Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Лощо си заложил стръвтта. От студенти келепир няма да видиш. Сложи червейче на кукичката в друг водоем( район) Например където има бизнес парк и хора със 5 цифрени заплати.Багодаря за оценката, че съм експерт. Обаче не съм , не си губя парите на БФБ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
“Тома неверни” дай мейл да погледнеш виетнамски студенти по медицина какво причиняват...и всеки нов идва с претенции...баня нов душ... климатик нов дивани ... последно нова миялна и нова пералня!
Да видя този вандализъм,
Коментар
-
Лощо си заложил стръвтта. От студенти келепир няма да видиш. Сложи червейче на кукичката в друг водоем( район) Например където има бизнес парк и хора със 5 цифрени заплати.Багодаря за оценката, че съм експерт. Обаче не съм , не си губя парите на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеЛощо си заложил стръвтта. От студенти келепир няма да видиш. Сложи червейче на кукичката в друг водоем( район) Например където има бизнес парк и хора със 5 цифрени заплати.Багодаря за оценката, че съм експерт. Обаче не съм , не си губя парите на БФБ.
сигурно говориш за Изток/Изгрев/Мусагеница/Дървеница,
програмиста да е на десетина минути до Център и месторабота, хем района добър,
хем Метрото и Студенски град (за мацки) наблизо.
Коментар
-
Експерта... по време на ковида от къде вземаш студенти по медицина наематели... всички се прибраха по родните места на. 800 лв нямаше никакво търсене иначе всички сте умни тухлари!...идеята. Ми да пиша беше друга!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха. 15 години отдавах под наем. Имах приходи 2х колкото съм го купил. И като сметнах че ремонта да го приведа в първоначалното състояние ще е също толкова пари и ВЕДНАГА го продадох без да го ремонтирам за 35 годишни наема.
Сега ям и пия и 35 години ще си живея остатъка от живота без да се занимавам с глупостиБолезнен урок а, сега бърже ме сложи в игнора, щото знам, че го практикуваш, когато нечие мнение е твърде трудно за преглъщане от теб.хахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Другият път пусни суданци, камбоджанци или от Великденски острови. Имам наемател от 12 години, сам човек-програмист. Вградената фурна и кермаични котлони не са ползвани нито веднъж. Ползва само хладилника и микровелето. Яде навън или си поръчва храна за вкъщи. Купил си е апартамента почти на 100% Ако някога пак решиш да рентиерстваш бъди психолог:-)
Коментар
-
“Тома неверни” дай мейл да погледнеш виетнамски студенти по медицина какво причиняват...и всеки нов идва с претенции...баня нов душ... климатик нов дивани ... последно нова миялна и нова пералня!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не искам чак до там да стигаме.
Освен това за 9г наемателите чак толкова не амортизират апартаментите и няма толкова големи разходи след тях, както ти пишеш.
Ако са читави хора, само един латекс и почистване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЗаповядай в Карол да ти направят разпечатка като си толкова голям философ...ако искаш и. Бас може да направим!
Освен това за 9г наемателите чак толкова не амортизират апартаментите и няма толкова големи разходи след тях, както ти пишеш.
Ако са читави хора, само един латекс и почистване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Адмирации за това, че имаш топки и си добър инвеститор.
Мисля, че мнението ти е манипулативно. От БФБ много не се печели и не се е възстановила от кризата през 2008 г.
И дребите риби не могат да правят врътки като теб.
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен с теб...2004г започнах да търгувам на бфб...2014г купих два апартамента единият в кв.оборище до военна академия а другият до ндка..единият с 3 спални другият 2спални,купих ги за “ инвестиция” защото мислех че момента е удачен за покупки цената и на двата беше по 80 000евро за периода наема които съм вземал е варирал между800-900 лв лихвата ми е средно 4.66% не съм имал плътна пълняемост а след всеки наемател дребен ремонт от 3000 лв до 5000 лв...само последната година инфлацията е 20% та за какви наеми и за каква доходност ми говориш ако реално изкараш4-5% трябва да викаш ура а цялата разправия и нерви не си заслужава грам......заложих апартаментите и взех кеша на единият защото мразя парите да дремят и да не работят за мен...половината сложих на бфб 2017 другата половина инвестирах в старт Ъп ай ти който тази година ще бъде листнат на бфб...та от 2017 на бфб...парите са се умножили 20 пъти а оценката на старт ъпа е 10 пъти нагоре... какво въобще говорим за тухли и за София..и за спящите ви 100 милярда... банкерите са го измислили с векове....само глупавата маса от населението по света “инвестира” в тухли...70% от американците инвестират в акции...дано прогледнете някога...бфб е адски подценено а имотите ще падат следващите три години и аз пак ще купя още 1-2 апартамента
Мисля, че мнението ти е манипулативно. От БФБ много не се печели и не се е възстановила от кризата през 2008 г.
И дребите риби не могат да правят врътки като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Виж какво става с наемите: [ATTACH=CONFIG]n4007823[/ATTACH]
30% над "връО" от 2017-а
Сега ям и пия и 35 години ще си живея остатъка от живота без да се занимавам с глупостиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Нищо объркано НЯМА. От имоти се печели само чрез СПЕКУЛА - купуване когато НИКОЙ не иска на ниски цени и продаване когато се бутат с лакти да купуват. Наеми + еърбнб-а са само залъгалки да се намираш на работа за минимална заработка
30% над "връО" от 2017-а
Last edited by BONI; 05.01.2023, 14:43.
- 1 like
Коментар
Коментар