Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/bylgariia/45...-pazar-349912/
Д. Ганев: Украинските бежанци вече оказват натиск върху наемния пазар
Напливът на украинци вади на преден план нуждата от подобряване на отношенията между наематели и наемодатели, посочи председателят на НСНИ
Е не бе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Е бива ли още от сутрнта да дегустираш от промоцията?Чакай поне обед а стане.Last edited by X_Y; 04.04.2022, 14:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И как ще го събори фиктивен брак за 2лв. Единственото смислено е СЕМЕЙНО облагане. Ама трябва НЕОБЛАГАЕМ минимум да има. На всеки член от семейството по 1000лв примерно.
цецошес - вдигни го. Щом искаш да гледаш жално празните стени
Що не пробваш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Имам един гараж-21м2. Трябва напролет да го ремонтирам и мисля да го пробвам на 250лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТова най-силно важи за градовете, към които украинците проявяват най-голям интерес – Варна, Бургас, малките морски общини, Велико Търново, Русе. Влиянието в София е по-ограничено заради по-мащабния пазар и по-голямото предлагане.
https://blitz.bg/ikonomika/neochakva...ews876009.html
И защо стана това?
Защотото държавата никаква я няма и защотото частниците с имотите са го закъсали(особено на морето) и си мислят че ще изкарат някой лев.
Какъв ще е резултата ще видим.
'Бежанец' означава, че не се плаща т.е. някой си мисли че ще изкара пари от този дето не плаща.
Да има бежанци който имат пари, но докога ще ги имат е под въпрос. Другият важен момент е че тази война преобърна целият свят и е много трудно да се каже дали българите няма да станат бежанци скоро или безработни например.
Нормално е да се вдигат наеми когато има повече хора които търсят, но колко е наема зависи от това какви пари имат тези хора.
Според мен въпрос на време е да нямат пари както бежанците така и българите.
- 1 like
Коментар
-
Имам един гараж-21м2. Трябва напролет да го ремонтирам и мисля да го пробвам на 250лв.Last edited by nradev; 13.04.2022, 16:38.
- 1 like
Коментар
-
Това най-силно важи за градовете, към които украинците проявяват най-голям интерес – Варна, Бургас, малките морски общини, Велико Търново, Русе. Влиянието в София е по-ограничено заради по-мащабния пазар и по-голямото предлагане.
https://blitz.bg/ikonomika/neochakva...ews876009.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеСега е моментът за хората с airbnb-та
Коментар
-
Имам един гараж-21м2. Трябва напролет да го ремонтирам и мисля да го пробвам на 250лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеСега с “края на пандемията” и бруталната инфлация, обмисляте ли да индексирате наемите? Аз още се колебая, но поне единия изглежда се справя добре и мисля да го пробвам поне него.
- 1 like
Коментар
Коментар