Първоначално изпратено от Zeifod
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Проблемът ти е, че не разграничаваш сферите на компетентност. Аз например съм взимал акъл от тебе за неща,
от които очевидно разбираш и имаш реална практика. Обаче това, че си изкарал пари от това, не означава, че разбираш от всичко.
Представи си човек, който гледа на НИ като на бизнес и ти обяснява "никога не бих взел кредит". Как би го възприел, доколко би се доверявал на мнението му в тази сфера? От друга страна може да е виртуозен музикант, страшен майстор тенекеджия. Оня лекар например не е в бизнеса с имоти, ако и да има 50 имения. Цялото нещо идва от това, че въпреки името си, форумът не е специализиран.
Иначе е много успешен,
Коментар
-
Именно защото повечето не сте инвеститори. Да се купи недвижимост без ипотека е безумие за човек с чисти пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Проблемът ти е, че не разграничаваш сферите на компетентност. Аз например съм взимал акъл от тебе за неща,
от които очевидно разбираш и имаш реална практика. Обаче това, че си изкарал пари от това, не означава, че разбираш от всичко.
Представи си човек, който гледа на НИ като на бизнес и ти обяснява "никога не бих взел кредит". Как би го възприел, доколко би се доверявал на мнението му в тази сфера? От друга страна може да е виртуозен музикант, страшен майстор тенекеджия. Оня лекар например не е в бизнеса с имоти, ако и да има 50 имения. Цялото нещо идва от това, че въпреки името си, форумът не е специализиран.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Терзиев е все едно с раздвоена личност-един път говори тотални глупости, а друг път като в случая приказва умни неща. Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията) , върху заема не плащаш данък( взимаш чисти пари), освен това с ипотеката можеш да си намалиш данъците......
- 6 Харесвания
Коментар
-
Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията)
Ти банкер или лихвар си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Обясни защо съм без ум.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Именно защото повечето не сте инвеститори. Да се купи недвижимост без ипотека е безумие за човек с чисти пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Тез дет имат пари честно ИЗКАРАНИ, никога няма да ги "затворят" в тотално ГУБЕЩА сделка. Дори за коври и бело е по добра "инвестиция"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Пълни глупости, искаш да кажеш, че 77% от покупките са с нечисти? Еййй, безгранична е понижителската фантазия.
- 1 like
Коментар
-
Именно защото повечето не сте инвеститори. Да се купи недвижимост без ипотека е безумие за човек с чисти пари.Last edited by X_Y; 21.09.2023, 19:34.
Коментар
-
Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.Last edited by X_Y; 21.09.2023, 19:34.
- 1 like
Коментар
-
Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеМинимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.
Освен ако не продаваш по 1 далак/месец, ама... колко далака имаш!?
- 1 like
Коментар
Коментар