IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, нали беше Атера?Точно да се зарадвам, че 10г. съм там. Верно, че от време на време, ме изненаднат, като забравя да си взема дивидента за 2г. Яд ме е , че не набих повече в Атера, вместо Софарми и Монбати
    Еми не е късно атера е за консервативни хора доста по добре от наем на апартаменти в София....другите две са за хора които търсят доходност по голяма от над 30% годишно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
      гледай алтерко и дронамикс... поинтересувай се малко
      А, нали беше Атера?Точно да се зарадвам, че 10г. съм там. Верно, че от време на време, ме изненаднат, като забравя да си взема дивидента за 2г. Яд ме е , че не набих повече в Атера, вместо Софарми и Монбати

Коментар

• Първоначално изпратено от Parana Разгледай мнение

Гледам Софикс от 2000 на под 600, ако искам да загубя 70% от парите си - все там ще ги слагам.
        гледай алтерко и дронамикс... поинтересувай се малко

Коментар

Може пък да погледнеш една атера например... каква доходност е дала като дивидент средно от началото на съществуването... философе..тухлар
          Гледам Софикс от 2000 на под 600, ако искам да загубя 70% от парите си - все там ще ги слагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Може би в консерви е по-добре да инвестираме отколкото в консервативни акции на БФБ.
            Може пък да погледнеш една атера например... каква доходност е дала като дивидент средно от началото на съществуването... философе..тухлар

Коментар

• приятели, колко от вас получиха предизвестия за вдигане на наема?
              препоръка е

Коментар

Следващите 3 г имитите или ще стоят на едно място или ще са надолу между 20-40% определено не е време за имоти...а за наеми пък най малко...с доходност 5% лихви средно годишно за последните 20 г около5% трудно ще победите инфлацията...единствените които правят пари са строители и инвеститори в парцели които превръщат в кооперации,но дългосрочно демографията ще убие наемите на масовите жилища...за това съвета ми е продавайте и инвестирайте в консервативни акции на бфб
                Може би в консерви е по-добре да инвестираме отколкото в консервативни акции на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Верно са измишльотини. Имам гараж, давам го под наем за младо, тричленно семейство. Стои празен. И тъмен, но няма прозорци.
                  Следващите 3 г имитите или ще стоят на едно място или ще са надолу между 20-40% определено не е време за имоти...а за наеми пък най малко...с доходност 5% лихви средно годишно за последните 20 г около5% трудно ще победите инфлацията...единствените които правят пари са строители и инвеститори в парцели които превръщат в кооперации,но дългосрочно демографията ще убие наемите на масовите жилища...за това съвета ми е продавайте и инвестирайте в консервативни акции на бфб

Коментар

Лоша тенденция: Наемите поскъпват, скоро ръстът им ще достигне този на имотите

https://www.expert.bg/my-finance/est...e-1870276.html
                    Туй я пак виж къде е, че май четеш само заглавията хахаха

Коментар

Пълни измишльотини...офисите стоят празни...за апартаментите да не говорим
                      Верно са измишльотини. Имам гараж, давам го под наем за младо, тричленно семейство. Стои празен. И тъмен, но няма прозорци.

Коментар

Лоша тенденция: Наемите поскъпват, скоро ръстът им ще достигне този на имотите

Пълни измишльотини...офисите стоят празни...за апартаментите да не говорим

Коментар

• Лоша тенденция: Наемите поскъпват, скоро ръстът им ще достигне този на имотите

Коментар

• Рекордни цени на наемите в София

Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които дълго време стояха без промяна

През октомври цените за покупка и за наемане на апартамент в София отбелязват исторически рекорди. Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които дълго време стояха без промяна. Наемането на двустаен апартамент в момента струва средно 780 лв., а тристаен - 1100 лв.

Никога в историята наемите не са били толкова високи

През октомври цените за покупка и за наемане на апартамент в София отбелязват исторически рекорди. Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Линка не работи. Какво е интересно?
                              https://www.google.com/amp/s/www.fla...78944-amp.html

Коментар

https://www.flagman.bg/article/

Интересно, много интересно...
                                Линка не работи. Какво е интересно?

Коментар

Working...
                                X