IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение

Донякъде е така но виж че има едни и същи обяви дето ги пускат от месеци.
    Това и аз го забелязах.

Ти испанец ли си или италианец?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е, но в СФ все пак се намират клиенти дори да е при нисък наем, за разлика от провинцията.
      Донякъде е така но виж че има едни и същи обяви дето ги пускат от месеци.
      Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение

Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.
        Така е, но в СФ все пак се намират клиенти дори да е при нисък наем, за разлика от провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
          Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.
          Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
            Ами на основание че ако не му го намалят ще си вдигне чуковете и те да си търсят наематели посред пандемия. Да ти дойдат 50 човека от малцинствата на огледи и да се пазарят за още по-нисък наем. Адаптирайте се към реалността, вече 2 месеца минаха, до третия ако не влезете в час, пак държавата ще ви е виновна.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              за квартирата, която плащам ми намалиха наема с 25% без пазарлък
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• То е нормално да паднат.
                Досега имаше панелки дето им искат по 700 лева наем.
                Има хора дето работят цял месец за 500 лева.
                Къде отивате вие.
                Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнение

Това наистина е сериозен въпрос, предвид ситуацията и принудителното спиране на работа и в частност доходи на голяма част от населението...
                  Тази година ще паднат наемите с 50%.
                  Аз ом го казвах това миналата година ама никой не ми вярваше.
                  Форекс блог

Коментар

• за квартирата, която плащам ми намалиха наема с 25% без пазарлък

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                      Какво става с наемите, колеги, движат ли се ?
                      Раздвижваме ги.

Коментар

• Какво става с наемите, колеги, движат ли се ?

Коментар

• Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
                          Ето , вече и премиера занимават на извънреден брифинг с това кой как да си плащал наемите и кредитите.
                          Това наистина е сериозен въпрос, предвид ситуацията и принудителното спиране на работа и в частност доходи на голяма част от населението...

Коментар

• Ето , вече и премиера занимават на извънреден брифинг с това кой как да си плащал наемите и кредитите.
                            Last edited by щурец; 22.03.2020, 17:14.

Коментар

• Сега веселбата е в друга тема - " какво повишение.....
                              Даже и наемите са там
                              Вчера, 19:41

Първоначално изпратено от PanoG Разгледай мнение

Истински сте само ти и още 2ма брокера дето пишете постоянно. Като паднат цените още, ми е интересно какво ще правите.

Като паднат цените, ще се радвам. Иначе и аз губя в момента. Единият ми наемател ще ми плати за месеца и си изнася вещите. Отишъл си е в провинцията
                              ЩЕ МИ ПЛАТИ , НО СИ Е ОТИШЪЛ

Внимателно с наемите . Плащане - ежедневно или с предплата.

Тук ще е интересно мааалко по-късно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
                                При създалата се ситуация - едва ли някой ще си търси жилище в София в този момент. Така че може и цените да паднат.
                                Дано наистина да тръгнат надолу, защото тавана им е безграничен...

Коментар

Working...
                                X