Първоначално изпратено от Dali
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнение
И тук в БГ май на повечето хора сивият цвят е любим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм бил 15 години в сивата икономика, преди това мама и тати и те 15 години в сивата.
Сега пак в сивата ама не в БГ.
Обичаме сивото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наемът зависи от няколко неща:
1) квартал
2) брой стаи
3) какъв е ремонта и обзавеждането
4) дали има метро наблизо
Има такъв момент, че при стар наемател (клиент) понякога наемът е по-нисък, защото човекът е коректен и плаща дълги години без да има празни месеци. Има и други неща, но нека да не даваме пълната картина,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНе знам при наемите колко е сивият сектор. Ако предположим, че е като средното за икономиката 35% смятай...
При тези официални данни ако разделиш 602 млн на 124 474 наемодатели се получава 400 лв на месец деклариран доход. И това е за цялата страна. Мисля, че в София тези 46 751 (почти 1/3 от всички) получават приличен доход, може би средно 600 лв
Сега пак в сивата ама не в БГ.
Обичаме сивотоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНе знам при наемите колко е сивият сектор. Ако предположим, че е като средното за икономиката 35% смятай...
При тези официални данни ако разделиш 602 млн на 124 474 наемодатели се получава 400 лв на месец деклариран доход. И това е за цялата страна. Мисля, че в София тези 46 751 (почти 1/3 от всички) получават приличен доход, може би средно 600 лв
1) квартал
2) брой стаи
3) какъв е ремонта и обзавеждането
4) дали има метро наблизо
Има такъв момент, че при стар наемател (клиент) понякога наемът е по-нисък, защото човекът е коректен и плаща дълги години без да има празни месеци. Има и други неща, но нека да не даваме пълната картина,
- 1 like
Коментар
-
Не знам при наемите колко е сивият сектор. Ако предположим, че е като средното за икономиката 35% смятай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеЗа година: Хазяите декларираха 602 млн. лв. приходи от наеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеХора, нормално ли е отдаване на една стая приземно разположение в София за 400 лв месечен наем? Всичко зависело от местоположението - ми отговориха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеХора, нормално ли е отдаване на една стая приземно разположение в София за 400 лв месечен наем? Всичко зависело от местоположението - ми отговориха.
За тези пари може да се наеме апартамент, на 5-10 мин от метро в СФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
Ако имаш толкова пари няма да си под наем, ще си купиш жилище. Кой е луд да хвърля пари на вятъра?
Коментар
Коментар