IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След днешния взрив на тн.нар. "Starship", на Мъск, комуто ентусиазмът и препирнята идват в повече, би трябвало да му просветне, че времето на междупланетните автобуси с билетче от цент за километър някак, може и да не дойде. Изобщо. Както и мнозинството да приеме коля с батерийки от лаптоп. Явно, реалността трудно се налага над рошави глави. Обаче той, поне, е смел. За разлика от любимото ни „инж.Пеше”, което умира от страх да се изправим лично един пред друг и, пред публика, да покажем и да докажем, кой е и кой не е точно инженер. Разбираемо е Шубето. Как се страхува БГ „мъж” и от какво? Ами... допускам някаква физическа сила, може и да има. Допускам, по-голяма от моята (не съм бабанка). Допускам. Още, не е изключено дори нещо да е завършил. Някак. Може би, и с по-висок успех. Да преписва, българинът е научен отрано. Може, и по-„реномиран” ВУЗ да е добутал. (Б0ли ме капата за това). Дори, може още и да помни и да решава интеграли (на мен, от 30 години, след завършването, не ми се е налагало).

ОБАЧЕ.

ОБАЧЕ, като способност да открива и елегантно да решава проблеми, в т.ч. и далеч „извън сферата си на компетентност”, единствено в която, се кисне, откак е завършил...ТУК, НАШИЯТ, СЕ СТЪПИСВА. СТРАХ МОРИ ДОБИТЪКА.
    СТРАХ ЧЕ ТУК, С ПРОСТИ СРЕДСТВА , ИЗВЕДНЪЖ, МОЖЕ ДА НЕ СЕ СПРАВИ...
    При това, публично...
    И, нашето „инж.Пеше”, предпочита да си седи вкъщи, да си мачка капата (да не се изложи, щото вече, „няма да е МъШ”), и да приплюва в нета, да дрънка „измамник” - щото, проверка на място, означава на него, мноого вероятна издънка и да пее мантри „Те Такова животно нЕма!”

Има, пишман Инженере. Има. И не мож'му накриви оная работа.
    Виж, за психиатрия, щом питаш... Не знам, никога не съм приближавал.

ТЕБ кога те пуснаха ?
    Last edited by Pyramid; 02.03.2020, 08:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Гле'й го само, как се ошашка, като казах за публичното извинение.
      Пирамидов сигурен ли си че пишеш от психиатрията...Не си добре ментално

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
        Добре повярвах на доказан измамник
        Гле'й го само, как се ошашка, като казах за публичното извинение.

Коментар

Избягвам да публикувам чак толкова лични данни, особено, на такива измамни и морално нечистоюлътни субекти. Има няколко форумци тук, които са ми виждали и дипломите, и работата.
          Истинският инженер не бяга от фактите, нито от предизвикателствата. А теб те мори страх. Като рекох ОК, и пак се извъртя. Личи си, кой от нас е, и кой не е инженер. Нямаш какво да покажеш, такъв извод следва от шикалкавенето ти.
          Толкова по въпроса.
          Добре повярвах на доказан измамник

Коментар

Не ми филосовствай просто си покажи дипломата да се посмеем
            Избягвам да публикувам чак толкова лични данни, особено, на такива измамни и морално нечистоюлътни субекти. Има няколко форумци тук, които са ми виждали и дипломите, и работата.
            Истинският инженер не бяга от фактите, нито от предизвикателствата. А теб те мори страх. Като рекох ОК, и пак се извъртя. Личи си, кой от нас е, и кой не е инженер. Нямаш какво да покажеш, такъв извод следва от шикалкавенето ти.
            Толкова по въпроса.
            Last edited by Pyramid; 01.03.2020, 19:45.

