Първоначално изпратено от Жорж Санд
Разгледай мнение

Та, приятелКО, няма по-лесно от това - ако не знаеш нещо - то да ти бъде обяснено на достъпен език.
Предвид политическите ти пристрастия и обвързването на електромобила с "новото", както и с другото понятие "енергия на бъдещето" - очакваХ емисарите на Мъск да те открехнат веднага! Те не правят това, но защо - за мен е неразбираемо... Един поддържник на Мъск - повече - си е от полза..., въпреки че аз не зная какво би му поддържала на Мъск..., определено има какво да му се поддържа на един милиардер, налЕ?

.................................................. ..................
На въпроса ти: мисля, че всяка дама, дори тая, в твое лице - би разбрала, ако ѝ се каже, че Тесла предлагат СПЕЦИАЛНИ ОПЦИИ за студен климат. Това прави възможното електромобилът да бъде използван при различните климатични условия в страните със студен климат.
Сега, вероятно ще ме попиташ за други подробности.
Ще ти подскажа, че другите подробности правят колата абсолютно неизползваема за нашите географски ширини! /например, ако вместо $ 100 000 - би платила, например $ 150 000, вярвам, че би се отказала от възможността да отидеш до Норвегия с електромобил, нали правилно разсъждавам?
.................................................. .......................
Това съвсем НЕ означава, че предлаганото за нас е по-изгодно и използваемо! Всеки взема САМ /САМА/ решенията си, разбираемо е, нали!
Сети ли се?
Бъди здрава!

Коментар