Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Бреййййййййй брато туй ауди само от пчелите ли го купи или и от слънчевите панелчета?? А бе нали ако се набиеш ще покривиш ламарините. Веднъж каското ще плати ама няколко пъти??? Чувал си и ти че някой си купил такова ауди и ти рече да злъжеш хората тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Думата ми е че Мъск за реклама може и да не дава пари, но маркетинга му е ТОП. Чешеме си езиците, кой ги хейти, кой ги тачи няма значение, важното е че обсъждаме Тесла vs всички останали ДВГ.Last edited by Mateev; 04.06.2020, 21:16.
Коментар
-
Ще те помоля да не ми се сърдиш, но до момента не съм виждал на живо нито един космически костюм, най вероятно, няма и да видя. И да те помоля да коментираш ако бяха откарани космонавтите до ракетката с автобус/ независимо от марката- може би чавдар/ щяха ли да скочат търсенията за покупка на дадения автобус
За космическите костюми и сам можеш да драснеш в гугъл, за да видиш разликата между минало и бъдеще
Коментар
-
Бреййййййййй брато туй ауди само от пчелите ли го купи или и от слънчевите панелчета?? А бе нали ако се набиеш ще покривиш ламарините. Веднъж каското ще плати ама няколко пъти??? Чувал си и ти че някой си купил такова ауди и ти рече да злъжеш хората тук
Досега можех да си купя поне няколко Тесли, но като взема да правя анализ и равносметка, и пак си купувам поредното Audi Quatro.
Иначе преди това съм имал Москвич, Лада, Пежо, Мазда 626, Рено (2 модела), Ситроен XM и три Ситроен Ксантия, но в момента, в който купих първото Audi A6 Quatro, и забравих за всички други модели леки коли.Last edited by Mateev; 04.06.2020, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И за градска количка даде 100к, при това да се правиш на гаменче?
Кажи за извънградско, че за градско си има адски транспорт, кракомобил, колюло
Теслата им къса шортите по всички показатели – динамика, удоволстие, разходи, сигурност, хай-тех, и те така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не съм теглил камион, но много пъти съм паркирал в еднометрови камари сняг, натрупали се от изриването на съседните коли. Без да ми пука се забивам на заден ход в камарата, или ако снега е много твърд, се изкачвм по нея. После безпроблемно излизам.Last edited by X_Y; 04.06.2020, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
1.Тирове и фургони, СЪЩО ТЕГЛЕХА. Т.Е., ДРАПАХА, ЗА ДА ТЕЪГНАТ. Без ТЯХНА помощ, ааудито, не би ги „извсфило”.
ѝ още
2. Шофьорът. Какъвто к да е, неможе се справи. Искат се отработени умения.
Накратко, пускаш бози и мислиш, всички ти кълвем. Да, ама не.
Коментар
-
А ето една компилация от много на брой реални случаи, в които нагледно се вижда какво може да прави Audi Quatro. Изгледайте я и ще се накефите.
Някои от тези екшъни съм ги правил и аз. Не съм теглил камион, но много пъти съм паркирал в еднометрови камари сняг, натрупали се от изриването на съседните коли. Без да ми пука се забивам на заден ход в камарата, или ако снега е много твърд, се изкачвм по нея. После безпроблемно излизам.Last edited by Mateev; 04.06.2020, 20:24.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМатейко теслата щеше да издърпа закъсалия тир ….
https://www.dnes.bg/cars/2018/02/22/...model-x.368781
Може да го прави дори и по-слабото Audi A6. В случая е важно Quatro-то, а не конските сили.
Last edited by Mateev; 04.06.2020, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнениеВинаги преди ме е дразнело че като натискам спирачки и изтривам нещо а сега като знам че връщам пари и зареждам батерия нарочно давам повече газ че да трябва да спирам
Коментар
-
Матейко теслата щеше да издърпа закъсалия тир ….
https://www.dnes.bg/cars/2018/02/22/...model-x.368781Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеИ още два интересни факта
Костюмите на астронавтите нямат нищо общо с това което сме виждали досега. Все едно гледаме някой научно-фантастичен филм (сещам се за интерстелар). И са отведени до ракетната площадка от Тесли
В резултат на което статистиката на гугъл аналитикс отчита, че търсенията за Тесла са скочили главоломно след излитането
Коментар
Коментар