Коментар

На място. Ако не знаеш, от и през екрана, най- много се лъже.
              И, да: Аз вярвам на видяно И ПИПНАТО. Т.е., и да ми покажеш нещо (дипломи, например) през екрана, при положение, че доказателства за измами и манипулации...по-голям съм от тебе, филма съм го гледал, гледал, гледал... Искаш достоверност? А предлагаш ли?
              Не ми филосовствай просто си покажи дипломата да се посмеем

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                ха ха - от топлата вода от АЕЦ-а е
                Аха. Щото ти си казал. И кой си ти? Хобота 156

Коментар

Ти първо си покажи дипломата
                  На място. Ако не знаеш, от и през екрана, най- много се лъже.
                  И, да: Аз вярвам на видяно И ПИПНАТО. Т.е., и да ми покажеш нещо (дипломи, например) през екрана, при положение, че доказателства за измами и манипулации...по-голям съм от тебе, филма съм го гледал, гледал, гледал... Искаш достоверност? А предлагаш ли?
                  Last edited by Pyramid; 01.03.2020, 17:09.

Коментар

Не ме притеснява. От кога каня всички да дойдат, да видят, да пипнат, пък сами да решат хората. Единствено не разбирам, що досега не почна с това.
                    Ти първо си покажи дипломата

Коментар

Ето, отново. Зина и се разхвърчаха мухи-лайнарки.
                      ха ха - от топлата вода от АЕЦ-а е
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ти дойде ли като ти казах че ще ти давам всеки месец по 1 лв ангария, щото толкова ще ми спести твоята хийня?
                        Сега няма и да те пусна че съм затворил пътя специално за бацили като тебе
                        Ето, отново. Зина и се разхвърчаха мухи-лайнарки.

Коментар

В гаража си я държа. Откак си прекарах водата. Нямам данни от преди това.
                          Прочее, не виждам да смееш да дойдеш, всички лаладжии са така.
                          Ти дойде ли като ти казах че ще ти давам всеки месец по 1 лв ангария, щото толкова ще ми спести твоята хийня?
                          Сега няма и да те пусна че съм затворил пътя специално за бацили като тебе

Коментар

• Тъййй. Аз казвам (всичко по- долу остава в сила) още, че:
                            1.Половината инвестиции на целия форум, я могат да се, я изобщо, не се и п риближават до потенциала на моите „хуйни”, както любезно се изрази Хоботов.
                            2. Тъкмо СЕГА, е идеален моментът в разгаряща се криза, да се вкарат средства в тях (за жалост, не съм натрупал), т.к.са налице редица предпоставки за техния пазарен успех. В криза, предпоставките се удвояват по ред причини, а за старта, са нужни под половин милион лв.
                            3. Поемам цялата отговорност ( РАЗБИРА СЕ, И НАКАЗАТЕЛНА ) за своите действия.
                            4. МОГА И ОЩЕ. Да не претрупваме.

И така, да ви видим. Да плюе всеки може. А и кризата се разгаря.

СТИСКА ЛИ ВИ ДА ДЕЙСТВАТЕ, ИЛИ САМО, КАТО МИШОЦИ, ЩЕ ПЛЮЕТЕ АНОНИМНО?
                            Last edited by Pyramid; 01.03.2020, 14:09.

Коментар

Кво да пипаме ве? Твойта хуйня? Да не би мляко да пуска.
                              Сложил ли си я у вас? Колко пари ти спести от топла вода?
                              Аз харча 10лв месечно? Колко ще ми спестиш с тоя тирбушон?
                              В гаража си я държа. Откак си прекарах водата. Нямам данни от преди това.
                              Прочее, не виждам да смееш да дойдеш, всички лаладжии са така.

Коментар

Не ме притеснява. От кога каня всички да дойдат, да видят, да пипнат, пък сами да решат хората. Единствено не разбирам, що досега не почна с това.
                                Кво да пипаме ве? Твойта хуйня? Да не би мляко да пуска.
                                Сложил ли си я у вас? Колко пари ти спести от топла вода?
                                Аз харча 10лв месечно? Колко ще ми спестиш с тоя тирбушон?

Коментар

Working...
                                X