Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
И дори, според мен, почти нямаме някакви съществени разлики в разбиранията по същество. Държа да забележиш. че никъде не упоменавам думата "фотоволтаици". Скоро смятах за един приятел на какво може да разчита през зимата, ако монтира на покрив с наклон 18-20 градуса с почти западно изложение 5-6 панела с кпд 18%. Въпреки че сметките бяха приблизителни и с разни допускания по усреднено слънцегреене и т.н. - Не бяха задоволителни резултатите от гледна точка на това което ни се иска. Да- човечеството много се е "разпуснало" и ще трябва занапред, не само да търси иновации, но и да се "свие" и да бъде по-умерено и по-пестеливо към влиянието върху панетата, за да може да има по-:човешки" живот и за следващи поколения, а не "след мен и потоп". Мисля, че сме преминали вече границата, при която да може да възстановим природата, и единствено (все) още ни остава опцията.... разумно да се адаптираме към промените ... Ако и това не направим - Е нема за какво да съжаляваме човечеството, в тоз случай се казва ...."или добро или нищо"
без препоръка
Коментар