Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами като гледаш какви глупости пишеш- батерии, електрички и защо се занимаваш с измамника/ той е наследник на настрадин ходжа/
Е падат разбира се, как иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Никой не ти обръща внимание, досега за целия си живот си доказал защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Като знаеш отговорът , защо задаваш въпросът ?Last edited by Pyramid; 03.03.2021, 16:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМой пост от 18.58 на 28.02.2021. Ден 4-ти оттогава, не виждам някой да го критикува по същество. Аз му знам тънките места но, може да измени света на електричките и техния дял поне двойно. Да видим глаголизаторите, какво ще кажат. Импотецият няма фактическа компетентност така че, очакваме ел.инженерите да се изкажат.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе, то и аз туй гледам.
Е, падат ли П,П,П?
Е падат разбира се, как иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТака.
Дали съм забравил или не съм се сетил но, продажбите на нещо, което се произвежда, са правопропорционални на неговата целесъобразност ЗА КЛИЕНТА. Като интегрален, обобщаващ показател. Не на разбиранията и вярата на производители и търговци по веригата до крайния потребител, ами на НЕГОВИТЕ НУЖДИ И ВЪЗМОЖНОСТИ. Затуй, най-много се харчат най-полезните неща и онези също, към които, клиентите, са изградили пристрастяване. Напр. цигари, кафе, алкохол, наркотици и секс. След, като батерии не се ядат и пият, най-търсени, ще са най-пълно удовлетворяващите всички (или повечето) от нуждите на клиента. Капацитет, гъвкавост, лесна рециклируемост, минимална цена, технологичност, лесна поддръжка, проста логистика, ниска пожароопасност, лесна диагностика и т.н.и т.п. Има решение на повечето от тези въпроси. Неслучайно, ви питах преди време за многоклетъчните организми но...
- Помните ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Помним, ама не ни интересуват. Интересуваме се от П, П, П
Е, падат ли П,П,П?
Коментар
-
https://leakedreality.com/video/3237...h-buy-american
Chinese battery, yeah buy American
Play
Mute
Loaded: 0%
Progress: 0%
Remaining Time-0:00
Playback Rate
1x
Fullscreen
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТака.
Дали съм забравил или не съм се сетил но, продажбите на нещо, което се произвежда, са правопропорционални на неговата целесъобразност ЗА КЛИЕНТА. Като интегрален, обобщаващ показател. Не на разбиранията и вярата на производители и търговци по веригата до крайния потребител, ами на НЕГОВИТЕ НУЖДИ И ВЪЗМОЖНОСТИ. Затуй, най-много се харчат най-полезните неща и онези също, към които, клиентите, са изградили пристрастяване. Напр. цигари, кафе, алкохол, наркотици и секс. След, като батерии не се ядат и пият, най-търсени, ще са най-пълно удовлетворяващите всички (или повечето) от нуждите на клиента. Капацитет, гъвкавост, лесна рециклируемост, минимална цена, технологичност, лесна поддръжка, проста логистика, ниска пожароопасност, лесна диагностика и т.н.и т.п. Има решение на повечето от тези въпроси. Неслучайно, ви питах преди време за многоклетъчните организми но...
- Помните ли?
Коментар
-
https://leakedreality.com/video/3170...team-truck-lol
Tesla's Steam truck? lol
Play
Mute
Loaded: 0%
Progress: 0%
Remaining Time-0:00
Playback Rate
1x
Fullscreen
Коментар
-
Така.
- Помните ли?
Коментар
-
Мой пост от 18.58 на 28.02.2021. Ден 4-ти оттогава, не виждам някой да го критикува по същество. Аз му знам тънките места но, може да измени света на електричките и техния дял поне двойно. Да видим глаголизаторите, какво ще кажат. Импотецият няма фактическа компетентност така че, очакваме ел.инженерите да се изкажат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКолко ти разбира главата, само. И пак лъжа, до лъжа, до лъжа. Обясних но, вечно изкривяваш нещата: Пари, вярно, са нужни но, не просим. Напротив: Предоставяме Възможност да се стъпи на огромен, ненаситен Пазар. Дори сходни, като характеристики, на нашата продуктова линия, няма и много се радваме на португалците, дето са продали откровен боклук на нашенеца за три пъти по-висока цена, че и в три екземпляра. А Лелку (така се чете, пък и аватарецът мъжки) нищо особено не е казал. Нерви се, щото е извън играта но, поне се владее.
Такива ми ти работи, Импотецие.
Лекинка
Коментар
Коментар