Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Прочети соларния форум, от който си БАН-нат още тогава заради простотията ти и наглостта ти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти кажи какво стана с теоретичния ти принос.Last edited by Mateev; 08.05.2021, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Да подадем сигнали до ОЛАФ и до Кьовеши срещу този нагъл измамник
Коментар
-
Сега се опитваш да оправдаеш СХЕМАТА НА ИЗМАМАТА, в която ти си СЪУЧАСТНИК.
Цял живот си измамник, откакто те познавам. Запознанството ни започна с измама, и след това благодарение на НАГЛОСТА СИ започваш да обвиняваш хората, които си измамил. Това е висша наглост.
Нагъл, нагъл, нагъл чак до безкрайност.
И После кажи, според теб, колко "ме познаваш" и колко е целият ми живот?
ГРЕДЪ!Last edited by Pyramid; 08.05.2021, 17:25.
Коментар
-
До Мико:
Говорих и получих разрешение от патентния си представител: Проверете в регистрите на Патентно Ведомство.
Искрено ви препоръчвам инж.Койчо Митев.
Ще спестя, колко от най-големите български компании, представлява. Инж. Митев е още лицензиран оценител на индустриална собственост и всепризнат изобретател.
Коментар
-
Аха, значи и Министерството на икономиката си излъгал и измамил. Нали знаеш, че ОЛАФ не спи - само чака някой да подаде сигнал, и после му разкатава фамилията.
Потроши едни 300 хилки от данъците на бедния народ, и сега си мислиш, че ще ти се размине. Няма да ти се размине, така да знаеш.
И нагъл, нагъл, нагъл чак до безкрайност.
- 1 like
Коментар
-
Напротив, нито лев не ми е дал Матеев. От Белком ООД, от центр.офис, се оказа, ми бяха дали "сгрешена цена", както ми казаха, като се върнах в офиса, и Матеев, при втората ни среща, додаде НА ФИРМАТА -ДОСТАВЧИК, НЕ НА МЕН -тези грешни (и според мен) 600лв горница. С ОСНОВАНИЕ, не пожела да купува повече от Белком, за което го разбирам но, от това негово плащане, директно при мен, нито лев не е дошъл. ФИРМАТА, В КОЯТО РАБОТЕХ КАТО ИНЖЕНЕР ПО ПРОДАЖБИТЕ, НИ ПОДВЕДЕ. И ДВАМАТА. ПРЕДИ 13 ГОДИНИ.
А "крадец", защо да не си ти, примерно?
За данните на патентния си представител, бих могъл да ги предоставя и тук. Нека първо го питам, обаче, може ли.
Цял живот си измамник, откакто те познавам. Запознанството ни започна с измама, и след това благодарение на НАГЛОСТА СИ започваш да обвиняваш хората, които си измамил. Това е висша наглост.
Нагъл, нагъл, нагъл чак до безкрайност.Last edited by Mateev; 08.05.2021, 17:17.
Коментар
-
Аха, значи и Министерството на икономиката си излъгал и измамил. Нали знаеш, че ОЛАФ не спи - само чака някой да подаде сигнал, и после му разкатава фамилията.
Потроши едни 300 хилки от данъците на бедния народ, и сега си мислиш, че ще ти се размине. Няма да ти се размине, така да знаеш.
И нагъл, нагъл, нагъл чак до безкрайност.
Коментар
-
Абе голем Разбирач ша додеш ти. Пък, като те питат, какъв ти е теоретичният принос, мълчиш и се озърташ, като плъх в трици.
Прочее, не "родата" ми ги даде, ами миниЗДерството на икИномиката. Ама беше целеви грант, да си намеря екип. Намерих си - Гран Мерси на МиниЗДерството - и стига. После правихме икономайзера, за който, завиждате. Само сакън, да не ПУКнете от завист, само се пукайте, по шевовете.
И нагъл, нагъл, нагъл чак до безкрайност.Last edited by Mateev; 08.05.2021, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Интересно, що за самочувствие имаш?
Не оспорваш факта, че Матеев ти е дал пари, но го обвиняваш, че именно, защото ти е дал пари - той бил измамника!?!
Интересен подход: крадецът вика "Дръжте крадеца!"
Можеш поне да пуснеш тук данните на "патентния представител", за да се възползват повече хора от неговите компетенции.
А "крадец", защо да не си ти, примерно?
За данните на патентния си представител, бих могъл да ги предоставя и тук. Нека първо го питам, обаче, може ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Интересно, що за самочувствие имаш?
Не оспорваш факта, че Матеев ти е дал пари, но го обвиняваш, че именно, защото ти е дал пари - той бил измамника!?!
Можеш поне да пуснеш тук данните на "патентния представител", за да се възползват повече хора от неговите компетенции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Че ти сам призна че си го измамил?
- 1 like
Коментар
-
Не, той е Големият Измамник тук. Ама вие се заслужавате един друг.
- 1 like
Коментар
-
Не, той е Големият Измамник тук. Ама вие се заслужавате един друг.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар