолксваген и рено. Останалите производители си хапят задниците че не успяха да влязат в първата тройка.
Ам питай го за изобретението на живота му, дето искаше да смъкне триста хиляди лева за да има да си харчи...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнение
И все пак, къде са? Имхотеп възразява, вие не представяте физически прототип, и слушаме само приказки. Освен, ако не пишете досиета Х.2.0, че истината, пак да е "някъде ТАМ".
Ся се оказва че няма нужда от сметки, чертежи... абе достатъчно е да споменеш паролата "микромодул", и веднага на опашка пред гаража се наредиха бмв, фолксваген и рено. Останалите производители си хапят задниците че не успяха да влязат в първата тройка.
Ам питай го за изобретението на живота му, дето искаше да смъкне триста хиляди лева за да има да си харчи...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеГАД, какъв физически прототип трябва ? Въобще няма нужда от такова нещо, всеки който би тръгнал да го използва и да произвежда ще си направи прототипи сам. Става въпрос за нещо за което се плащат жълти стотинки ако работи, ако не работи и не може да се използва нищо не се плаща и нищо няма да му струва на - измамения. Достатъчно е с две изречения да е обяснено какво представлява, и от там нататък или е интересно или не е интересно. По принцип никой не ти спори дали работи или не работи, а казва - да интересува ме или не не ме интересува. Риска дали работи или не работи си е изцяло за сметка на страната която го предлага. Има друго - може да се вземе и да се използва и без нищо да се плати. Защо да се направи такова нещо - има хора които просто са нечестни, факт е че и това съществува , а и в крайна сметка всички ползваме неща за които по никакъв начин не сме платили на този който ги е измислил и са се родили в неговата глава..така че и безплатно може да бъде..или както е прието в съвременните времена - фрии. Не знам може би е редно да се пусне свободно, правиш опити да намериш партньор и са неуспешни , ами пускаш го свободно или не го пускаш..решаваш си. За сега не е пуснато свободно, но това не значи че няма да бъде.
Коментар
� -
ГАД, какъв физически прототип трябва ? Въобще няма нужда от такова нещо, всеки който би тръгнал да го използва и да произвежда ще си направи прототипи сам. Става въпрос за нещо за което се плащат жълти стотинки ако работи, ако не работи и не може да се използва нищо не се плаща и нищо няма да му струва на - измамения. Достатъчно е с две изречения да е обяснено какво представлява, и от там нататък или е интересно или не е интересно. По принцип никой не ти спори дали работи или не работи, а казва - да интересува ме или не не ме интересува. Риска дали работи или не работи си е изцяло за сметка на страната която го предлага. Има друго - може да се вземе и да се използва и без нищо да се плати. Защо да се направи такова нещо - има хора които просто са нечестни, факт е че и това съществува , а и в крайна сметка всички ползваме неща за които по никакъв начин не сме платили на този който ги е измислил и са се родили в неговата глава..така че и безплатно може да бъде..или както е прието в съвременните времена - фрии. Не знам може би е редно да се пусне свободно, правиш опити да намериш партньор и са неуспешни , ами пускаш го свободно или не го пускаш..решаваш си. За сега не е пуснато свободно, но това не значи че няма да бъде.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнение
И все пак, къде са? Имхотеп възразява, вие не представяте физически прототип, и слушаме само приказки. Освен, ако не пишете досиета Х.2.0, че истината, пак да е "някъде ТАМ".Last edited by X_Y; 07.03.2022, 11:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАх, да, сесо666, заявката за защитен документ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, включва фигури. Чертежи, рисунки, такива работи.
- 1 like
Коментар
� -
ceco666, това нещо че е според законите на физиката много пъти беше обяснено. То е прекалено просто, имаш последователно свързани елементи с малък капацитет и тока който протича по връзките между тях е малък, а съхранената енергия е равна на сбора на енергията от всички елементи..така се постига да има съхранена енергия не по малко отколкото в единична батерия да кажем със същия размер..Всичко е законно.
Last edited by supertrader; 06.03.2022, 12:22.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Мъск нали си направи фабрика за батерии в САЩ? Вярно, че една птичка пролет не прави, но все пак е нещо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Съвсем не те мисля за невежа, даже напротив. Блупринт би показал на потенциалните инвеститори, че технологията не нарушава някой от законите на физиката. Например, този за за запазване на енергията в затворена система. И въобще, че не е перпетуум мобиле от някой вид.
Знаеш ли, колко струва ФИЗИЧЕСКИ прототип, сравнен с масово изделие ? (Ако ли за ТОВА ме гъбаркаш)? А? Знаеш ли? Аз знам, щото съм прототипирал това-онова. От десетки, до стотици пъти повече. Е, да си продам значи, апартамента, за да "доказвам" на дебил като Импотеция, че водата тече надолу? И т.н.
Вземи се в ръце. Мисълта ми беше че, ако ще се пробваме на акъл, поне пробата, да е насериозно.
Коментар
�
Коментар