Ах, да: Плащам лично разходите на всички, открили измама от и при мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Цялото любопитно братство: Единия ден при теб, след това - или преди това - при мен. Аз държа, че при мен, има инвестиция за много милиони. След запознаване, всеки да попълни анкета. Поводът за запознанство е страхотен.. Не съм държал да враждуваме и бих се радвал да заровим томайавките.
И още нещо: Всички форумци,които са свидетели как се разрастна конфликтът между на - знаят, кой започна с обидите. Извинението грябва да е публчно и лично.Last edited by Pyramid; 01.03.2020, 13:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Риранидов искаш ли да си покажем дипломите трудовите книжки и кой какво е направил???Публично...Щото с доказан измамник не ми се спориLast edited by Pyramid; 01.03.2020, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧе той този, фалшивият "инж.Пеше", и майка си мрази, дето го е родила...Неспособен сам нещо, колкото копче, да направи и - дай, да плюе по всичко, което не разбира и не може.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеМисля че това е най-подходящо сравнение. А и Едисон е бил мразен от голям брой свои съвременици, нищо ново.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Не знам кого имаш в предвид, защото Мъск аз поне не съм го споменавал конкретно, но доста учени го сравниха с Едисон.
Мисля че това е най-подходящо сравнение. А и Едисон е бил мразен от голям брой свои съвременици, нищо ново.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бе не се палят и ракетите не падат....Не разбирам само каква е тая любов към тоя измамник.Та вие няма да се хвърлите да защитавате семействата си с такъв патос.А Тръмп е не по малък измамник
И за кое по точно е измамник? Кажи някоя измама която е измамил подлецът да го разконспирираме тука?
Коментар
-
Ей ама тва измамниците се и защитавате.Признавам Мъска е измамник от класа а ти си един обикновен празен дърдорко
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Не знам кого имаш в предвид, защото Мъск аз поне не съм го споменавал конкретно, но доста учени го сравниха с Едисон.
Нийл Тайсън го нарича модерния Едисон:
https://www.sciencealert.com/neil-de...s-weed-smoking
Също и Тръмп който казва че Мъск е гениален:
https://www.cnbc.com/2020/01/22/trum...-geniuses.html
Важното в случая е че човека обърна авто индустрията. По начин който всички смятахте за невъзможен. И като те гледам тебе още смяташ така.
Ти да не си окъсил някои шорти преди избухването на акциите??? Доста си озлобен.
И междудругото Тесла колите не се палят. Тесла са колите с най-малко пожари в света. Та те всичките пожари са описани в медиитедори и не причинените от колата пак ги оклеветиха като пожари на EV тата...
Нито пък ракетите падат. Фалкон 9 има 97.47% съксес рейт:
https://www.spacexnow.com/stats.php
От които последните 3 години е 100%...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей, мними „инженере”, аз пак да питам: Щом наричаш Мъск „некадърник” и „измамник”, би трябвало, поне нещичко ТИ САМ ДА СИ СЪЗДАЛ.
Та,
- Какво ТИ самият си създал и защо да ти вярваме, че е по-добро от каквото и да е? Да не излезе, че пак си тръгнал да си избиваш комплекса за малоценност?
- 1 like
Коментар
-
Още 5-6 "ЗЕЛЕНИ инвеститори" като Мъск в Германия - и водещата икономика в Европа ще бъде на върха и по "производство на картон"...
Да, но Мъск има пред себе си още 30-на години, която УЖ ЩЕ СЕ ЗАСАДИ /според някои тук гората се засяваЛА/..., и - много лесно се изсича - ако "зеленият" Мъск не е забелязал - гората много трудно расте! След като се засади /или засЕЕ!!!))/....
От всички страни - поредната черна точка за Мъск и за /подкупната/ Съдебната система!
..............................................
Щом всеки следващ "инвеститор" в Германия - предстои за изсече гора на 60-70 години, киселинните дъждове в Германия - ще ги "борят" - реално - с токсично производство на батерии за Тесла... И пчеличките ще събират по полянките литиево-йонен прашец от цветята, който ще превръщат в специална марка медец... /нов "бизнес" за Мъск!/((
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПлантацията от дървета "засАДЕНА" /не засЯта/ - за картон, от птичи поглед ми изглежда като - засадена за направата на клечки за зъби...
Все аз не съм разбрал...))
Лозунгът на Мъск /вероятно/ вече е: "Зелена светлина за изсичане на дърветата и горските масиви!"((
Ирония на съдбата! Сечеш, за да произвеждаш самозапалващи се и блокиращи те при пожар електромобили, от които не можеш да излезеш, но дори и отвън не е възможно да ти окажат помощ, за да излезеш...(( Има нещо вярно в твърдението, че човечеството върви към самоунищожение, стига само да повярва в "истините", които му диктува някой, способен като Мъск - да запали цигара с марихуана на телевизионния екран /помним преди време как - самият Мъск, участвайки в подкаста на Джо Роугън през 2018 запали цигарата си с марихуана.../
((
Та, ето и снимки от гората, засадена за производството на клечки за зъби, която Мъск не се посвени да "разчисти", в името на "зелената" енергия /иронично!/:
Коментар
-
Плантацията от дървета "засАДЕНА" /не засЯта/ - за картон, от птичи поглед ми изглежда като - засадена за направата на клечки за зъби...
Все аз не съм разбрал...))
Лозунгът на Мъск /вероятно/ вече е: "Зелена светлина за изсичане на дърветата и горските масиви!"((
Ирония на съдбата! Сечеш, за да произвеждаш самозапалващи се и блокиращи те при пожар електромобили, от които не можеш да излезеш, но дори и отвън не е възможно да ти окажат помощ, за да излезеш...(( Има нещо вярно в твърдението, че човечеството върви към самоунищожение, стига само да повярва в "истините", които му диктува някой, способен като Мъск - да запали цигара с марихуана на телевизионния екран /помним преди време как - самият Мъск, участвайки в подкаста на Джо Роугън през 2018 запали цигарата си с марихуана.../
((
Та, ето и снимки от гората, засадена за производството на клечки за зъби, която Мъск не се посвени да "разчисти", в името на "зелената" енергия /иронично!/:
Коментар
Коментар