IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Пак не позна - Италия, бергамо 294к по диагностика (по километраж 140 .
    Залагам я че до морето ще те бия е 1 ЧАС. ЦЯЛ ЧАС смотаната ти тесла дето вдига до 100 за 3 сек ....
    Отиване и връщане аз може и 2 пъти да го направя докато ти 1 път от табела до табела.
    Само, че не уточни, че става въпрос за Алфа Ромео, а по-срамно от това да караш алфа е дъщеря ти да роди в 6-ти клас

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Ако питаш мен те вече са го поели. Който си купува автомобил с ДВГ сега все едно си купува пишеща машина или факс 1999г. единствената причина да не става по-бързо трансформацията, е че повечето производители на ДВГ са принудени да направят големи инвестиции за трансформацията на производството а складовете им са пълни със ДВГ бангии. Също така по им изнася да трявба да ходиш ня няколко месеца за сняма на масълце, ремъче и нещо друго а след 5 години да трябва да си купиш цяла скоростна кутия или нещо друго от хилядите подвижни части. който си мисли че още дълго ще си кара ДВГто много се лъже и няма реалистична предства затова на къде отиват нещата.
      https://www.vesti.bg/tehnologii/avto...2030-g-6117814
      Политически ще убият двигателя, за да могат да цоцат от електричките ПОВЕЧЕ.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Аз бях сигурен че е Италия, ама съвсем жалка щеше да е картинката и си викам айда да не те разобличавам. Аз на моере ходя със самолет, така че ше ти е трудно да ме биеш с таралясника
        НИЕ ЩЕ КАРАМЕ КОЛИ, морето е само ориентир.
        Да не би да си плациказ задника в теслата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
          Докато трбва да си зареждам телефона на ден - два Елетричките си остават скопена опция. Требва пробив при батериите до тогава само скъпи тролей за лично ползване. Това не означава че в един момент Колите с ДВГ няма да поемат пътя на парните локомотиви при пробива За сега имаме само готови платформи които чакат и абат парите на инвеститорите

Но винаги е било така.
          Ако питаш мен те вече са го поели. Който си купува автомобил с ДВГ сега все едно си купува пишеща машина или факс 1999г. единствената причина да не става по-бързо трансформацията, е че повечето производители на ДВГ са принудени да направят големи инвестиции за трансформацията на производството а складовете им са пълни със ДВГ бангии. Също така по им изнася да трявба да ходиш ня няколко месеца за сняма на масълце, ремъче и нещо друго а след 5 години да трябва да си купиш цяла скоростна кутия или нещо друго от хилядите подвижни части. който си мисли че още дълго ще си кара ДВГто много се лъже и няма реалистична предства затова на къде отиват нещата.
          https://www.vesti.bg/tehnologii/avto...2030-g-6117814
          FinancialMarkets.Zone

Коментар

Залагам я че до морето ще те бия е 1 ЧАС. ЦЯЛ ЧАС смотаната ти тесла дето вдига до 100 за 3 сек ....
            Отиване и връщане аз може и 2 пъти да го направя докато ти 1 път от табела до табела.
            Мисла че може да го биеш ако въобще не ходи до морето.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Докато трбва да си зареждам телефона на ден - два Елетричките си остават скопена опция. Требва пробив при батериите до тогава само скъпи тролей за лично ползване. Това не означава че в един момент Колите с ДВГ няма да поемат пътя на парните локомотиви при пробива За сега имаме само готови платформи които чакат и абат парите на инвеститорите

Но винаги е било така.
              Last edited by Todor Sabev; 30.12.2020, 21:26.

Коментар

Аз бях сигурен че е Италия, ама съвсем жалка щеше да е картинката и си викам айда да не те разобличавам. Аз на моере ходя със самолет, така че ше ти е трудно да ме биеш с таралясника
                FinancialMarkets.Zone

Коментар

Нов внос от Германия, една баба я е продала, защото дядото я карал до лекаря само, но си заминал и тя сега няма какво да я прави, само я държи в гража 2003 та на 90 000 км, защо държиш да се излагаш не знам, ама давай още

Коментар

ха ха кое и е по хубавото на кошляка ти.
                    ДИЗАЙН - абсурд, всепризната е моята каляска за НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН в света
                    бързина - вдига ли твойта 250?
                    Автономност - можеш ли 1000км да минеш с едно зареждане? А 500 на пълна газ?
                    Удобство - може ли да натовариш куфарите на 5 човека? А 5 човека?
                    Какви вибрации ве - като я запалих като я купувах со копчето я загасих че мислех че не е запалила - на отворени врати и капак !?!?!
                    Смрад е за тия зад мене - боли ма, в купето смрад няма.
                    Звука на 5-ка като го настъпиш прави духовна чикия.
                    Всичките ми разходи са по малки от каското ти? Каква икономия, кви 5лв
                    Нов внос от Германия, една баба я е продала, защото дядото я карал до лекаря само, но си заминал и тя сега няма какво да я прави, само я държи в гража 2003 та на 90 000 км, защо държиш да се излагаш не знам, ама давай още
                    FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

От Перник ли си?
                      таквиз коли в перник не ги тачат ... Аз също не тача пелник

Коментар

Какви вибрации ве - като я запалих като я купувах со копчето я загасих че мислех че не е запалила - на отворени врати и капак !?!?!
                        От Перник ли си?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Те сигурно и самите ти КОЛИ струват по-малко от него, но това си въпрос на избор, някой от познатите ми с електромобили, даже не ги застраховат, защото като цяло риска от кражба е доста по-малък (така ги водят и застрахователите). Аз лично не бих се отказал да си плащам за каско, според стойността на автомобила е, но си е въпрос на избор, докато ремонтите, поддръжката на ДВГ, данъците и горивото по 15 лв на 100км (средно) НЕ СА ПО ИЗБОР.
                          За удоволствието от шофирането с моментално ускорение и липса на вибрации и смрад няма какво да говорим.

Коментар

• Относно самоуправляващите се коли хората са казали че ще им повярват ако са 4-5 пъти по-сигурни от хората. Т.е. не е достатъчно да са толкова сигурни като хората.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32202821/

Коментар

Колко ти е каското?
                              Щото аз по малко от него харча за КОЛИТЕ СИ. А тази година десетки пъти по малко
                              Те сигурно и самите ти КОЛИ струват по-малко от него, но това си въпрос на избор, някой от познатите ми с електромобили, даже не ги застраховат, защото като цяло риска от кражба е доста по-малък (така ги водят и застрахователите). Аз лично не бих се отказал да си плащам за каско, според стойността на автомобила е, но си е въпрос на избор, докато ремонтите, поддръжката на ДВГ, данъците и горивото по 15 лв на 100км (средно) НЕ СА ПО ИЗБОР.
                              За удоволствието от шофирането с моментално ускорение и липса на вибрации и смрад няма какво да говорим.
                              FinancialMarkets.Zone

Коментар

А тази година десетки пъти по малко
                                Именно, ти няколко пъти каза че не караш. Така че не си фактор, ако караш по 1 резервоар на година си карай. Нито замърсяваш чак толкова нито нищо. Какво си дошъл тука да бълваш глупости да ти се смеят хората?
                                Аз пътувам доста и градско и извънградско и за мене лично ЕВ-то пести пари, дава комфорт и най-вече удоволствие че съм с най-бързата кола буквално в Б-я.

И междудругото маслото се сменя независимо дали си карал или не, ама това ти го обяснявахме вече...

Коментар

Working...
                                X