If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наемите хубаво са скочили. Скоро ми се наложи да се разровя в наемите в София за един приятел от чужбина и направо си помечтах колко биха ми се отразили добре 3-4 апартаменчета
Не само наемите и цените на апартаментите са скочили в сравнение с година по-рано. Аз гледах на скоро в имоти.бг имат някаква статистика спрямо цените на жилищата във всеки квартал каква е средната цена на имот там. За моя в сравнение с миналата година бяха с 20 хил. евро нагоре. Иначе всеки иска да е баба реститутка с по няколко имота в центъра и да си живее животът
Наемите хубаво са скочили. Скоро ми се наложи да се разровя в наемите в София за един приятел от чужбина и направо си помечтах колко биха ми се отразили добре 3-4 апартаменчета
О, да не е като твойта теоретично-хипотетична 15% доходност в Германия. Но все пак постарай се да сметнеш мойта, за себе си, може и да не пишеш ако ти не е удобно.
В Гърция. Пред теб с 2 обиколки досега. Ако изобщо почнеш да вадиш пари от наем някога, щото досега си виден теоретик и донор
Няма нужда да ти смятам доходност въобще хахахаха За нея ще мислят внуците ти. Ако изобщо.
О, да не е като твойта теоретично-хипотетична 15% доходност в Германия. Но все пак постарай се да сметнеш мойта, за себе си, може и да не пишеш ако ти не е удобно.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Бавно, спокойно имам възможност да дам около 100 К лева за успореден ремонт на две жилища. И от март миналата година до сега не са 2 години. Научете се да смятате както ви бива с процентите на доходността. Днес е денят ми, утре може да не е. Давам си сметка.
Няма нужда да ти смятам доходност въобще хахахаха За нея ще мислят внуците ти. Ако изобщо.
Е, да, това е прекален здифтарлък, аз винаги оставям около 10%. Поради простата причина, че на младини съм работил в бранша и на мен винаги са ми оставяли приблизително толкова клиенти от САЩ, Великобритания, Германия и Кипър. Тези от Гърция, България, Франция и Италия, почти винаги по-малко.
Аз съм за бакшиша, особено на някоя млада засукана дама, бих и оставил и повече от 10%. Винаги оставям, но ето преди няколко дни бях в Хисаря за 3 дена. Две вечери се хранехме в ресторанта на хотела, третата беше извън. Казах им и двете сметки да ги оставят на рецепцията на стаята ми. За мое удобство, като тръгнах платих нощувки, вечери, масажа с кредитна карта. За съжаление по този начин нямаше бакшиш. Но не го направих заради бакшиша.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
мани бакшиша ами той пиеше неква плодова шлиокавица щото била на промоция. ем ефтина ем ако земеш бутилка давали 20% отстъпка
Имах подобен случай когато работих като управител на ресторант на ул.Витошка. Това беше през далечната 1995г. Един приятел , който работи в областта на строителството и тогава изкарваше много добри кинти, ме посети в ресторанта и при положение, че българската ракия която предлагахме от сорта на сливенска перла, сунгурларска гроздова отлежала и стралджанска мускатова, той предпочете да пие един италиански боклук-грапа фаторе. Тази ракия беше намалена до цената на най-ниския клас от порядъка на академик Неделчев каквато ракия в ресторанта не предлагахме. Той обаче си поръча грапа фаторе, въпреки че почти цялата вечер го убеждавах да не поръчва тази шльокавица.
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
не бих искал да съм като тях. последния път даже умрех от срам. на 100 лева сметка единия милионер остави 2 лева бакшиш,при положение че обслужването беше перфектно.
Е, да, това е прекален здифтарлък, аз винаги оставям около 10%. Поради простата причина, че на младини съм работил в бранша и на мен винаги са ми оставяли приблизително толкова клиенти от САЩ, Великобритания, Германия и Кипър. Тези от Гърция, България, Франция и Италия, почти винаги по-малко.
зависи от алтернативната цена. на тебе времето явно нищо не ти струва и затова ти излиза сметката
Не е само въпроса във времето. Ако си направиш труда да прочетеш няколко автофорума или такива за строителство, ще се удивиш с какви шарлатани си имаш работа. Понеже имаме и коли и имоти сме се сблъсквали с многобройни такива и в двата бранша. Ако за миг дори опреш до такива , ще схванеш колко по-добре е да се справиш сам с проблема, което е свързано пак с много четене и проби. Откакто си реших проблема по опела с електрическата система която си оправих сам, вярвам, че няма невъзможни неща. Един бивш колега който не разбира нищо от компютри, сам си разглоби мишка и я оправи за минути Това за мен е наистина умел човек.
Изобщо няма да споменавам удоволствието да се запознаеш с технологиите от първа ръка и как действат.
Коментар