v_tin, на две коли ми е блокирал abs - са. Едната беше направо нова, но я купих за четвърт цена, странно че без да има пробег и бяха сменили гумите с нови, дори не бяха изцапани. Мислех че са и върнали километража, после разбрах какво и има - леко чукваш педала на спирачките, и той блокира напълно колелата. Понеже беше служебна кола а тях ги нямаше, в командировка били, а тези които им подържат колите идвали само два дена в седмицата, жената която ми даде документите не знаеше какъв е проблема. Каза - обади се утре и ще ти кажат всичко обаче аз тръгнах. Като блокират колелата и гумите изпушват, износват се и се получават петна..Не се претрепах обаче тези отзад всичките спряха да ми кажат че щял съм да се запаля, видяли огън под гумите.
Другата беше стара кола, 9 годишна.
Чудя им се на акъла на автопроизводителите с кой акъл слагат екстри и някакъв софтуер ще решава да набие напълно спирачката, тези са ненормални. Това е само за да набият много чипове в колите. Последната им екстра - безключовия достъп се оказа най голямата глупост, достъп има цялата махала, След няколко години тази епидемия ще вземе такъв мащаб, че ще има такива които не си купуват коли - могат да подкарат която искат електричка.
Другата беше стара кола, 9 годишна.
Чудя им се на акъла на автопроизводителите с кой акъл слагат екстри и някакъв софтуер ще решава да набие напълно спирачката, тези са ненормални. Това е само за да набият много чипове в колите. Последната им екстра - безключовия достъп се оказа най голямата глупост, достъп има цялата махала, След няколко години тази епидемия ще вземе такъв мащаб, че ще има такива които не си купуват коли - могат да подкарат която искат електричка.
Коментар