If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, става. Ясно ми е от първия ти пост че си предимно за забавление тук. Докато се забавляваш би ли дал твое предложение като цена за наем на още едно жилище в центъра което смятам да отдам от септември. 70 кв реални с два балкона, 2 етаж, перфектна сграда. Ново обзавеждане. Паркомясто. ВМА.
А това говори ли ти нещо? Наем сега, а догодина? А по-догодина?
Не е нова тази тенденция, и не са точно филми. Ако мога така да се изразя.
мене по-силно ме порази, че брокерите са го отчели като фактор в наемите.
брокерския маркетинг се е развихрил яко.
чувам в слатина се предлага една къща за филмов декор, автентична работа е, без да влизам в подробности.
а и 2 работни места има вече разкрити по тоя проект.
Защо да е неприкрита, аз искам да е открита радост. Искрено се радвах на човека, дали е купил или придобил по наследство, забравил съм тези подробности, но и в двата случая е екста събитие за него. Не ирония към факта с жилището, да. Добронамерена шега с лафа с гарата и влака. Но на теб ти се струва подигравка, не знам защо. Но няма значение.
Каква по-голяма радост за "аристократа" от това да пукне някой имотен роднина, по възможност с по-малко наследници, че да се тъпчат по-малко в купето?
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
....би ли дал твое предложение като цена за наем на още едно жилище в центъра което смятам да отдам от септември. 70 кв реални с два балкона, 2 етаж, перфектна сграда. Ново обзавеждане. Паркомясто. ВМА.
Коментар