IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение

Eхаааа, ей това се казва изказване
    Нали, ама не всеки има акъл да го разбере

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията)
      Eхаааа, ей това се казва изказване

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Проблемът ти е, че не разграничаваш сферите на компетентност. Аз например съм взимал акъл от тебе за неща,
        от които очевидно разбираш и имаш реална практика. Обаче това, че си изкарал пари от това, не означава, че разбираш от всичко.

Представи си човек, който гледа на НИ като на бизнес и ти обяснява "никога не бих взел кредит". Как би го възприел, доколко би се доверявал на мнението му в тази сфера? От друга страна може да е виртуозен музикант, страшен майстор тенекеджия. Оня лекар например не е в бизнеса с имоти, ако и да има 50 имения. Цялото нещо идва от това, че въпреки името си, форумът не е специализиран.
        Лекарят плаща двойно и тройно за майстори и купува скъпо обзавеждане,

Иначе е много успешен,

Коментар

Именно защото повечето не сте инвеститори. Да се купи недвижимост без ипотека е безумие за човек с чисти пари.
          Не мога да разбера логиката, ама хич. Имам пари, пазарувам, що да вземаме заем? Глупостите от типа лихви и инфлация не ми се слушат. Чували сме всевъзможни теории, от интересни до налудничеви. Проблем ли е вече, че има хора без заеми?

Коментар

Проблемът ти е, че не разграничаваш сферите на компетентност. Аз например съм взимал акъл от тебе за неща,
            от които очевидно разбираш и имаш реална практика. Обаче това, че си изкарал пари от това, не означава, че разбираш от всичко.

Представи си човек, който гледа на НИ като на бизнес и ти обяснява "никога не бих взел кредит". Как би го възприел, доколко би се доверявал на мнението му в тази сфера? От друга страна може да е виртуозен музикант, страшен майстор тенекеджия. Оня лекар например не е в бизнеса с имоти, ако и да има 50 имения. Цялото нещо идва от това, че въпреки името си, форумът не е специализиран.
            голям +
            препоръка е

Коментар

Терзиев е все едно с раздвоена личност-един път говори тотални глупости, а друг път като в случая приказва умни неща. Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията) , върху заема не плащаш данък( взимаш чисти пари), освен това с ипотеката можеш да си намалиш данъците......

Коментар

Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията)
                Сигурен ли си?
                Ти банкер или лихвар си?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Обясни защо съм без ум.
                  Терзиев е все едно с раздвоена личност-един път говори тотални глупости, а друг път като в случая приказва умни неща. Заема са ти безплатни пари( лихвата винаги е по- ниска от инфлацията) , върху заема не плащаш данък( взимаш чисти пари), освен това с ипотеката можеш да си намалиш данъците......

Коментар

Именно защото повечето не сте инвеститори. Да се купи недвижимост без ипотека е безумие за човек с чисти пари.
                    Обясни защо съм без ум.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Тез дет имат пари честно ИЗКАРАНИ, никога няма да ги "затворят" в тотално ГУБЕЩА сделка. Дори за коври и бело е по добра "инвестиция"
                      Глуости! Имам пари и ги вкарвам в НИ. Никога не бих взел кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Пълни глупости, искаш да кажеш, че 77% от покупките са с нечисти? Еййй, безгранична е понижителската фантазия.
                        Той ти говори за пазара в големите градове. Не за Горна Оряховица, където може да купяш апартамент за 50 000 лева.

Коментар

Пълни глупости, искаш да кажеш, че 77% от покупките са с нечисти? Еййй, безгранична е понижителската фантазия.
                          Last edited by X_Y; 21.09.2023, 19:34.

Коментар

Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.
                            Last edited by X_Y; 21.09.2023, 19:34.

Коментар

Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.
                              Тез дет имат пари честно ИЗКАРАНИ, никога няма да ги "затворят" в тотално ГУБЕЩА сделка. Дори за коври и бело е по добра "инвестиция"
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
                                Минимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.
                                И поне 5 на месец, за да плащаш ипотека за същия.

Освен ако не продаваш по 1 далак/месец, ама... колко далака имаш!?

Коментар

Working...
                                X