IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

А почвам да се замислям че темата е за Теслата, а не за акцията. За акцията има друга отделна тема, да лъскате бастоня демотата там Ама кат нямате колите - какво ви остава баси...
    Темата е как колите почват да влияят на пазарите. Толкова си зле че дори заглавието не си прочел. И още чакам да дадеш линка от колата на шефа ти Хасан (само името е правдоподобно) защото аз ти дадох линка от моята Ти никога не си виждал Тесла нито пък акции и затова смяташ че и другите няма как да са видели

https://ts.la/georgi87429

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение

Първо акцията гони 700, ама преди това имаше сплит. Вземи малко прочети тук там преди да се направиш на глупак.
      Сега ако трябва да ти обяснявам какво е сплита и колко е в момента цената на акции купени преди сплита е загуба на време.

И аз лично почвам да се замислям дали тука може да се води някаква ползотворна дискусия. Като ги гледам тия хазарти , кретини , гастербайтери и други колко им е акъла
      А почвам да се замислям че темата е за Теслата, а не за акцията. За акцията има друга отделна тема, да лъскате бастоня демотата там Ама кат нямате колите - какво ви остава баси...

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        че тя акцията е 600 .... искаш да кажеш, че си спечелил общо 2500 досега в тази компания ти верно си на демо ... и май нямаш и 30 год.
        Забравих, че в понеделник я пускат на СИП500, ше фърчи ли още или ще пада кат камък ???
        Първо акцията гони 700, ама преди това имаше сплит. Вземи малко прочети тук там преди да се направиш на глупак.
        Сега ако трябва да ти обяснявам какво е сплита и колко е в момента цената на акции купени преди сплита е загуба на време.

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Този форум е някаква гротеска. Винаги, когато някой има печеливша идея, 3-4 кибика започват да му обясняват как всъщност не бил спечелил. Тука имаше един образ, милионер го раздаваше, който тръгна да злорадства, че Теслата падна с десетина долара, ама сега се е покрил мишокът му с мишок.

И мен лично феноменът Тесла ме отвращава, но не съм тръгнал да казвам на черното бяло.
        И аз лично почвам да се замислям дали тука може да се води някаква ползотворна дискусия. Като ги гледам тия хазарти , кретини , гастербайтери и други колко им е акъла

Коментар

Точно така, и затова не си държа и парите в банки защото може да фалират и банките.
          Джобни пари, до 500лв, става да се инвестират в тая компания, както и в биткойна.
          Ти защо не си продадещ жилището и да си купиш акцията дебело, или вземи потребителски кредит, нали ще качва по 100% гаранция на година, кво му плащаш на заема, само десетина % е ????

Първите ми имат ~2500 долара НА акция и се качва
          че тя акцията е 600 .... искаш да кажеш, че си спечелил общо 2500 досега в тази компания ти верно си на демо ... и май нямаш и 30 год.
          Забравих, че в понеделник я пускат на СИП500, ше фърчи ли още или ще пада кат камък ???
          Last edited by hazard; 19.12.2020, 19:18.

Коментар

• Този форум е някаква гротеска. Винаги, когато някой има печеливша идея, 3-4 кибика започват да му обясняват как всъщност не бил спечелил. Тука имаше един образ, милионер го раздаваше, който тръгна да злорадства, че Теслата падна с десетина долара, ама сега се е покрил мишокът му с мишок.

И мен лично феноменът Тесла ме отвращава, но не съм тръгнал да казвам на черното бяло.

Коментар

Тесла не изплащат дивидент така или иначе. Аз мисля да ги държа години, все пак отдавна ги купувам

Ти математика учил ли си? 100 долара е на акция и то от последния път когато спорехме с безименния както съм написал (миналата седмица май беше потърси мненията). Представи си че тогава съм купил скромните 20 акции това са 2000 долара за седмица. Добра заплата...
              Ама аз купувам акции от 2 години вече, можеш да видиш и старите ми постове. Първите ми имат ~2500 долара НА акция и се качва а тогава имах и пари и купих повече бройки щото и бяха евтини.

