Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
Ако питаш мен те вече са го поели. Който си купува автомобил с ДВГ сега все едно си купува пишеща машина или факс 1999г. единствената причина да не става по-бързо трансформацията, е че повечето производители на ДВГ са принудени да направят големи инвестиции за трансформацията на производството а складовете им са пълни със ДВГ бангии. Също така по им изнася да трявба да ходиш ня няколко месеца за сняма на масълце, ремъче и нещо друго а след 5 години да трябва да си купиш цяла скоростна кутия или нещо друго от хилядите подвижни части. който си мисли че още дълго ще си кара ДВГто много се лъже и няма реалистична предства затова на къде отиват нещата.
https://www.vesti.bg/tehnologii/avto...2030-g-6117814Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Аз бях сигурен че е Италия, ама съвсем жалка щеше да е картинката и си викам айда да не те разобличавам. Аз на моере ходя със самолет, така че ше ти е трудно да ме биеш с таралясника
Да не би да си плациказ задника в теслата?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДокато трбва да си зареждам телефона на ден - два Елетричките си остават скопена опция. Требва пробив при батериите до тогава само скъпи тролей за лично ползване. Това не означава че в един момент Колите с ДВГ няма да поемат пътя на парните локомотиви при пробива За сега имаме само готови платформи които чакат и абат парите на инвеститорите
Но винаги е било така.
https://www.vesti.bg/tehnologii/avto...2030-g-6117814FinancialMarkets.Zone
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пак не позна - Италия, бергамо 294к по диагностика (по километраж 140.
Залагам я че до морето ще те бия е 1 ЧАС. ЦЯЛ ЧАС смотаната ти тесла дето вдига до 100 за 3 сек ....
Отиване и връщане аз може и 2 пъти да го направя докато ти 1 път от табела до табела.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Докато трбва да си зареждам телефона на ден - два Елетричките си остават скопена опция. Требва пробив при батериите до тогава само скъпи тролей за лично ползване. Това не означава че в един момент Колите с ДВГ няма да поемат пътя на парните локомотиви при пробива За сега имаме само готови платформи които чакат и абат парите на инвеститорите
Но винаги е било така.Last edited by Todor Sabev; 30.12.2020, 21:26.
Коментар
-
Пак не позна - Италия, бергамо 294к по диагностика (по километраж 140.
Залагам я че до морето ще те бия е 1 ЧАС. ЦЯЛ ЧАС смотаната ти тесла дето вдига до 100 за 3 сек ....
Отиване и връщане аз може и 2 пъти да го направя докато ти 1 път от табела до табела.FinancialMarkets.Zone
- 1 like
Коментар
-
Нов внос от Германия, една баба я е продала, защото дядото я карал до лекаря само, но си заминал и тя сега няма какво да я прави, само я държи в гража 2003 та на 90 000 км, защо държиш да се излагаш не знам, ама давай още.
Отиване и връщане аз може и 2 пъти да го направя докато ти 1 път от табела до табела.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
ха ха кое и е по хубавото на кошляка ти.
ДИЗАЙН - абсурд, всепризната е моята каляска за НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН в света
бързина - вдига ли твойта 250?
Автономност - можеш ли 1000км да минеш с едно зареждане? А 500 на пълна газ?
Удобство - може ли да натовариш куфарите на 5 човека? А 5 човека?
Какви вибрации ве - като я запалих като я купувах со копчето я загасих че мислех че не е запалила - на отворени врати и капак !?!?!
Смрад е за тия зад мене - боли ма, в купето смрад няма.
Звука на 5-ка като го настъпиш прави духовна чикия.
Всичките ми разходи са по малки от каското ти? Каква икономия, кви 5лвFinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
От Перник ли си?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
ха ха кое и е по хубавото на кошляка ти.
Какви вибрации ве - като я запалих като я купувах со копчето я загасих че мислех че не е запалила - на отворени врати и капак !?!?!
Всичките ми разходи са по малки от каското ти? Каква икономия, кви 5лв
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Те сигурно и самите ти КОЛИ струват по-малко от него, но това си въпрос на избор, някой от познатите ми с електромобили, даже не ги застраховат, защото като цяло риска от кражба е доста по-малък (така ги водят и застрахователите). Аз лично не бих се отказал да си плащам за каско, според стойността на автомобила е, но си е въпрос на избор, докато ремонтите, поддръжката на ДВГ, данъците и горивото по 15 лв на 100км (средно) НЕ СА ПО ИЗБОР.
За удоволствието от шофирането с моментално ускорение и липса на вибрации и смрад няма какво да говорим.
Всичките ми разходи са по малки от каското ти? Каква икономия, кви 5лвНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Относно самоуправляващите се коли хората са казали че ще им повярват ако са 4-5 пъти по-сигурни от хората. Т.е. не е достатъчно да са толкова сигурни като хората.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32202821/
Коментар
-
Колко ти е каското?
Щото аз по малко от него харча за КОЛИТЕ СИ. А тази година десетки пъти по малко
За удоволствието от шофирането с моментално ускорение и липса на вибрации и смрад няма какво да говорим.FinancialMarkets.Zone
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеА тази година десетки пъти по малко
Аз пътувам доста и градско и извънградско и за мене лично ЕВ-то пести пари, дава комфорт и най-вече удоволствие че съм с най-бързата кола буквално в Б-я.
И междудругото маслото се сменя независимо дали си карал или не, ама това ти го обяснявахме вече...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар