Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
А ти виждала ли си? Има неща, дето в такъв не можеш да ги сложиш, колкото и да ти се иска
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
За брачен договор чувал ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Имот обявен 2021 г за наем, бяхме принудени да го дадем за под наемна цена / тогава се появяват съвсем други наемни индивиди /
Вече трети път ми звънят от агенции / явно запазили телефона / дали не се отдава към момента.
Поразпитах ги и техния отговор е - след 02.2022 г. има определено търсене на определени имоти на определени места и дори са съгласни да плащат над средна наемна цена за мястото.Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic
Коментар
-
За наемите....
Имот обявен 2021 г за наем, бяхме принудени да го дадем за под наемна цена / тогава се появяват съвсем други наемни индивиди /
Вече трети път ми звънят от агенции / явно запазили телефона / дали не се отдава към момента.
Поразпитах ги и техния отговор е - след 02.2022 г. има определено търсене на определени имоти на определени места и дори са съгласни да плащат над средна наемна цена за мястото.Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic
Коментар
-
Дали е вярно или не, не знам, но е преживяно.
2021 .г. бях принудена да подвия опашка и да сляза в нивото на наеми.
Лошото е че слезеш ли в долно ниво се появяват съвсем други индивиди.
В неделята / НЕДЕЛЯ / ми звъни броки да пита свободен ли е имота.
Явно е запазил телефона.
Заприказвахме се за пазара и по негови думи заради определени събития от 02.2022 в момента имало дори и плащане на наеми над пазарна цена.
Всеки сам си преценява дали е истина.
Но аз останах изненадана от разговора.
Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
За брачен договор чувал ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Фиктивен брак = 50% загуба на имоти, коли и т.н. след брака хахахаха
Що не пробваш?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
радев, облиза ли инвестиционните рани
Една врачка ми каза, че, ако се казвам Ники, не ми върви в инвестициите последните 5г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Рентиерите не са това което бяха.препоръка е
Коментар
-
Наемите ще поскъпнат от есента, прогнозира експерт
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ekspert-242848
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЕдин приятел отдава много апартаменти под наем, понякога и като стаи.
Каза ми, че миналата година лятото хич нямало клиенти, а есента късно намерил клиенти като им направил отстъпка.
- 1 like
Коментар
Коментар