IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Много филми гледаш. Давай малко по-сериозно. Очаквам и за завещанията да ни обясниш.
    Безплатно? Уважавам чувството ти за хумор.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

А ти виждала ли си? Има неща, дето в такъв не можеш да ги сложиш, колкото и да ти се иска
      Можеш, можеш. Има си клаузи точно за разделно имущество. Ако се наложи ще консултирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

За брачен договор чувал ли си?
        Много филми гледаш. Давай малко по-сериозно. Очаквам и за завещанията да ни обясниш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
          Високите лихви изстреляха наемите

https://www.investor.bg/analizi/535/...anada--356835/
          За наемите....

Имот обявен 2021 г за наем, бяхме принудени да го дадем за под наемна цена / тогава се появяват съвсем други наемни индивиди /

Вече трети път ми звънят от агенции / явно запазили телефона / дали не се отдава към момента.
          Поразпитах ги и техния отговор е - след 02.2022 г. има определено търсене на определени имоти на определени места и дори са съгласни да плащат над средна наемна цена за мястото.
          Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic

Коментар

• За наемите....

Имот обявен 2021 г за наем, бяхме принудени да го дадем за под наемна цена / тогава се появяват съвсем други наемни индивиди /

Вече трети път ми звънят от агенции / явно запазили телефона / дали не се отдава към момента.
            Поразпитах ги и техния отговор е - след 02.2022 г. има определено търсене на определени имоти на определени места и дори са съгласни да плащат над средна наемна цена за мястото.
            Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic

Коментар

• Дали е вярно или не, не знам, но е преживяно.
              2021 .г. бях принудена да подвия опашка и да сляза в нивото на наеми.
              Лошото е че слезеш ли в долно ниво се появяват съвсем други индивиди.
              В неделята / НЕДЕЛЯ / ми звъни броки да пита свободен ли е имота.
              Явно е запазил телефона.
              Заприказвахме се за пазара и по негови думи заради определени събития от 02.2022 в момента имало дори и плащане на наеми над пазарна цена.
              Всеки сам си преценява дали е истина.
              Но аз останах изненадана от разговора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

А ти виждала ли си? Има неща, дето в такъв не можеш да ги сложиш, колкото и да ти се иска

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Фиктивен брак = 50% загуба на имоти, коли и т.н. след брака хахахаха
                  Що не пробваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                    Високите лихви изстреляха наемите

Нерде Слатина и Радомир, нерде Канада

Коментар

• Високите лихви изстреляха наемите

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

радев, облиза ли инвестиционните рани
                        Тежко му е. За 6м. S&P500 е смъкнал 18,6%. Имотите през 2009г. не паднаха с толко за полугодието.
                        Една врачка ми каза, че, ако се казвам Ники, не ми върви в инвестициите последните 5г.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Рентиерите не са това което бяха.
                          радев, облиза ли инвестиционните рани
                          препоръка е

Коментар

• Наемите ще поскъпнат от есента, прогнозира експерт

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ekspert-242848

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                              Един приятел отдава много апартаменти под наем, понякога и като стаи.

Каза ми, че миналата година лятото хич нямало клиенти, а есента късно намерил клиенти като им направил отстъпка.
                              Рентиерите не са това което бяха.

Коментар

• Един приятел отдава много апартаменти под наем, понякога и като стаи.

Каза ми, че миналата година лятото хич нямало клиенти, а есента късно намерил клиенти като им направил отстъпка.

Коментар

Working...
                                X