И BTW, сега и долара е евтин и печеля и от курса защото с повече левове може да се вземат повече долари и съответните акции (това защото още купувам нали)
              От толкова печеливши като теб всичките ходите скъсани накрая, докато си представяте как купувате акции хахахаха при поевтиняващ долар си просто вътре, щото си купувал в долари и кога е бил скъп. Не че има значение, ша занулиш демото и ша пуснеш ново
              Last edited by redcretin; 19.12.2020, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сега, аз "червения*, не го дишам но, да повторя, че май, лошо се изразих предния път:
                "Спечелил" си, ти тогава и само тогава, когато, СИ КЕШИРАЛ. Другото, са вероятни неща. Само си представи (особено на фона на НЕизплащани, по принцип, дивиденти) че, СЕГА цената хвърчи, доде нямаш нужда от пари но, тъкмо в момента, в който, зверски, ти стават нужни и решиш да продадеш, става някаква издънка, цените се сриват, или са замразили търговията с тях... ТОГАВА, какво правиш? С печалбата, КОГАТО Е ФАКТ ти можеш вече да разполагаш. Докато, на това, което имаш в момента, може да се надяваш и да се молиш...и толкова.

Ако преди, съм бил неубедителен, СЕГА, ясно ли се изразих?
                Точно така, и затова не си държа и парите в банки защото може да фалират и банките.

Коментар

Тесла не изплащат дивидент така или иначе. Аз мисля да ги държа години, все пак отдавна ги купувам
                  червенкретен каза...
                  Ти математика учил ли си? 100 долара е на акция и то от последния път когато спорехме с безименния както съм написал (миналата седмица май беше потърси мненията). Представи си че тогава съм купил скромните 20 акции това са 2000 долара за седмица. Добра заплата...
                  Ама аз купувам акции от 2 години вече, можеш да видиш и старите ми постове. Първите ми имат ~2500 долара НА акция и се качва а тогава имах и пари и купих повече бройки щото и бяха евтини.

И BTW, сега и долара е евтин и печеля и от курса защото с повече левове може да се вземат повече долари и съответните акции (това защото още купувам нали)
                  Сега, аз "червения*, не го дишам но, да повторя, че май, лошо се изразих предния път:
                  "Спечелил" си, ти тогава и само тогава, когато, СИ КЕШИРАЛ. Другото, са вероятни неща. Само си представи (особено на фона на НЕизплащани, по принцип, дивиденти) че, СЕГА цената хвърчи, доде нямаш нужда от пари но, тъкмо в момента, в който, зверски, ти стават нужни и решиш да продадеш, става някаква издънка, цените се сриват, или са замразили търговията с тях... ТОГАВА, какво правиш? С печалбата, КОГАТО Е ФАКТ ти можеш вече да разполагаш. Докато, на това, което имаш в момента, може да се надяваш и да се молиш...и толкова.

Ако преди, съм бил неубедителен, СЕГА, ясно ли се изразих?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А сега, се успокой (Декларирам, добронамерен съм.):
                    Би спечелил /този, който и т.н./, АКО сега, БИ Я ПРОДАЛ със 100 долара по-скъпо. Не знам, на приключване на годината, дали и какъв дивидент ще или няма да изплати теслата, че да се радваш толкова. По-полека, и по-трезво, май, трябва да го давате. Ако не сте кеширали, още нищо не сте спечелили, ми е думата. Работата с акциите е там, че, В КОМПАНИЯТА, пари са влезли срещу акции само при тяхната емисия и закупуването им от акционери. Другото, са едни игри с НЕсигурен край.

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

На демото СТО долара са много, съгласен съм Малко повече струва стилетът на таблетчето на щерката ..

Last edited by DaveBG; 19.12.2020, 09:25.

