Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Собственици на офиси в София отказват да свалят наемите - пик
Ахахахахахахахахахааааааааааааа, какво ще правят сега изгладнелите перонци?Last edited by mibova; 25.06.2020, 14:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
Паднаха сега малко цените на наемите, станаха една идея по-нормални, но сега не е и периодът на търсене. Ще видим септември дали ще се задържат тези цени или пак ще полудеят.
ха хахахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнение
Абе колкото и да падат наемите според тези изчисления, пак не мога да си обясня как се пускат апартаменти за макс 2-ма, най-често двойка по 700-800 лв. в условията на криза..
Коментар
-
Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнение
Абе колкото и да падат наемите според тези изчисления, пак не мога да си обясня как се пускат апартаменти за макс 2-ма, най-често двойка по 700-800 лв. в условията на криза..
И все пак всеки се разпростира според това, с което разполага и което може да си позволи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеКовид не пропусна и наемите в София
Наемопад при софийски жилища
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...iski_jilishta/
Коментар
-
Ковид не пропусна и наемите в София
Наемопад при софийски жилища
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...iski_jilishta/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Според мен човека се майтапи.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
140к Е за земеделска земя....не си лош и ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеИмам един имот - 5000 м2 - равна и чудесна земя. С гледка към морето е, от вътрешната страна на околовръстното, със спирка на метро. С военен фургон на НАТО, боядисан в тюркоазено-металик, с отопление на ТЕЦ, с безкраен енергоизточник, минерална вода и питомен еднорог, свободно пасящ в имота. Намира се в плодороден софийски квартал. Сега, в момента, нямам време да бера авокадотата...
Цената при продажба ще е около 250 евро на квадратен метър. Ако имате интерес - пишете!
Коментар
-
Имам един имот - 5000 м2 - равна и чудесна земя. С гледка към морето е, от вътрешната страна на околовръстното, със спирка на метро. С военен фургон на НАТО, боядисан в тюркоазено-металик, с отопление на ТЕЦ, с безкраен енергоизточник, минерална вода и питомен еднорог, свободно пасящ в имота. Намира се в плодороден софийски квартал. Сега, в момента, нямам време да бера авокадотата...
Цената при продажба ще е около 250 евро на квадратен метър. Ако имате интерес - пишете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ще ще не ми се разправя не съм казал не съм го продал
Коментар
-
Ще ще не ми се разправя не съм казал не съм го продалLast edited by nradev; 20.05.2020, 09:29.
Коментар
-
Ще ще не ми се разправя не съм казал не съм го продал
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Като гледам има да садиш боб дълги години.
Коментар
Коментар