Първоначално изпратено от mauricio84
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Донякъде е така но виж че има едни и същи обяви дето ги пускат от месеци.
Ти испанец ли си или италианец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е, но в СФ все пак се намират клиенти дори да е при нисък наем, за разлика от провинцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.
Коментар
-
На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза квартирата, която плащам ми намалиха наема с 25% без пазарлъкОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнение
Това наистина е сериозен въпрос, предвид ситуацията и принудителното спиране на работа и в частност доходи на голяма част от населението...
Аз ом го казвах това миналата година ама никой не ми вярваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКакво става с наемите, колеги, движат ли се ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнениеЕто , вече и премиера занимават на извънреден брифинг с това кой как да си плащал наемите и кредитите.
Коментар
Коментар