Първоначално изпратено от sultan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да се местят. С една раница на гърба и една чанта дрехи не е тежко. Могат да сменят за разнообразие няколко. Да борят скуката, даже е полезно.
Аз 1 бус, 2-ри бус, няколко пъти с колите и едвам събрах от 4 имотя покъщнината. А дървении не съм вземал, само сгъваеми столовеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
То в обявите хубаво пише, че заплатата е 1500 лв ама дали наистина получават толкова работещите вече е съвсем друг въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче, при сегашните условия, главно се местят по-бедни и неплатежоспособни наематели. Търсят евтино или на промоция.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.Какво като не намеря нови. И без това ако наемите паднат преставам да отдавам. Няма никаква полза, даже загуба е. Виж има ефтинки, сигурно доста, без кой знае какви вложения за наемодателя. Да ходят там под наем.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми да си ги вдига, кой го спира. Наемодателят може и да не търси нови наематели по време на пандемия, ама наемателят със сигурност ще трябва да обикаля за нов евтин коптор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами на основание че ако не му го намалят ще си вдигне чуковете и те да си търсят наематели посред пандемия. Да ти дойдат 50 човека от малцинствата на огледи и да се пазарят за още по-нисък наем. Адаптирайте се към реалността, вече 2 месеца минаха, до третия ако не влезете в час, пак държавата ще ви е виновна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеУтре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.
Сори, нищо лично. Но без основание е така. Че то вирус ще има 3 години поне. Ако почнем да си извиваме ръцете докъде ще я докараме? Имаш доходи плащаш, ако не отиваш на по-евтино или си купуваш от дъжда от промоции за продажби който се очаква.Last edited by bulgarian lev; 08.05.2020, 17:07.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеУтре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Утре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.Last edited by sultan; 08.05.2020, 16:19.
Коментар
-
Донякъде е така но виж че има едни и същи обяви дето ги пускат от месеци.
Коментар
-
На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
Коментар
-
Донякъде е така но виж че има едни и същи обяви дето ги пускат от месеци.
Ти испанец ли си или италианец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е, но в СФ все пак се намират клиенти дори да е при нисък наем, за разлика от провинцията.
Коментар
-
Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.
Коментар
Коментар