If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
https://www.litmotors.com/, ето нещо интересно. 73 % от хората се движели сами с колите си. Вариант за компактно превозно средство. Между другото някъде гледах, че ги е имало такива и с двг като експериментални, с електродвигател е много по лесно.
Не знам защо си го представя като Трабант, а не като модела на Мерцедес, който консумира само 8 киловатчаса на 100. Колкото за това е прав, толкова и за модулните батерии.
Да де, ама ти да искаш официално признал се за измамник, да признае И това...Не си ли прекален оптимист?
Не знам защо си го представя като Трабант, а не като модела на Мерцедес, който консумира само 8 киловатчаса на 100. Колкото за това е прав, толкова и за модулните батерии.
Светът ще спре да се развива и няма да се адаптира, защото Матеев така иска. С разход 6 киловата за 100км, можело да се движи само Трабанче. Дъртото Ауди ги свършва още докато запали.
Трабантът, е един от най- НЕикономичните автомобили. При разход от 7/100, това са 81 kWh/100 km. Ако кпд гориво-колела е 20%, имаме 16,2 kWh...при "комфорта" на кашон.
Светът ще спре да се развива и няма да се адаптира, защото Матеев така иска. С разход 6 киловата за 100км, можело да се движи само Трабанче. Дъртото Ауди ги свършва още докато запали.
Вече отричаме физиката, Матеев изобщо не ме учудва. Като се говореше за така наречения модул - батерия в която елементите са в един общ корпус, колко му е човек да се замисли и да види . провери че такива батерии съществуват и се предлагат дори. А спора за конкретния дизайн, ами я си представи че някой дори го е направил някъде, изпробвал и в момента работи и не говори голословно. Както Матеев - ама то няма да работи ! Работи си Матеев, работи и ти като кажеш че нямало да работи не го урочасваш и да стане неработещ, защото така ти оттървало понеже не си го измислил ти.
Коментар