УПИ е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАбе Пичове тук във вашата тема някой има ли селско имотче край София ,а пък няма време да го стопанисва???
Аз съм любител градинар и цветар и съм готов да се грижа за 100-200 кв.м ,наем ще си плащам и ще си говорим за инвестициите си тъкмо .Благодаря предварително и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Имам един имот 2000м2 Предната част е оградена и е с обособена овошна градина с над 50-60бр 5-10 годишни плодни дръвчета. Има топлоизолиран военен фургон в имота и сонда с вода без изчерпване. Задната част от 1000м2 не се иползва. Тока е пред имота.
Имота е равен и плодороден в софийски квартал от вътрешната страна на околовръстното.
Нямам време да го стопанисваме и вариантите са или да го продам или да го дам под наем. Докато бе жив баща ми имота цъфтеше, но аз нямам интерес към земеделието. Цената при продажба ще е около 70-90евро/м2
Ако имаш интерес-пиши.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАбе Пичове тук във вашата тема някой има ли селско имотче край София ,а пък няма време да го стопанисва???
Аз съм любител градинар и цветар и съм готов да се грижа за 100-200 кв.м ,наем ще си плащам и ще си говорим за инвестициите си тъкмо .Благодаря предварително и успех
Имота е равен и плодороден в софийски квартал от вътрешната страна на околовръстното.
Нямам време да го стопанисваме и вариантите са или да го продам или да го дам под наем. Докато бе жив баща ми имота цъфтеше, но аз нямам интерес към земеделието. Цената при продажба ще е около 70-90евро/м2
Ако имаш интерес-пиши.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЧувам, че по ул.Пиротска магазините опрощават 2 наема и за по-нататък свалят с 50%(наполовина) наемите. За да запазят наемателите. А там собственици са евреи, араби и не знам какви си .... така че известна гъвкавост ще е необходима.
Бизнеса ,ако не може да се справи сам с една такава ситуация ,би трябвало на секундата да фалира ! Това е добре за всички фирми за да могат да останат жизнеспособните ,а не пишман бизнесмените !!!
- 1 like
Коментар
-
Чувам, че по ул.Пиротска магазините опрощават 2 наема и за по-нататък свалят с 50%(наполовина) наемите. За да запазят наемателите. А там собственици са евреи, араби и не знам какви си .... така че известна гъвкавост ще е необходима.Last edited by ПИЧ; 11.05.2020, 12:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да се местят. С една раница на гърба и една чанта дрехи не е тежко. Могат да сменят за разнообразие няколко. Да борят скуката, даже е полезно.
Но тук там има и някоя възпитана, да говори културно и професионално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеУтре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.
- 1 like
Коментар
-
Ми да се местят. С една раница на гърба и една чанта дрехи не е тежко. Могат да сменят за разнообразие няколко. Да борят скуката, даже е полезно.
Аз 1 бус, 2-ри бус, няколко пъти с колите и едвам събрах от 4 имотя покъщнината. А дървении не съм вземал, само сгъваеми столовеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
То в обявите хубаво пише, че заплатата е 1500 лв ама дали наистина получават толкова работещите вече е съвсем друг въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче, при сегашните условия, главно се местят по-бедни и неплатежоспособни наематели. Търсят евтино или на промоция.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.Какво като не намеря нови. И без това ако наемите паднат преставам да отдавам. Няма никаква полза, даже загуба е. Виж има ефтинки, сигурно доста, без кой знае какви вложения за наемодателя. Да ходят там под наем.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми да си ги вдига, кой го спира. Наемодателят може и да не търси нови наематели по време на пандемия, ама наемателят със сигурност ще трябва да обикаля за нов евтин коптор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами на основание че ако не му го намалят ще си вдигне чуковете и те да си търсят наематели посред пандемия. Да ти дойдат 50 човека от малцинствата на огледи и да се пазарят за още по-нисък наем. Адаптирайте се към реалността, вече 2 месеца минаха, до третия ако не влезете в час, пак държавата ще ви е виновна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар