Чувам, че по ул.Пиротска магазините опрощават 2 наема и за по-нататък свалят с 50%(наполовина) наемите. За да запазят наемателите. А там собственици са евреи, араби и не знам какви си .... така че известна гъвкавост ще е необходима.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да се местят. С една раница на гърба и една чанта дрехи не е тежко. Могат да сменят за разнообразие няколко. Да борят скуката, даже е полезно.
Но тук там има и някоя възпитана, да говори културно и професионално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеУтре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.
- 1 like
Коментар
-
Ми да се местят. С една раница на гърба и една чанта дрехи не е тежко. Могат да сменят за разнообразие няколко. Да борят скуката, даже е полезно.
Аз 1 бус, 2-ри бус, няколко пъти с колите и едвам събрах от 4 имотя покъщнината. А дървении не съм вземал, само сгъваеми столовеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
То в обявите хубаво пише, че заплатата е 1500 лв ама дали наистина получават толкова работещите вече е съвсем друг въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче, при сегашните условия, главно се местят по-бедни и неплатежоспособни наематели. Търсят евтино или на промоция.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Хората дето дават квартири се опитват на задържат наемателите защото ако напуснат после може месеца да не намерят нови.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми да си ги вдига, кой го спира. Наемодателят може и да не търси нови наематели по време на пандемия, ама наемателят със сигурност ще трябва да обикаля за нов евтин коптор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами на основание че ако не му го намалят ще си вдигне чуковете и те да си търсят наематели посред пандемия. Да ти дойдат 50 човека от малцинствата на огледи и да се пазарят за още по-нисък наем. Адаптирайте се към реалността, вече 2 месеца минаха, до третия ако не влезете в час, пак държавата ще ви е виновна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеУтре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.
Сори, нищо лично. Но без основание е така. Че то вирус ще има 3 години поне. Ако почнем да си извиваме ръцете докъде ще я докараме? Имаш доходи плащаш, ако не отиваш на по-евтино или си купуваш от дъжда от промоции за продажби който се очаква.Last edited by bulgarian lev; 08.05.2020, 18:07.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Утре ще водя преговори с хазяина. Ще искам 50% намаление и подобрения. В противен случай си вдигам чукалата. Доходите ми не са се променили много, но ситуацията е за "извиване на ръце". Ще играя "ва банк", пък каквото сабя покаже.Last edited by sultan; 08.05.2020, 17:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Донякъде е така но виж че има едни и същи обяви дето ги пускат от месеци.
Коментар
-
На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
Коментар
Коментар