IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ипотека на 100кв 3-ен за 200к€ за 30г е 800€(при 2,5% лихва) с тенденция да се вдигне догодина на 1000€(при 4,5% лихва), наема е 800-900лв, да стане 1000.
    Кое ли е по евтино? А ти махам 50к€ които трябва да извадиш за комисионни и супер евтино довършване по зле и от евтиното дето го дават по наемите .....
    Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Интересно как, ако не си под наем, ти трябват повече пари от на човек, който си плаща всичко + наем, абе, накои понижители обръщате аритметиката нагоре с краката
      ипотека на 100кв 3-ен за 200к€ за 30г е 800€(при 2,5% лихва) с тенденция да се вдигне догодина на 1000€(при 4,5% лихва), наема е 800-900лв, да стане 1000.
      Кое ли е по евтино? А ти махам 50к€ които трябва да извадиш за комисионни и супер евтино довършване по зле и от евтиното дето го дават по наемите .....
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То и да не си под наем пак ти трябват подобни а даже и повече пари
        Интересно как, ако не си под наем, ти трябват повече пари от на човек, който си плаща всичко + наем, абе, накои понижители обръщате аритметиката нагоре с краката

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
          Минимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.
          То и да не си под наем пак ти трябват подобни а даже и повече пари, въпреки че "нормално" е разтегливо понятие и за всеки е различно- на един 3000 са му супер, а на друг 10 000 са му малко

Коментар

• Наемодателите да се подготвят да лапат мухи от 2024

Също и за форсирана продажба на обора им от банката !

Неприятно е,че понякога обора не може да плати масрафа и камилчето влиза в Матрицата и до края на нещастния му живот, 2-3 съдия изпълнителя са по петите му

Коментар

Минимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.
              Гаражите вече гонят 300 лв. в някои райони, за 600 можеш да наемеш някой много скромен панеляк.

Аз отдавам ново строителство (с ново, но скромно обзавеждане) в Южен квартал, 1400 лв за тристаен и 1000 лв за двустаен и са ми заети постоянно.
              Преди има няма 2 години взимах с 20ина % по-малко.

Който ти каже че наемите не са се увеличили, или лъже или е в сегмента на панели с мебели от 80те..

Коментар

от поне 10 години ви/ги съветваме да купуват
                до сега да са си върнали ипотечките а имота да е утроил на капиталова
                ама не, цените са набалончени, ще има големо мяу и тн
                и понеже е тема за наемите, интересно ми е
                има ли участник, който наистина е изчаквал да дойде големото мяу през тия 10+ годин
                защото искам да му стисна ръката и евентуално да го потупам по рамото
                препоръка е

Коментар

• Минимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

С лекото уточнение, че парите за наем са безвъзвратно изгубени.
                    А парите за мастика?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

хахахаха
                      Имаше един Боби от А вход. Викаше на сина му: "Какъв мъж си, ако не си купил жилище и живееш, като хлебарка при жена си в Дианабад?" И той после купи...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

познаваш ли такива
                        шото аз знам за жени, които зарязаха нерешителните си половинки
                        защото им беше омръзнало да ходят по огледи и да се местят по квартири
                        ако не ти бяха купили жилище вашите сигурно и ти щеше да си от тях
                        хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ех, тия мамини слаТки ... неграмотни... брокерки, бреее!

блиС, блиС......
                          То, не, че и виртуалните професори са много грамотни, щом бълнуват дефлация, при най-яростната борба на всички ЦБ с инфлацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

тук спор няма, а въпросът е да е обмислено
                            само сравнението наем-вноска по ипотека не е достатъчно
                            сума семейства се разбиха от мизерията и борбата да се плаща по дългове, които са взети без много да се прави консервативна сметка.
                            познаваш ли такива
                            шото аз знам за жени, които зарязаха нерешителните си половинки
                            защото им беше омръзнало да ходят по огледи и да се местят по квартири
                            ако не ти бяха купили жилище вашите сигурно и ти щеше да си от тях
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнение
                              Понеже ми се наложи да търся активно за блиски жилище под наем - останах потресена. В зависимост от района от северни към южни - цената е от 800 до 3000 лв. Е, за тия пари ще ям кори хляб и кредит ще изплащам ,ама заем не.

Ех, тия мамини слаТки ... неграмотни... брокерки, бреее!

блиС, блиС......

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Язък ти за висшето образУвание.
                                аз съм образован
                                ти може да си образуван
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X