IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега с “края на пандемията” и бруталната инфлация, обмисляте ли да индексирате наемите? Аз още се колебая, но поне единия изглежда се справя добре и мисля да го пробвам поне него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На 30г си все още младичък, но хората го възприемат като "край на младостта". То си е до нагласа и до човека.
      Ергенски данък трябва минимум 30%.Минеш ли 25 и нямаш дете хоп данък..

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Наглостта няма граници. Вместо да оставят цените се сгромолясат от само себе си без подкрепа от централните банки, те щели да печат нови пари които работниците да платят на търтеите хазяи. Това раздаване на пари има същия ефект като да подарят парите директно на хазяите. Само че те го формулират все едно помагат на работническата класа. Медиите жужат и не ги вълнуват критични анализи.
        Ми те медиите нали са на тия които имат имоти и точат парата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
          Испания ще дава месечна помощ на младите, за да се изнесат от родителите си

Младежите до 35 години ще получават по 250 евро за наем, ако годишните им доходи са под 24 хил. евро

https://www.investor.bg/po-sveta/453...ite-si-343948/

Дали не е време и в България да направят така. Може най-сетне жонката и каръка да олабат напрежението.
          Наглостта няма граници. Вместо да оставят цените се сгромолясат от само себе си без подкрепа от централните банки, те щели да печат нови пари които работниците да платят на търтеите хазяи. Това раздаване на пари има същия ефект като да подарят парите директно на хазяите. Само че те го формулират все едно помагат на работническата класа. Медиите жужат и не ги вълнуват критични анализи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
            На 30 - 35 не си много младеж, хубаво е да можеш сам да си позволиш наем и да се махнеш от опеката на мама и тате. Испанците голям зор са видели, за да предприемат такава мярка. Но не ми се струва, че България трябва да си товари бюджета с такова нещо. Лично мнение.
            Така е, но някои "младежи" имат нужда от побутване. Някой да им намери квартира. Някой да им я плати. Някой да им намери жена. Някой да им направи деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
              На 30 - 35 не си много младеж, хубаво е да можеш сам да си позволиш наем и да се махнеш от опеката на мама и тате. Испанците голям зор са видели, за да предприемат такава мярка. Но не ми се струва, че България трябва да си товари бюджета с такова нещо. Лично мнение.
              На 30г си все още младичък, но хората го възприемат като "край на младостта". То си е до нагласа и до човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
                Наема на едни приятели във Х.Димитър им го смъкнаха с 25 % . Иначе си тръгнаха на по изгоден а наемателите сега са кът.
                С наемите е зле положението

Коментар

• На 30 - 35 не си много младеж, хубаво е да можеш сам да си позволиш наем и да се махнеш от опеката на мама и тате. Испанците голям зор са видели, за да предприемат такава мярка. Но не ми се струва, че България трябва да си товари бюджета с такова нещо. Лично мнение.

Коментар

Младежите до 35 години ще получават по 250 евро за наем, ако годишните им доходи са под 24 хил. евро

Дали не е време и в България да направят така. Може най-сетне жонката и каръка да олабат напрежението.
                    Испанците не ги гледайте - там социалисти са на власт.
                    Испанците върнаха социализма.
                    Затова половин България отдавна избяга при тях.
                    Моите прогнози са, че до края на лятото и останалата половина от българите ще избягат при испанските социалисти.

В България ще останат само най-големите лузъри, неудачници, и промити мозъци, да бъдат мачкани и тероризирани от здравните фашисти със зелени сертификати, всевъзможни ограничения и други глупости...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Това трябва да е общинска политика в големите градове. Ако не могат да предоставят общинско жилище на нуждаещи се, да се предоставя помощ за настаняване под наем. В момента държавата оказва такава помощ на военнослужещи и полицаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Там случаите са безнадеждни. Няма как да се грижат сами за себе.
                        възрастовата граница са прекрачили
                        сега тепърва, жени, апартаменти...няма кой да ги чака
                        препоръка е

Коментар

Там случаите са безнадеждни. Няма как да се грижат сами за себе.

Коментар

• Испания ще дава месечна помощ на младите, за да се изнесат от родителите си

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз винаги съм се чудил наторяваме градините с кравешки, птичи ЛАЙНА па човешките в канализацията и реката?!?
                              Само човеците ядат боклуци, кво се чудиш

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

По добре у дупка у земята отколкото в реката или в морето
                                Аз винаги съм се чудил наторяваме градините с кравешки, птичи ЛАЙНА па човешките в канализацията и реката?!?
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X