IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Мисля, че стана повече от ясен произходът на ника ми - БЕЗИМЕН.
    Много разочароващо. Бях сигурен че си се кръстил на безименния воин срещу прогреса и правенето на пари.

Акциите на Тесла са на +35% от началото на годината.

Коментар

• От доста време НЕ правя коментари в темата. Пускам факти, които са прочетени от мен в пресата /и другите разпространители на информация/.

В това няма спор /ясно е като бял ден/.

Ще пусна и информация, която /според мен е в пряка връзка със зададения по-долу въпрос, но отново няма да коментирам нищо, т.е. - СУБЕКТИВНОТО МИ мнение си остава такова/. Всеки има право да тълкува информацията, която излиза - както му е угодно.

Разбира се - тази информация ще пусна друг път /а и не ми е важно да опровергавам очевидно твърдение/. Сега не мисля да почвам да се ровя, а и празничното ми настроение не МИ го позволява...

.................................................. .....

Вече писах от къде произлиза никът /МИ/ - БЕЗИМЕН.

Не произлиза от това, че нямам име, т.е. - не от това, че съм безимеНЕН.

Откъде произлиза?

Обяснявам: хората имат през годината Рождени и Имени дни. Много добре знаем, че те, според правилата на бълг. език /1 л. ед. ч., м.р./ - се пишат с едно "Н", а не, както някои грешат, изписвайки ги с двойно "НН"

Всеки човек има Рожден ден през годината. Обикновено казваме: "Той има Рожден ден."

Аналогично - за имениците: "Той има Имен ден".

Има хора, които през годината НЯМАТ Имен ден. За тях можем да кажем: "Те са БЕЗ ИМЕН ден".

....................................

В моят ник съм съединил предлогът "без" с прилагателното "имен" и се е получило "БЕЗ+ИМЕН" = "БЕЗИМЕН", като в същото време съм пропуснал съществителното "ден".

Мисля, че стана повече от ясен произходът на ника ми - БЕЗИМЕН.

.....................................

Тъй като на един човек тук постоянно - мине не мине време - все повдига въпроса с "неправилното" изписване на моят ник - БЕЗИМЕН.

Аз - за да си му го върна - обяснявам, че никът му "пирамид" е още по-некоректно изписан. Всички знаем, че съществителното "пирамида" е от женски род и мъжки род това съществително няма.

.....................................

В заключение: не нарушавам правилата на форума, а в изписването на ника БЕЗИМЕН има логика, която за пореден път обясних горе.

"без имен (ден)" => "без имен" => "без+имен" => "безимен"

"безимен" няма нищо общо с "безимеНЕН"

/с извинения на околните за спама/
      Last edited by безимeн; 26.12.2019, 02:19.

Коментар

• Падат, падат, падат и, ама изведнъж => 420+
        Дори го извадиха от длъжност в борда.
        Щели да фалират, щели да го вкарат в затвора...
        ...Какво става ?

Коментар

• Вярно ли акциите на Тесла приближават $100 ? А, безименен?
          Тук пише друго, щото.
          Акциите на Tesla Inc. надхвърлиха 420 долара за брой при затварянето на борсовата търговия вчера, с което дадоха повод на създателя на компанията – Илон Мъск, да се пошегува с нещо, което преди повече от 500 дни

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=S6Y0Twej7KA

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Весели празници! През 2020 ще успееш ли под мивката? Не те бъзикам, важно е български изобретател да измисли нещо
              Ще видим. Работим по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Весела коледа на всички!
                Весели празници! През 2020 ще успееш ли под мивката? Не те бъзикам, важно е български изобретател да измисли нещо

Коментар

• Весела коледа на всички!

Коментар

• Минавам си аз през село Баня, Бургаско, до морето, и изведнъж две Тесли излизат от една странична улица. Една след друга. Разтърках си очите, ощипах се ама те си бяха истински. Със сливенска регистрация. От 1000 електромобила у нас да видиш два на едно място и по едно и също време си е събитие.
                    Весели празници на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Тичай да преговаряш речника на думата средностатистическо.
                      У наше село на такива им казваме редко тъпи.

максималния пробег е над 210х. км !

Жалко, че не само У ваше село се палят, доста преди въпросните километри...

Коментар

"УМНИК"! ))
                        Тичай да преговаряш речника на думата средностатистическо.
                        У наше село на такива им казваме редко тъпи.

максималния пробег е над 210х. км !

Коментар

Тоя пак се е оср...л!

При какви условия "са изминати" тия километри, че не става ясно от поста ти?

При условията на Флорида, ли!!!

Чунчо, май не схващаш много неща от експлоатацията на техниката /най-общо/.

Минусови температури, студ, горещини - всичко това ТОВАРИ батерията, без да си изминал дори километър!!!

Преодоляването на различни съпротивления - също ли не оказва влияние СПОРЕД ТЕБ? Силен вятър, наклонени терени, сцепление на гумите?

"УМНИК"! ))

"УМНИК!"

Коментар

Тоя пак се е оср...л!

Минусови температури, студ, горещини - всичко това ТОВАРИ батерията, без да си изминал дори километър!!!

Преодоляването на различни съпротивления - също ли не оказва влияние СПОРЕД ТЕБ? Силен вятър, наклонени терени, сцепление на гумите?

"УМНИК"! ))
                            СПОКО, де. Нали Боко „строи магистрали”?' И газопроводи, със „средна скорост 5км/ден”. Немой са к0рка, доде всички разберат, че теслите са боклук, и ще имаме по километърче магистрала за всеки българин...+/-
                            Last edited by Pyramid; 21.12.2019, 01:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Които 500 цикъла са 150-200х. изминати километри... минус ~ 9-10тона гориво

Тоя пак се е оср...л!

"УМНИК"! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
                                .. За първите 500 цикъла капацитетът на батерията спада с 15%.
                                Които 500 цикъла са 150-200х. изминати километри... минус ~ 9-10тона гориво

Коментар

Working...
                                X