Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе какво става с акциите на тесла - пак потънали
Инвеститорите в Тесла са най-малко пострадалите в авто индустрията:
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе какво става с акциите на тесла - пак потънали
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеДобро здраве, щастие и дълголетие на всички!
.................................................. ...
Ония, които не знаят как се изписва "имен ден" - да положат малко усилия, за да го разберат. Не е проблем от международна важност, но никой в България НЕ казва "имеНЕН ден".
Правилно е да казваме: "ИМЕН ден".
Все тая, де - дори и да не знаеш правописа!
.................................................. ........
Иначе: вирусът ще заобиколи всички, които участват в тоя форум, семействата и познатите им Хващам бас!
Иначе, в ника ти не пише "... ден", нали?
-Ха така.
Коментар
-
Добро здраве, щастие и дълголетие на всички!
.................................................. ...
Ония, които не знаят как се изписва "имен ден" - да положат малко усилия, за да го разберат. Не е проблем от международна важност, но никой в България НЕ казва "имеНЕН ден".
Правилно е да казваме: "ИМЕН ден".
Все тая, де - дори и да не знаеш правописа!
.................................................. ........
Иначе: вирусът ще заобиколи всички, които участват в тоя форум, семействата и познатите им Хващам бас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеВсъщност, има кой да ги спре - електричките.
Това го знаят и децата в детската градина: настоящата литиево-йонна батерия НЕ СТАВА! Оная пък - на Мъск - още повече не става! Скъпа е!
... прочее..., в прекия и в преносен смисъл на думата - вирусите не ходят толкова високо - /също като теб../...
Хубава вечер, безименен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯ като си много ербап ми сметни след колко км електричка роно зои и рено клио ще излязат на една цена- дали при тази цена няма да е след около 200000км
- Слабо ме вълнува. Пък и цените, това са ДЕТАЙЛИ. Мойто е като бухала от онзи виц, с мишките:
„- Котаракът трябва да се прогони или умори.
- Ама как о, Премъдри?
- Вижте, това е тактика, а аз съм Стратег.”
Коментар
-
Всъщност, има кой да ги спре - електричките.
Това го знаят и децата в детската градина: настоящата литиево-йонна батерия НЕ СТАВА! Оная пък - на Мъск - още повече не става! Скъпа е!
... прочее..., в прекия и в преносен смисъл на думата - вирусите не ходят толкова високо - /също като теб../...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо-вЕдро, хора. Никой няма да спре електричките. Максимум, някакви игри и кризи, да ги позабавят.
Прочее, безименният се поумълча, да не е пострадал нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
От години слушам едни и същи сюжети на едни и същи загубеняци. За последните 2 години шортаджиите са на минус над 10 милиарда долара от Тесла.
защо ли:
https://youtu.be/c93NLvUFDI0
Коментар
-
Модел Y започва доставки 8-9 месеца предсрочно. Кросоувърите са над 40% от целия пазар.
Тежки времена идват за традиционните авто производители.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Братчед къртиш мивки без да лепиш плочки. Колко автомобила събира един каркариер, като информация знаеш ли нещо по въпроса?? Нормалните са около 5000-6000 направиха вече такива и по 8000 автомобила. Колко електрички произвежда тесла за седмица?И за колко време ще напълни един каркариер? Доставките все си мисля че са според търсенето- ти разбира се може да ме опровергаеш. Имаш заявка за 100 коли този месец- доставяш на пазара 100 коли , имаш заявка за ................... доставяш..................Това е, сложно няма.Каркариера като го натоварят с 5000 коли ще разтовари 100 парчета в норвегия, 200 в германия, 50 в дания и така нататък. Това което ти пишеш няма абсолютно никакъв смисъл и ми се струва че ръцете ти не правят връзка с главата, а бе с няколко думи пишеш глупости и ми се струва че не си работил никога в частния сектор. Ако си в държавният сектор- тогава такива неща са позволени, дори ще се издигнеш
защо ли:
- 1 like
Коментар
Коментар