Първоначално изпратено от petiovi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petiovi Разгледай мнениеНякой може ли да ми помогне за инфо на наем в Лозенец до 4то РПУ на апартамент с 2 спални...
ей тия сайтове
imot.bg
imoti.net
home.bgпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеЕ, уместно е,. Аз просто акцентирах на "чии го дири тук банката". Съгласен съм, че това е един съвсееем друг поглед върху нещата може би.
А може ли да вметна, че всъщност, ако искаш да станеш собственик на нещо - би трябвало да го закупиш. Ако не искаш да го закупиш или просто цената не те кефи - търсиш друго нещо, което да те радва, явно това не е твоето нещо. Свят широк и спасение дебне отвсякъде. Но много малко хора го разбират.
А и не мисля, че апартаментът, в който живееш под наем и апартаментът , който закупуваш са един и същ апартамент. Тоест - ако на човек му предлагат на една и съща цена - наем или вноска към банкотината, едва ли разумен човек би се навил. При покупка мнооого повече неща се гледат. Абе все едно да се жениш или да си хванеш гадже. Разлика има.
розавия шрифт от скептичната стефи ми стана любим.
така си е, различни са нещата и всеки се опитва да избере за себе си най-доброто.
късмет на тази, които го правят без да вредят на другите.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеуместно ли е да спомена, че като плащаш на банката в едим момент може да станеш собственик на жилището.
при плащане на хазяин шанса накрая да ти отстъпи жилището, вярвам твърдо в това, е доста по-малък.
. Аз просто акцентирах на "чии го дири тук банката". Съгласен съм, че това е един съвсееем друг поглед върху нещата може би.
А може ли да вметна, че всъщност, ако искаш да станеш собственик на нещо - би трябвало да го закупиш. Ако не искаш да го закупиш или просто цената не те кефи - търсиш друго нещо, което да те радва, явно това не е твоето нещо. Свят широк и спасение дебне отвсякъде. Но много малко хора го разбират.
А и не мисля, че апартаментът, в който живееш под наем и апартаментът , който закупуваш са един и същ апартамент. Тоест - ако на човек му предлагат на една и съща цена - наем или вноска към банкотината, едва ли разумен човек би се навил. При покупка мнооого повече неща се гледат. Абе все едно да се жениш или да си хванеш гадже. Разлика има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеЕ то нЕма лошо, по-добре да ги даваш на хазаина, отколкото на банката. Поне някой да е добре, а не като със заемите - всички да са губещи.
Като плащаш наем - даваш ги на конкретен човек, а като плащаш заем - на колективната безотговорност.
при плащане на хазяин шанса накрая да ти отстъпи жилището, вярвам твърдо в това, е доста по-малък.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаха и докато се усетиш си навъртел 20 -25 години стаж като наемател.
платил си на хазяина имота барбар с гпр-то и тогава ти блесва в ума "дали да не си бех купил!?"
Като плащаш наем - даваш ги на конкретен човек, а като плащаш заем - на колективната безотговорност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнениеТака е. Но и друго го има - заем се връща, наем - не.
платил си на хазяина имота барбар с гпр-то и тогава ти блесва в ума "дали да не си бех купил!?"препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНо според мен, те ако са двойка с добри доходи, вместо наем 500 лв, спокойно могат заем с вноска 500 лв да вземат. Има такива двойки на 25 г, студенти или работещи, които си търсят гнездо за под наем, ама са малко шашави (бие ги хормона) и според мен едва ли ще са 100% коректни в сметките.
Някой хора от провинцията са доста добри в поддържането, чисто, подредено, The cult for domesticity and family,
А от провинцията, те вече не станаха ли 'софиянци', има ли още да идват?
Иначе съм съгласен, че които преди 10,15 години са дошли - измежду тях има много нормални, тъкмо - по-скромни и не са лапнали да ходят у Немско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНо все пак са плащали висок наем, макар и с малко закъснение.
Предполагам са били готини (секси) и са смъркали и са си правели кефа?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДа кажем, че с нищо не са заслужили различно от нормалното отношение от собственик към наемател. А като се добавят усложненията - криене, пиянски истории, конфликти със съседите, полиция и т.н. - вече е ясно, че няма как да получат добро отношение.
И наемът не е толкова висок, колкото може би изглежда, поне за тази зона, и за район с практически отсъстваща битова престъпност.
Сигурно апартаментът е ново строителство, с нови мебели, просторен, в южните квартали или центъра,
Коментар
-
Да кажем, че с нищо не са заслужили различно от нормалното отношение от собственик към наемател. А като се добавят усложненията - криене, пиянски истории, конфликти със съседите, полиция и т.н. - вече е ясно, че няма как да получат добро отношение.
И наемът не е толкова висок, колкото може би изглежда, поне за тази зона, и за район с практически отсъстваща битова престъпност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение300 E
Ама това не би трябвало да има значение, въпросът е принципен.
пп Те си плащаха наема, но се бавеха, дори не предупреждаваха, че имат някакъв проблем. Примерно през август опукват всички пари на морето и до октомври ми се крият. След коледа и нова година - също.
Предполагам са били готини (секси) и са смъркали и са си правели кефа?
Коментар
Коментар