Коментар

Ииии пазарите затвориха за тази ВЕЛИКА седмица. 695 - ШЕСТ ДЕВЕТ ПЕТ

Имаше толкова слухове че ще падне никой и нищо не може да свали Тесла

Който е направил като мен и купил дори последния път когато се карахме с безименния е спечелил 100 долара на акция . СТО долара. А който е купил рено (каквото той препоръча) е спечелил ... 1 долар
                      На демото СТО долара са много, съгласен съм Малко повече струва стилетът на таблетчето на щерката ..

Коментар

Ииии пазарите затвориха за тази ВЕЛИКА седмица. 695 - ШЕСТ ДЕВЕТ ПЕТ

Който е направил като мен и купил дори последния път когато се карахме с безименния е спечелил 100 долара на акция . СТО долара. А който е купил рено (каквото той препоръча) е спечелил ... 1 долар
                        А сега, се успокой (Декларирам, добронамерен съм.):
                        Би спечелил /този, който и т.н./, АКО сега, БИ Я ПРОДАЛ със 100 долара по-скъпо. Не знам, на приключване на годината, дали и какъв дивидент ще или няма да изплати теслата, че да се радваш толкова. По-полека, и по-трезво, май, трябва да го давате. Ако не сте кеширали, още нищо не сте спечелили, ми е думата. Работата с акциите е там, че, В КОМПАНИЯТА, пари са влезли срещу акции само при тяхната емисия и закупуването им от акционери. Другото, са едни игри с НЕсигурен край.

Коментар

• Ииии пазарите затвориха за тази ВЕЛИКА седмица. 695 - ШЕСТ ДЕВЕТ ПЕТ

Коментар

Да си чул случайно че Тесла нямат моделни години? Явно не. Тоест дори сегашния модел е най-добрия и за 2021. Забавлявай се.
                            Колата винаги е най-новата възможна има само по големи "рифреши" от време на време. Току що имаше такъв рифреш и тази кола ще продължи вероятно поне до 2022.
                            Както каза и Санди Монро - дори ново болтче по добро да измислят почват да го вграждат директно от следващата партида.

От друга гледна точка и произведени коли от 2021 няма , ще има на първи януари
                            Те нямат модели, ти моделни години Няма еволюция на нито един модел, поне да можеха да ги произвеждат - ма и туй не съм чул. Рифреш - да те заключи, след туй да те фрасне в някоя стена с мръсна газ и да се запали, че да изгориш. Йебем ти рефреша майна и китайски нови болтчета Имаше и един собственик дето си намери парчета чам, монтирани заводско - направо ЕКО, неам думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Линка ти е към блога на една кифла, дето припада и тя като теб по картинки на колата в нетя

"For the evaluation, Edmunds used the 2020 model as they has not yet been able to access the 2021 model." ей туй леко ме забавлява, ревю на 2121 модел, ама понеже тесларите не могат да го произведат - караме стария... Типично.
                              Да си чул случайно че Тесла нямат моделни години? Явно не. Тоест дори сегашния модел е най-добрия и за 2021. Забавлявай се.
                              Колата винаги е най-новата възможна има само по големи "рифреши" от време на време. Току що имаше такъв рифреш и тази кола ще продължи вероятно поне до 2022.
                              Както каза и Санди Монро - дори ново болтче по добро да измислят почват да го вграждат директно от следващата партида.

От друга гледна точка и произведени коли от 2021 няма , ще има на първи януари
                              Last edited by DaveBG; 17.12.2020, 15:51.

Коментар

Изненада (за някои):
                                Престижното издание Едмундс дава за втора поредна година наградата "Топ оценено EV" на Тесла Модел 3:

https://www.tesmanian.com/blogs/tesm...odel-3-edmunds

Чакам сега да дойде трола и да обясни пак как не може да разбере какво означава, дали е вярно и т.н.
                                Линка ти е към блога на една кифла, дето припада и тя като теб по картинки на колата в нетя

"For the evaluation, Edmunds used the 2020 model as they has not yet been able to access the 2021 model." ей туй леко ме забавлява, ревю на 2121 модел, ама понеже тесларите не могат да го произведат - караме стария... Типично.

Коментар

Working...
                                X