Първоначално изпратено от stat counter
Разгледай мнение
Няколко съвета и от мен:
1. Пиши по съществото на темата. Защо губиш времето на интересуващите се тук, без да казваш нищо интересно? Имаш амбициите да модерираш? Направи си сайт. Привлечи в него читатели и пишещи. Модерирай, прави забележки, живей... Тук местата за модератори вече са заети... Къде си тръгнал/А/ през просото? Поне кандидатствай и мини успешно интервюто /може би има необходимост от точно теб като модератор/...
2. Забележките /съвет, акъл/ запази за себе си, т.е. - докато те назначат /тук/ със задълженията на модератор, то - преди да бъдеш критичен/А, според мен/!!!/ - бъди самокритичен/А.
3. Обърна ли внимание, защо постът ми, който си цитирал/А е дълъг? /отговорът е елементарен: защото в съдържанието му 75% е цитат от живота на предприемача Х. Форд/.
4. Постът, който цитираш е насочен към друг участник тук, който няма забележки към написаното. Отново се връщам на предложението ми: най-добре за теб е да модерираш свой сайт. Не е ли така?
5. Моля те - ако имаш семейство - научи децата в него на това, какви са твоите цели в живота и в частност - каква е целта /ти/ тук. Тъй като не съм част от твоето семейство - напълно естествено е твоята цел /тук/ да НЕ Е МОЯ ЦЕЛ. Много е важно да разбереш това послание, т.е. - да вдигнеш за минута глава от курсовите си работи - точно по тоя повод: за да разбереш!
6. Имаш пълното основание да филтрираш постовете ми, за да не ги четеш, ако това отъждествяваш с тягостната /ти/ работа по курсовите /ти/ задължения. Бъди уверен/А, че няма да ти се разсърдя за това.
п.п. Кой от съветите ми горе не си разбрал/А/? Ако има такъв, обърни ми специално внимание, за да ти го разясня допълнително. Обещавам да бъда кракък /в рамките на 10 000-те хиляди знака, разрешени ми в ТОЯ сайт, който /да не забравяме!!!/ не си създал/А/ ти и по тая причина НЯМАШ ОСНОВАНИЯТА да модерираш...
Бъди здрав/здрава и не забравяй да пишеш по съществото на темата!
п.п. С извинения към останалите участници за спама.
Коментар