След днешния взрив на тн.нар. "Starship", на Мъск, комуто ентусиазмът и препирнята идват в повече, би трябвало да му просветне, че времето на междупланетните автобуси с билетче от цент за километър някак, може и да не дойде. Изобщо. Както и мнозинството да приеме коля с батерийки от лаптоп. Явно, реалността трудно се налага над рошави глави. Обаче той, поне, е смел. За разлика от любимото ни „инж.Пеше”, което умира от страх да се изправим лично един пред друг и, пред публика, да покажем и да докажем, кой е и кой не е точно инженер. Разбираемо е Шубето. Как се страхува БГ „мъж” и от какво? Ами... допускам някаква физическа сила, може и да има. Допускам, по-голяма от моята (не съм бабанка). Допускам. Още, не е изключено дори нещо да е завършил. Някак. Може би, и с по-висок успех. Да преписва, българинът е научен отрано. Може, и по-„реномиран” ВУЗ да е добутал. (Б0ли ме капата за това). Дори, може още и да помни и да решава интеграли (на мен, от 30 години, след завършването, не ми се е налагало).
ОБАЧЕ.
ОБАЧЕ, като способност да открива и елегантно да решава проблеми, в т.ч. и далеч „извън сферата си на компетентност”, единствено в която, се кисне, откак е завършил...ТУК, НАШИЯТ, СЕ СТЪПИСВА. СТРАХ МОРИ ДОБИТЪКА.
СТРАХ ЧЕ ТУК, С ПРОСТИ СРЕДСТВА , ИЗВЕДНЪЖ, МОЖЕ ДА НЕ СЕ СПРАВИ...
При това, публично...
И, нашето „инж.Пеше”, предпочита да си седи вкъщи, да си мачка капата (да не се изложи, щото вече, „няма да е МъШ”), и да приплюва в нета, да дрънка „измамник” - щото, проверка на място, означава на него, мноого вероятна издънка и да пее мантри „Те Такова животно нЕма!”
Има, пишман Инженере. Има. И не мож'му накриви оная работа.
Виж, за психиатрия, щом питаш... Не знам, никога не съм приближавал.
ТЕБ кога те пуснаха ?
ОБАЧЕ.
ОБАЧЕ, като способност да открива и елегантно да решава проблеми, в т.ч. и далеч „извън сферата си на компетентност”, единствено в която, се кисне, откак е завършил...ТУК, НАШИЯТ, СЕ СТЪПИСВА. СТРАХ МОРИ ДОБИТЪКА.
СТРАХ ЧЕ ТУК, С ПРОСТИ СРЕДСТВА , ИЗВЕДНЪЖ, МОЖЕ ДА НЕ СЕ СПРАВИ...
При това, публично...
И, нашето „инж.Пеше”, предпочита да си седи вкъщи, да си мачка капата (да не се изложи, щото вече, „няма да е МъШ”), и да приплюва в нета, да дрънка „измамник” - щото, проверка на място, означава на него, мноого вероятна издънка и да пее мантри „Те Такова животно нЕма!”
Има, пишман Инженере. Има. И не мож'му накриви оная работа.
Виж, за психиатрия, щом питаш... Не знам, никога не съм приближавал.
ТЕБ кога те пуснаха ?
Коментар