Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Тоест пари в банката само ти ги контролираш? Или за по-сигурно да ги зашиеш в дюшека а? А как ще спреш печатниците, като зависело от тебе?
Вярвай си че ще спечелиш срещу финансовите китове, дирижабли, хиляди акули и милиони малки акулки (ти най-много да си тук) ....
Временно някоя троха (5-6 цифрена) да се хвалиш и да се биеш в гърдите ..
Каквото си сложиш на курец и в устата само това е твое и никой не мое ти го вземе, дори и трипер да еНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не знам как не успяваш да се погледнеш отстрани да се видиш кой всъщност е мишката - хвалиш се с теслите на шефа си, а ти самият само съскаш злобно срешу Тесла и Мъск, все едно на някой му пука за твоите комплекси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Явно, и ти не вдяваш: Електрички има от над 100 години но, тяхното влияние се засили именно, когато се пръкна "напушеният". Най-вероятно, това му явяване, е съвпадение със световни тенденции и натрупвания и затова, аз не го товаря с митични "свойства" и болезнени очаквания. Обаче, има едни млади мераклии, наскоро видели света, и те вярват. Правят си идоли, самонавиват се...Опитах да приземя Дейви - не, момчето се рее нависоко ... Аз съм ОК с това, че той може да изгуби. Има право, уважавам го.
Пък и, не изгуби ли, няма да научи най-важните уроци. За последно, обяснявам:
Дейви, момче,
Пари, които не си взел в ръце и не въртиш активно сам, под свой контрол, нито вече са твои, нито дълго ще бъдат, ако се объркат и се отъркат в теб. ТВОЕ Е НЕЩО, КОЕТО, СЪС СИГУРНОСТ, КОНТРОЛИРАШ. Тука не виждам подобен факт, а само, щения.
В момента, само се надъхваш, а ситуацията, НЕ зависи от теб.
Защо ли?
"- Защото така". Сам ще се убедиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеАко шефа ми е Асан както в момента има 2 бр лични тесли (едната я заварих 2012та година като постъпих във фирмата, когато си ходил прав под масата) + 1 служебна за фирмето, тогава ти трябва да си египетска пустинна мишка с демо акаунт с 1 тесла акция в него Сеш-се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение[h=1]My Tesla Won't Charge In -30C Weather In Canada | Tesla Supercharger Not Working ⚠️
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Именно, как колите влияят, а не напушеняка и набалончената му компания. А как влияят стана ясно - огромни замърсявания при производство, неспособност за започване на производства дори, изсичане на гори + за капак няколко щата в САЩ вече им нашиха специални нови данъци - ей така да не са големи тарикати че да мислят наивните собственици че няма да плащат
Ако шефа ми е Асан както в момента има 2 бр лични тесли (едната я заварих 2012та година като постъпих във фирмата, когато си ходил прав под масата) + 1 служебна за фирмето, тогава ти трябва да си египетска пустинна мишка с демо акаунт с 1 тесла акция в него Сеш-се.
Пък и, не изгуби ли, няма да научи най-важните уроци. За последно, обяснявам:
Дейви, момче,
Пари, които не си взел в ръце и не въртиш активно сам, под свой контрол, нито вече са твои, нито дълго ще бъдат, ако се объркат и се отъркат в теб. ТВОЕ Е НЕЩО, КОЕТО, СЪС СИГУРНОСТ, КОНТРОЛИРАШ. Тука не виждам подобен факт, а само, щения.
В момента, само се надъхваш, а ситуацията, НЕ зависи от теб.
Защо ли?
"- Защото така". Сам ще се убедиш.Last edited by Pyramid; 20.12.2020, 03:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Както казах аз пари в сметки и банки не държа. Или поне не някакви значими. Аз съм на мнение че банките в бъдеще ще изчезнат като институция. Така че по банкови сметки нямам нищо и отговорът е НЕ. Иначе наскоро ми се наложи да изкарам няколко бона че купувах нещо и така... през останалонто време само купувам още и още акции с постоянния ми приход който остава лека полека.
Като е балон шортни го тогава и кажи с колко си шорт и ще мерим айде да те видим щом си толкова сигурен. Пусни short или put и кажи колко е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Не, ти кажи колко ще купуваш от днес нататък, а не че си купил на ниските нива и сега трепериш и ръсиш злъч.
Ама що само Тесла, купи си и биткойни.
Оставяш си само пари за храна и всичко останало у Тесла, каквато и да е цената, нали така ?
Аз купих И ДНЕС акции на Тесла на цена 593.
Айде сега чакам да видя кои са шорт. Нали сте много сигурни
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнениеКато е балон шортни го тогава и кажи с колко си шорт и ще мерим айде да те видим щом си толкова сигурен. Пусни short или put и кажи колко е.
Ама що само Тесла, купи си и биткойни.
Оставяш си само пари за храна и всичко останало у Тесла, каквато и да е цената, нали така ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре бе, братле, ама я кажи, тези "твои печалби", влязоха ли вече по твоите сметки и можеш ли да си купиш нещо, например, с тях? С "да" или "не", моля.
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Именно, как колите влияят, а не напушеняка и набалончената му компания. А как влияят стана ясно - огромни замърсявания при производство, неспособност за започване на производства дори, изсичане на гори + за капак няколко щата в САЩ вече им нашиха специални нови данъци - ей така да не са големи тарикати че да мислят наивните собственици че няма да плащат
Ако шефа ми е Асан както в момента има 2 бр лични тесли (едната я заварих 2012та година като постъпих във фирмата, когато си ходил прав под масата) + 1 служебна за фирмето, тогава ти трябва да си египетска пустинна мишка с демо акаунт с 1 тесла акция в него Сеш-се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Темата е как колите почват да влияят на пазарите. Толкова си зле че дори заглавието не си прочел. И още чакам да дадеш линка от колата на шефа ти Хасан (само името е правдоподобно) защото аз ти дадох линка от моята Ти никога не си виждал Тесла нито пък акции и затова смяташ че и другите няма как да са видели
https://ts.la/georgi87429
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТози форум е някаква гротеска. Винаги, когато някой има печеливша идея, 3-4 кибика започват да му обясняват как всъщност не бил спечелил. Тука имаше един образ, милионер го раздаваше, който тръгна да злорадства, че Теслата падна с десетина долара, ама сега се е покрил мишокът му с мишок.
И мен лично феноменът Тесла ме отвращава, но не съм тръгнал да казвам на черното бяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнениеТочно така, и затова не си държа и парите в банки защото може да фалират и банките.
Коментар
Коментар