Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
В идеалния случай
За колко време ще заредиш 10Гвтч батерии от източник 10Гвт панели + 25% от 4Гвт вятър (че някой ще писне, ааама то има облаци) ?
и напомнянка, за който е забравил
- горното е с напрактика нулеви разходи по генерацията сравнено с атом/тец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...А къде забрави ВРЕМЕТО на фукционирането на всичко това НА ПЪЛНА МОЩНОСТ?
За колко време ще заредиш 10Гвтч батерии от източник 10Гвт панели + 25% от 4Гвт вятър (че някой ще писне, ааама то има облаци) ?
и напомнянка, за който е забравил
- горното е с напрактика нулеви разходи по генерацията сравнено с атом/тец
Коментар
-
Можеш да се гръмнеш от яд, нали? Това,че те е страх...егати „мотива за правдивост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Работят на баба ти розавите гащи покафенели отзаде
Коментар
-
Твърдения на засегнат и самопреебал се. Фактите казват друго. И моите неща работят, а ти цял живот, така да се каже, освен копчета да си натискал, НИЩИЧКО НЕ СИ СЪЗДАЛ. БИЛ СИ САМО В СИСТЕМА, КАТО БОЛТЧЕ. ЗАМЕНИМ. И СЛЕДА НЕ СИ ОСТАВИЛ, СМЕШНИК. Крякай, колкото си щеш. Да напомня ли, че именно ТИ реши да враждуваме? Предлагах ли ти мир на няколко пъти? Е, Д.Г.Д. Винаги, с удоволствие, ще ти дефекирам под мустака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Кой ти завижда, деде? Явно нямаш представа за какви пари работят програмистите. Вие в АЕЦ-а можете само да подсмърчате. Но по-големия ви проблем е че ако ви изхвърлят оттам, няма кой друг да ви плаща що годе сносно.Last edited by national power; 12.12.2019, 16:28.
Коментар
-
Не ти разбирам тезата. А ако ти спрат хляба, лекарствата, водоснабдяването, пътищата, магазините където да можеш да си купиш нещо да облечеш, и прочие? Е и?
Коментар
-
Виж, не го знам тоя какво ТОЧНО прави. Ама се изкара, сякаш, Той и само Той, носи страната на плещите си. Маниак с мания за величие, без лично аз, да виждам на база на какво. Лакърдии.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.
Коментар
-
Виж, не го знам тоя какво ТОЧНО прави. Ама се изкара, сякаш, Той и само Той, носи страната на плещите си. Маниак с мания за величие, без лично аз, да виждам на база на какво. Лакърдии.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.
Коментар
-
Кой ти завижда, деде? Явно нямаш представа за какви пари работят програмистите. Вие в АЕЦ-а можете само да подсмърчате. Но по-големия ви проблем е че ако ви изхвърлят оттам, няма кой друг да ви плаща що годе сносно.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.Last edited by Pyramid; 12.12.2019, 15:35.
Коментар
-
За тъпанари дето се занимават с интернет протоколи трябва да се обяснява по просто щото мозъкът им не е пригоден да разбира това което говоря.То в цяла България сме 100 човека дето знаем за какво става дума.При тебе проблема е друг и той в егото как така някой си ще има по хубава работа от мен ще е по умен от мен пък и ще взема повече пари.Ние програмизите сме най умните и вземаме най ного.Е кат ти запра тока отиваш у Перловец и повече никой няма да чуе за тебе програмисте с осми клас
Коментар
-
Ти специално си изманик а изобретенията ти просто будят присмех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin потърси за Хаваите, откачат се от мрежата защото тока става все по скъп и причината да поскъпва е че абонатите намаляват. Електричките могат да бъдат много икономични откъм разход на енергия, но как ще стане това в градовете и при тази организация на движението не питай мен.Разбира се че ако е мощна като Тесла разхода няма да е нисък, но ако сравниш разхода на една бензинова със същата мощност с този на ел. наистина теслата сигурно е много икономична и по отзивчва и лесна за управление. Автоматичните скоростни кутии са степенни а при ел са безстепенни, има си гиразличията.
Коментар
-
Вие електричарите май наистина си въобразявате че светът се върти около вас? Слез малко на земята, ти си просто една бурмичка в една машина, която отдавна е просто commodity. Ако не ти е ясно какво означава това - базови стоки и услуги, които се издържат от мащаб и с минимални печалби. Ако си мислиш че това е единственото commodity, малко си се объркал. Само че няма други електричари, или хлебари, или бензинаджии, или ВиК инженери, или телекомуникационни инженери или каквито щеш, дето да се репчат като тебе как светът щял да спре ако не бил той.Last edited by national power; 12.12.2019, 14:03.
Коментар
Коментар