Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение
В Неделя, на улица Г.С. Раковски срещу Лидл видях обява за наем на магазин с транспарант на който пишеше, че дават 3 месеца гратис. Не знам как е в детайли този бизнес (наем на магазини), но това си е голяма близалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iceto Разгледай мнение
за да има повече тежест поста, според мен, е хубаво да е по-конкретен. Цена, локация, имот, състояние.
преди 1 година въведен в експлоатация,
обзаведена до край квартира,
с парко място,
много близък достъп до това, което ми трябва,
на добро положение е - много комуникативно място
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Хаха, точно! Мантрата, че имотите само поскъпвали и било вечна далавера да се набалбукаш на кви и да е цени почва да издиша много сериозно. Общо взето, купилите последните две години са като прасета пред колене. На някои ще им теглят ножа, други ще чакат 10 годинки да им се възстанови цената!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ще ще ще при вас всичко е в бъдеще време.Живота си тече и те така
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Хаха, точно! Мантрата, че имотите само поскъпвали и било вечна далавера да се набалбукаш на кви и да е цени почва да издиша много сериозно. Общо взето, купилите последните две години са като прасета пред колене. На някои ще им теглят ножа, други ще чакат 10 годинки да им се възстанови цената!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеНе само бабето, тука някой клоуни купили коптор два са решили че са над икономическата логика и те ще диктуват. Уви не само ,че ще се сблъскат челно с истината но и ще разберЪт ,че "инвестицията" им е на - 50% в близките години и само ще губят доходност !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнениеАко слушаш бабето брокер по-надоле, такива работи са невъзможни и не са истина
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение
В Неделя, на улица Г.С. Раковски срещу Лидл видях обява за наем на магазин с транспарант на който пишеше, че дават 3 месеца гратис. Не знам как е в детайли този бизнес (наем на магазини), но това си е голяма близалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЧувам, че по ул.Пиротска магазините опрощават 2 наема и за по-нататък свалят с 50%(наполовина) наемите. За да запазят наемателите. А там собственици са евреи, араби и не знам какви си .... така че известна гъвкавост ще е необходима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза квартирата, която плащам ми намалиха наема с 25% без пазарлък
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАбе Пичове тук във вашата тема някой има ли селско имотче край София ,а пък няма време да го стопанисва???
Аз съм любител градинар и цветар и съм готов да се грижа за 100-200 кв.м ,наем ще си плащам и ще си говорим за инвестициите си тъкмо .Благодаря предварително и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Имам един имот 2000м2 Предната част е оградена и е с обособена овошна градина с над 50-60бр 5-10 годишни плодни дръвчета. Има топлоизолиран военен фургон в имота и сонда с вода без изчерпване. Задната част от 1000м2 не се иползва. Тока е пред имота.
Имота е равен и плодороден в софийски квартал от вътрешната страна на околовръстното.
Нямам време да го стопанисваме и вариантите са или да го продам или да го дам под наем. Докато бе жив баща ми имота цъфтеше, но аз нямам интерес към земеделието. Цената при продажба ще е около 70-90евро/м2
Ако имаш интерес-пиши.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар