IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Каквото става с всички акции

Инвеститорите в Тесла са най-малко пострадалите в авто индустрията:

[ATTACH=CONFIG]n3560112[/ATTACH]
    Имах предвид че са потънали от 860 на 350, това определено си е далдисване, ама ти си знаеш най добре

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      А бе какво става с акциите на тесла - пак потънали
      Каквото става с всички акции

Инвеститорите в Тесла са най-малко пострадалите в авто индустрията:

Click image for larger version

Name:	TSLA.jpg
Views:	1
Size:	84.8 КБ
ID:	3560112

Коментар

Цялата им крадлива и мародерска държава ще потъне.Моля Бог да е милостив към тия измамници убийци и крадци

Коментар

Зазчо и едчо печелят ли печелят.Мисля да им предложа 100 чувала от големите за да има къде да сложат печалбите...как пък един разумен седераст либерал демократ и сороспия няма разумна.

Коментар

• А бе какво става с акциите на тесла - пак потънали

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
              Добро здраве, щастие и дълголетие на всички!
              .................................................. ...

Ония, които не знаят как се изписва "имен ден" - да положат малко усилия, за да го разберат. Не е проблем от международна важност, но никой в България НЕ казва "имеНЕН ден".

Правилно е да казваме: "ИМЕН ден".

Все тая, де - дори и да не знаеш правописа!
              .................................................. ........
              Иначе: вирусът ще заобиколи всички, които участват в тоя форум, семействата и познатите им Хващам бас!
              Ха дано, ха дано! ​​​​​​
              Иначе, в ника ти не пише "... ден", нали?
              -Ха така.

Коментар

• Добро здраве, щастие и дълголетие на всички!

.................................................. ...

Ония, които не знаят как се изписва "имен ден" - да положат малко усилия, за да го разберат. Не е проблем от международна важност, но никой в България НЕ казва "имеНЕН ден".

Правилно е да казваме: "ИМЕН ден".

Все тая, де - дори и да не знаеш правописа!

.................................................. ........

Иначе: вирусът ще заобиколи всички, които участват в тоя форум, семействата и познатите им Хващам бас!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                  Всъщност, има кой да ги спре - електричките.

Това го знаят и децата в детската градина: настоящата литиево-йонна батерия НЕ СТАВА! Оная пък - на Мъск - още повече не става! Скъпа е!

... прочее..., в прекия и в преносен смисъл на думата - вирусите не ходят толкова високо - /също като теб../...

Радвамсе, че си жив. И здрав да си, също. Щото си колоритен субект.
                  Хубава вечер, безименен!

Коментар

Я като си много ербап ми сметни след колко км електричка роно зои и рено клио ще излязат на една цена- дали при тази цена няма да е след около 200000км
                    Откровено ли?
                    - Слабо ме вълнува. Пък и цените, това са ДЕТАЙЛИ. Мойто е като бухала от онзи виц, с мишките:
                    „- Котаракът трябва да се прогони или умори.
                    - Ама как о, Премъдри?
                    - Вижте, това е тактика, а аз съм Стратег.”

Коментар

• Всъщност, има кой да ги спре - електричките.

Това го знаят и децата в детската градина: настоящата литиево-йонна батерия НЕ СТАВА! Оная пък - на Мъск - още повече не става! Скъпа е!

... прочее..., в прекия и в преносен смисъл на думата - вирусите не ходят толкова високо - /също като теб../...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        По-вЕдро, хора. Никой няма да спре електричките. Максимум, някакви игри и кризи, да ги позабавят.

Прочее, безименният се поумълча, да не е пострадал нещо?
                        Я като си много ербап ми сметни след колко км електричка роно зои и рено клио ще излязат на една цена- дали при тази цена няма да е след около 200000км

Коментар

• По-вЕдро, хора. Никой няма да спре електричките. Максимум, някакви игри и кризи, да ги позабавят.

Прочее, безименният се поумълча, да не е пострадал нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

От години слушам едни и същи сюжети на едни и същи загубеняци. За последните 2 години шортаджиите са на минус над 10 милиарда долара от Тесла.
                            защо ли:

https://youtu.be/c93NLvUFDI0
                            Изглежда имаш проблем с писан текст

Коментар

• Модел Y започва доставки 8-9 месеца предсрочно. Кросоувърите са над 40% от целия пазар.
                              Тежки времена идват за традиционните авто производители.

Коментар

Братчед къртиш мивки без да лепиш плочки. Колко автомобила събира един каркариер, като информация знаеш ли нещо по въпроса?? Нормалните са около 5000-6000 направиха вече такива и по 8000 автомобила. Колко електрички произвежда тесла за седмица?И за колко време ще напълни един каркариер? Доставките все си мисля че са според търсенето- ти разбира се може да ме опровергаеш. Имаш заявка за 100 коли този месец- доставяш на пазара 100 коли , имаш заявка за ................... доставяш..................Това е, сложно няма.Каркариера като го натоварят с 5000 коли ще разтовари 100 парчета в норвегия, 200 в германия, 50 в дания и така нататък. Това което ти пишеш няма абсолютно никакъв смисъл и ми се струва че ръцете ти не правят връзка с главата, а бе с няколко думи пишеш глупости и ми се струва че не си работил никога в частния сектор. Ако си в държавният сектор- тогава такива неща са позволени, дори ще се издигнеш
                                От години слушам едни и същи сюжети на едни и същи загубеняци. За последните 2 години шортаджиите са на минус над 10 милиарда долара от Тесла.
                                защо ли:

Коментар

Working...
                                X