Първоначално изпратено от artek
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
-
Току що се чух със зъболекарката. Казах и за другите кандидати и се разбрахме на 650 лв. Доста съвети чух, че цената е ниска за квартала но жената ми се вижда почтена а и парите не са най-важното. Отново благодаря на всички отговорили. В началото на другия месец започвам тотален ремонт на апартамент на самата "Витошка" в частта и в квартал "Иван Вазов" и когато приключа пак ще се допитам тук. Поздрави на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеВсе още не съм направил търг за наемаСъс зъболекарката ме свърза общ познат. А двойката са колеги на съпругата ми. Понеже съм по-склонен да го отдам на първата, завиших доста наема на двойката а те взеха, че се навиха.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеЗдравейте, благодаря на всички за бързите отговори. Вече получих две оферти. Първата е за сама жена-зъболекар при наем 600 лв. Втората е за млада двойка без деца при наем 350 евро. Казах им, че ще дам отговор до 25.03. Балкона реших да го оставя дори и неостъклен защото гледа към хубава градина и сърце не ми дава да го затворя. Оборудван е с хубав комплект маса с два стола от масив и окачен на тавана сушилник
браво, скоро така ще наддават и за имотиту, нали ма стефи?препоръка е
Коментар
-
Здравейте, благодаря на всички за бързите отговори. Вече получих две оферти. Първата е за сама жена-зъболекар при наем 600 лв. Втората е за млада двойка без деца при наем 350 евро. Казах им, че ще дам отговор до 25.03. Балкона реших да го оставя дори и неостъклен защото гледа към хубава градина и сърце не ми дава да го затворя. Оборудван е с хубав комплект маса с два стола от масив и окачен на тавана сушилник
Коментар
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеЗдравейте всички, скоро ще отдавам гарсониера в квартал "Иван Вазов", на 20 метра от бул. "Витоша". Жилището е луксозно обзаведено, 48 кв. метра, хол с вътрешен кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. В тухлена 4 етажна кооперация от 1985 год. Бихте ли ме ориентирали какъв наем да търся. Не ми се занимава с брокери- не ми е за парите,просто не искам да ми се развява обявата месеци наред из знайни и незнайни сайтове. Благодаря предварително на всички отговорили.
Няма лошо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеС даването под наем всичко е лотария. По-добре хвани голяма имотна фирма, щото има много предложения, от които да избираш. Ако си добре обзаведен, може да търсиш 400 евра, но е важно също срока, предплащането, натоварването (колко души ще живеят).Според мен хипотезите ти се градят върху тотална липса на опит в областта и е за успокоение, че не си купил нищо в последните 10 години.
Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеЗдравейте всички, скоро ще отдавам гарсониера в квартал "Иван Вазов", на 20 метра от бул. "Витоша". Жилището е луксозно обзаведено, 48 кв. метра, хол с вътрешен кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. В тухлена 4 етажна кооперация от 1985 год. Бихте ли ме ориентирали какъв наем да търся. Не ми се занимава с брокери- не ми е за парите,просто не искам да ми се развява обявата месеци наред из знайни и незнайни сайтове. Благодаря предварително на всички отговорили.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеЗдравейте всички, скоро ще отдавам гарсониера в квартал "Иван Вазов", на 20 метра от бул. "Витоша". Жилището е луксозно обзаведено, 48 кв. метра, хол с вътрешен кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. В тухлена 4 етажна кооперация от 1985 год. Бихте ли ме ориентирали какъв наем да търся. Не ми се занимава с брокери- не ми е за парите,просто не искам да ми се развява обявата месеци наред из знайни и незнайни сайтове. Благодаря предварително на всички отговорили.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Здравейте всички, скоро ще отдавам гарсониера в квартал "Иван Вазов", на 20 метра от бул. "Витоша". Жилището е луксозно обзаведено, 48 кв. метра, хол с вътрешен кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. В тухлена 4 етажна кооперация от 1985 год. Бихте ли ме ориентирали какъв наем да търся. Не ми се занимава с брокери- не ми е за парите,просто не искам да ми се развява обявата месеци наред из знайни и незнайни сайтове. Благодаря предварително на всички отговорили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеТочно тук би трябвало да има здравни осигуровки.Наемодателя е подложен на непрекъснат стрес.Неплатени наеми,неплатени режиини,опити за продажба на наетия имот,изпочупено и откраднато имущество.Всичко това води до мнократно увеличение на риска от инфаркт,инсулт, рак.Да не говориме за натиска от страна на банките или за опастноста от физически травми и силикоза при постоянните ремонтипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАйде сега, печалбите от тотото са необлагаеми, вие се хванахте за осигуровките от наемите.
Ама в духа на последните мнения - мисля си - защо да не се набият осигуровки и там.
Все пак риск си е - инфарктът е гарантиран . от радост
Коментар
Коментар