IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/bylgariia/45...-pazar-349912/
    Д. Ганев: Украинските бежанци вече оказват натиск върху наемния пазар
    Напливът на украинци вади на преден план нуждата от подобряване на отношенията между наематели и наемодатели, посочи председателят на НСНИ
    Е не бе

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Е бива ли още от сутрнта да дегустираш от промоцията?Чакай поне обед а стане.
      Ми, един комшия отдава на кота -2,8м. гараж 15,5м2. на ул. Велчо Атанасов1, за 170лв. Всеки може да провери..
      Last edited by X_Y; 04.04.2022, 14:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И как ще го събори фиктивен брак за 2лв. Единственото смислено е СЕМЕЙНО облагане. Ама трябва НЕОБЛАГАЕМ минимум да има. На всеки член от семейството по 1000лв примерно.
        цецошес - вдигни го. Щом искаш да гледаш жално празните стени
        Фиктивен брак = 50% загуба на имоти, коли и т.н. след брака хахахаха
        Що не пробваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Външна тоалетна ли ще му правиш....?
          Отводняване

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Имам един гараж-21м2. Трябва напролет да го ремонтирам и мисля да го пробвам на 250лв.
            Зависи къде е...

Коментар

Това най-силно важи за градовете, към които украинците проявяват най-голям интерес – Варна, Бургас, малките морски общини, Велико Търново, Русе. Влиянието в София е по-ограничено заради по-мащабния пазар и по-голямото предлагане.

https://blitz.bg/ikonomika/neochakva...ews876009.html
              Частният сектор се захвана да решава държавен проблем.
              И защо стана това?
              Защотото държавата никаква я няма и защотото частниците с имотите са го закъсали(особено на морето) и си мислят че ще изкарат някой лев.
              Какъв ще е резултата ще видим.

'Бежанец' означава, че не се плаща т.е. някой си мисли че ще изкара пари от този дето не плаща.
              Да има бежанци който имат пари, но докога ще ги имат е под въпрос. Другият важен момент е че тази война преобърна целият свят и е много трудно да се каже дали българите няма да станат бежанци скоро или безработни например.

Нормално е да се вдигат наеми когато има повече хора които търсят, но колко е наема зависи от това какви пари имат тези хора.
              Според мен въпрос на време е да нямат пари както бежанците така и българите.

Коментар

Имам един гараж-21м2. Трябва напролет да го ремонтирам и мисля да го пробвам на 250лв.
                Е бива ли още от сутирнта да дегустираш от промоцията?Чакай поне обед а стане.
                Last edited by nradev; 13.04.2022, 16:38.

Коментар

• Това най-силно важи за градовете, към които украинците проявяват най-голям интерес – Варна, Бургас, малките морски общини, Велико Търново, Русе. Влиянието в София е по-ограничено заради по-мащабния пазар и по-голямото предлагане.

https://blitz.bg/ikonomika/neochakva...ews876009.html

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
                    Сега е моментът за хората с airbnb-та
                    Така е, компанията спонсорира настаняванията на бежанци в момента.

Коментар

Външна тоалетна ли ще му правиш....?

Коментар

• Сега е моментът за хората с airbnb-та

Коментар

• Ще ни идват много гости скоро. Наши хора са. Да ги посрещнем подобаващо - с хляб и сол и индексирани с инфлацията наеми!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                            Сега с “края на пандемията” и бруталната инфлация, обмисляте ли да индексирате наемите? Аз още се колебая, но поне единия изглежда се справя добре и мисля да го пробвам поне него.
                            Пробвай го, после ще те четем обмисляте ли да висите по обявите с празни имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                              Сега с “края на пандемията” и бруталната инфлация, обмисляте ли да индексирате наемите? Аз още се колебая, но поне единия изглежда се справя добре и мисля да го пробвам поне него.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ергенски данък трябва минимум 30%.Минеш ли 25 и нямаш дете хоп данък..
                                И как ще го събори фиктивен брак за 2лв. Единственото смислено е СЕМЕЙНО облагане. Ама трябва НЕОБЛАГАЕМ минимум да има. На всеки член от семейството по 1000лв примерно.
                                цецошес - вдигни го. Щом искаш да гледаш жално празните стени
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X