Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
“Тома неверни” дай мейл да погледнеш виетнамски студенти по медицина какво причиняват...и всеки нов идва с претенции...баня нов душ... климатик нов дивани ... последно нова миялна и нова пералня!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не искам чак до там да стигаме.
Освен това за 9г наемателите чак толкова не амортизират апартаментите и няма толкова големи разходи след тях, както ти пишеш.
Ако са читави хора, само един латекс и почистване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЗаповядай в Карол да ти направят разпечатка като си толкова голям философ...ако искаш и. Бас може да направим!
Освен това за 9г наемателите чак толкова не амортизират апартаментите и няма толкова големи разходи след тях, както ти пишеш.
Ако са читави хора, само един латекс и почистване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Адмирации за това, че имаш топки и си добър инвеститор.
Мисля, че мнението ти е манипулативно. От БФБ много не се печели и не се е възстановила от кризата през 2008 г.
И дребите риби не могат да правят врътки като теб.
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен с теб...2004г започнах да търгувам на бфб...2014г купих два апартамента единият в кв.оборище до военна академия а другият до ндка..единият с 3 спални другият 2спални,купих ги за “ инвестиция” защото мислех че момента е удачен за покупки цената и на двата беше по 80 000евро за периода наема които съм вземал е варирал между800-900 лв лихвата ми е средно 4.66% не съм имал плътна пълняемост а след всеки наемател дребен ремонт от 3000 лв до 5000 лв...само последната година инфлацията е 20% та за какви наеми и за каква доходност ми говориш ако реално изкараш4-5% трябва да викаш ура а цялата разправия и нерви не си заслужава грам......заложих апартаментите и взех кеша на единият защото мразя парите да дремят и да не работят за мен...половината сложих на бфб 2017 другата половина инвестирах в старт Ъп ай ти който тази година ще бъде листнат на бфб...та от 2017 на бфб...парите са се умножили 20 пъти а оценката на старт ъпа е 10 пъти нагоре... какво въобще говорим за тухли и за София..и за спящите ви 100 милярда... банкерите са го измислили с векове....само глупавата маса от населението по света “инвестира” в тухли...70% от американците инвестират в акции...дано прогледнете някога...бфб е адски подценено а имотите ще падат следващите три години и аз пак ще купя още 1-2 апартамента
Мисля, че мнението ти е манипулативно. От БФБ много не се печели и не се е възстановила от кризата през 2008 г.
И дребите риби не могат да правят врътки като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Виж какво става с наемите: [ATTACH=CONFIG]n4007823[/ATTACH]
30% над "връО" от 2017-а
Сега ям и пия и 35 години ще си живея остатъка от живота без да се занимавам с глупостиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Нищо объркано НЯМА. От имоти се печели само чрез СПЕКУЛА - купуване когато НИКОЙ не иска на ниски цени и продаване когато се бутат с лакти да купуват. Наеми + еърбнб-а са само залъгалки да се намираш на работа за минимална заработка
30% над "връО" от 2017-а
Last edited by BONI; 05.01.2023, 14:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всичко хубаво, ама не разбрах защо накрая пак апарти ще купуваш, след като не ги харесваш като инвестиция?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така де, но той вече ги е играл това в 2014
после е разбрал, че не му се удава и заложил единя
сега пак същото...
объркана е понижителската душа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така де, но той вече ги е играл това в 2014
сега пак същото...
объркана е понижителската душаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ЩОТО ЩЕ Е ИЗГОДНО, както беше изгодно 2010-2014г.
сега пак същото...
объркана е понижителската душапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всичко хубаво, ама не разбрах защо накрая пак апарти ще купуваш, след като не ги харесваш като инвестиция?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен с теб...2004г започнах да търгувам на бфб...2014г купих два апартамента единият в кв.оборище до военна академия а другият до ндка..единият с 3 спални другият 2спални,купих ги за “ инвестиция” защото мислех че момента е удачен за покупки цената и на двата беше по 80 000евро за периода наема които съм вземал е варирал между800-900 лв лихвата ми е средно 4.66% не съм имал плътна пълняемост а след всеки наемател дребен ремонт от 3000 лв до 5000 лв...само последната година инфлацията е 20% та за какви наеми и за каква доходност ми говориш ако реално изкараш4-5% трябва да викаш ура а цялата разправия и нерви не си заслужава грам......заложих апартаментите и взех кеша на единият защото мразя парите да дремят и да не работят за мен...половината сложих на бфб 2017 другата половина инвестирах в старт Ъп ай ти който тази година ще бъде листнат на бфб...та от 2017 на бфб...парите са се умножили 20 пъти а оценката на старт ъпа е 10 пъти нагоре... какво въобще говорим за тухли и за София..и за спящите ви 100 милярда... банкерите са го измислили с векове....само глупавата маса от населението по света “инвестира” в тухли...70% от американците инвестират в акции...дано прогледнете някога...бфб е адски подценено а имотите ще падат следващите три години и аз пак ще купя още 1-2 апартамента
- 5 Харесвания
Коментар
-
да купиш 2 и да "заложиш" единяпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар