Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
С лекото уточнение, че парите за наем са безвъзвратно изгубени.
само сравнението наем-вноска по ипотека не е достатъчно
сума семейства се разбиха от мизерията и борбата да се плаща по дългове, които са взети без много да се прави консервативна сметка.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всичко е много относително.
Преди 10 г цените на НИ в СФ бяха ниски и имаше евтини двустайни апартаменти, които трудно се продаваха след месеци висене.
Просто трябва да има топки човек и да не се плаши,
Аз не вярвам в плащането на наем дългосрочно, може само временно докато се ориентира човек.
- 1 like
Коментар
-
С лекото уточнение, че парите за наем са безвъзвратно изгубени.
как ако си инвестирал в акции и си бил под наем си щял да си милионерпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за ипотеката се иска доста самоучастие ако не при самата покупка - то после за ремонти и обзавеждане
на първо четене може да изглежда еднакво, но разликата е едни 20-30К евро в полза на наема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Каква е разликата между кредит и заем, че ми стана интересно как едното си съгласна да го изплащаш, а другото не? Освен, ако не е печатна грешка и се има предвид наем. Иначе и ипотеката и наема си имат предимства и недостатъци- въпрос на гледна точка и сметки.
на първо четене може да изглежда еднакво, но разликата е едни 20-30К евро в полза на наема.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеПонеже ми се наложи да търся активно за блиски жилище под наем - останах потресена. В зависимост от района от северни към южни - цената е от 800 до 3000 лв. Е, за тия пари ще ям кори хляб и кредит ще изплащам ,ама заем не.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеИмаше един филм " Боговете сигурно са полудели" , но за ингилизите това е факт: над 2000 паунда наеми в Лондиниум и над 1000 в прованса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеНе му се връзвай, Човека е в неравностойно положение и не разбира какво му се казва. За мен разправяше, че съм бъркал инфлацията и производителността … Засилвай го към игнора , друго не помага.
Той е безобиден,просто е болен и не различава фантазия от реалност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Пак лъжеш,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение. Поне 3-ма съфорумци го повтарят това периодично, а в темата за златото даже му се молят да млъкне.
Не го знаех този лаф с кожичката ми стана смешно.
Един единствен говори за Алтерко и той е най-заблудения там,след теб нали .И лъже повече и от теб даже .10% за него били повече от 500% и не го разбира
А се молят да спра да им казвам истината.А тя е ,че златото е превзет актив,не е никакъв хежд за инфлация и през последните 3-4г .Ковид,война,+100% шарлатанска инфлация е един от най-зле представилите се "активи" .Факт,който инвестиралите в злато не искат да им се повтаря.
Също както и банко робите не искат да им казваш,че не са никакви инвеститори.
А къде съм инвестирал,разни животновъди и общи работници хванати от селата,с ромски произход,нито им е работа да знаят,нито ще имат такава информация,защото тя струва пари.Last edited by petrg5s; 15.05.2023, 07:41.
Коментар
-
Много ми интересно, този инвеститор в какво точно е инвестирал, след като хейти инвестиции в имоти, злато и акции. В какво точно инвестира този хейтър???
Странно е, че пише, че някои инвеститори, ще глътнем вода, а той в какво точно е инвестирал????
Не го знаех този лаф с кожичката ми стана смешно.
Коментар
Коментар