Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти нали беше купила ?
аз отдавна съм го наместил в игнораLast edited by X_Y; 04.12.2023, 09:28.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Тук не съм съгласна с Вас, защото преди 3 седмици получих обаждане от моята хазяйн с уведомление за вдигане на наема. А, аз съм дългогодишна ползвателка на имота и честно да ви кажа- почнах да се оглеждам за покупка на малък апартамент. Самата вноска за 30 години ще ми бъде малко по- голяма в порядъка с около 150 лв от наема, който плащам в момента. Но, тази тендензия с увеличаване на наемите се забелязва и при колеги и познати, които живеят в квартири.Last edited by X_Y; 04.12.2023, 09:28.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Тук не съм съгласна с Вас, защото преди 3 седмици получих обаждане от моята хазяйн с уведомление за вдигане на наема. А, аз съм дългогодишна ползвателка на имота и честно да ви кажа- почнах да се оглеждам за покупка на малък апартамент. Самата вноска за 30 години ще ми бъде малко по- голяма в порядъка с около 150 лв от наема, който плащам в момента. Но, тази тендензия с увеличаване на наемите се забелязва и при колеги и познати, които живеят в квартири.
п.п. Първоначалната вноска отделно ли е от аритметиката?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНаемите поемат надолу,за разлика от вноската по ипотеката
Тук не съм съгласна с Вас, защото преди 3 седмици получих обаждане от моята хазяйн с уведомление за вдигане на наема. А, аз съм дългогодишна ползвателка на имота и честно да ви кажа- почнах да се оглеждам за покупка на малък апартамент. Самата вноска за 30 години ще ми бъде малко по- голяма в порядъка с около 150 лв от наема, който плащам в момента. Но, тази тендензия с увеличаване на наемите се забелязва и при колеги и познати, които живеят в квартири.Last edited by X_Y; 30.11.2023, 12:40.Повече от красива
Коментар
-
Лоша вест за всички в квартири под наем: Идва скок
https://petel.bg/m/501634
Ахахахахахахахахахаааааааа,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТака казват безимотните. Рентиерите мачкат здраво. Днес купих нов кочан химизирани квитанции за да късам билетчета, че старият кочан свърши
Края на годината давам кочана на счетито за да ми попълни декл. по чл. 50, плащам данъка с отстъпка и си свиркам.
Това поведение говори за сериозен,масивен бизнесмен ,без дългове до живот към банки.И без комплекси
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНаемите в София полудяха
Сериозно поскъпване се забелязва и на жилищата около университетите
https://kliuki.bg/razkritia/naemite-...ludyaha/210909
как наемите са много назад от цените на имотиту
и как цените следвало да паднат, защото наемите били ниски
а то какво станАпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Полудяха/минало време- време им е да тръгнат по пързалката
==2049==препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Края на годината давам кочана на счетито за да ми попълни декл. по чл. 50, плащам данъка с отстъпка и си свиркам.
- 1 like
Коментар
-
==2049==препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНаемите в София полудяха
Сериозно поскъпване се забелязва и на жилищата около университетите
https://kliuki.bg/razkritia/naemite-...ludyaha/210909- време им е да тръгнат по пързалката
- 1 like
Коментар
Коментар