Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма един интересен момент при отдаването под наем, като дадеш 20 000 лв за ремонт и съвременен интериор, къде ти отива печалбата?
Трябва 3-4г. да работи само за да се избие ремонта,
Ако е някой дипломат или служител в чуждестранна компания - казваш му "това и това ще ти вдигне наема на толкова" и се разбирате дали го иска. (и ако имаш късмет не е като един иракчанин, който искаше да му пусна договор на цялата сума за пред финансиста в посолството им, а да му връщам на ръка някаква сума)
Коментар
-
ре
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНе че нещо, дреболия някаква, но през 311 г. Сердика не е била български град
Трябва 3-4г. да работи само за да се избие ремонта,
Коментар
-
https://bg.wikipedia.org/wiki/Едикт_...Галерий
Моля, заповядайте. Малко известен факт, с който всички българи трябва да сме ГОРДИ. Сердика е първият град в СВЕТА!!!, в който е ЛЕГАЛИЗИРАНО християнството. Който може, да поразсъждава за КУЛТУРАТА на хората тук по тези земи през 300г. и преди това. Интернет е извор на знание, стига да го използваш както трябва
БТВ като се замислите това не е известен факт, тъй като някоИ чужди култури имат интерес да НЕ Е известен, за да ни мачкат.
Поздрави, Христо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнениеBulgarian lev, поздравления за това което пишеш. Тук е пълно с провокатори и хейтъри, които са напълно наясно с успеха на инвестиция в имотв центъра на София, просто завиждат. Такава инвестиция е печеливша последните 2 хиляди години (ако можеш да го задържиш). Аз залагам, че и в бъдеще ще е. Доходите и още купчина финансови величини са ПОДценени в България. Цикъла се завърта, тези които не знаят за цикъла - тежко им. България е в ЕВРОПА. България е ЕВРОПА. Когато в СЕРДИКА е признато ХРИСТИЯНСТВОТО, Лондон и Париж са били дребни римски поселища.
Ниската култура и грешни заключения на някои от пишещите тук, и МЕРЗАВИТЕ им думи към родината ще играят само в тяхна вреда. Но тези пичове са семе на други нации, най-вероятно, нямам друго обяснение за ниския им интелект.препоръка е
Коментар
-
Bulgarian lev, поздравления за това което пишеш. Тук е пълно с провокатори и хейтъри, които са напълно наясно с успеха на инвестиция в имотв центъра на София, просто завиждат. Такава инвестиция е печеливша последните 2 хиляди години (ако можеш да го задържиш). Аз залагам, че и в бъдеще ще е. Доходите и още купчина финансови величини са ПОДценени в България. ЦикълЪТ се завърта, тези които не знаят за цикъла - тежко им. България е в ЕВРОПА. България е ЕВРОПА. Когато в СЕРДИКА е признато ХРИСТИЯНСТВОТО, Лондон и Париж са били дребни римски поселища.
Ниската култура и грешни заключения на някои от пишещите тук, и МЕРЗАВИТЕ им думи към родината ще играят само в тяхна вреда. Но тези пичове са семе на други нации, най-вероятно, нямам друго обяснение за ниския им интелект.Last edited by ar2r; 30.05.2016, 17:15.
Коментар
-
Тази вечер Скептика да ми сложи забележка, пиша в късен час. Но защото съм намерил време да ви отговоря едно към едно - вие имате право да си дърляте чувствителните точки до брадясване. Проблема е ваш. Аз имам единствено интерес да споделя на стотици четящи тук как стоят нещата. И лев не ми влиза в джоба, само си хабя батерията...и времето.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
С една дума, лъвче (ratten), нещата стават с пари, а аз го правя с пари, давайки си сметка че днес ги има, утре може и да ги няма. Но не съм вълшебник. Нормален потребител. Проблема не е да хванеш кеша, проблема е за колко време ще го изкарваш в същия му размер защото нещата са преходни. Разбираш ли ме или пишеш заради писането. Скоро аз ще се оттегля от форума тук, приятно ми е много, но просто няма да има какво да споделям. Нещата може за в бъдеще да не са гладки, никъде няма гладко, но смятам че каквото имах като мнение за имотите и ползата от тях го написах вече.
Междувременно, аппарта на Военна болница по начина по който го подготваям, гарантирам аз, гарантираха на мен, между 270 и 300 евро. До наесен ще стане. А парите за това не се копаят, помни го, изкарват се трудно.
Сега отговори ли си на въпросите?Last edited by bulgarian lev; 30.05.2016, 04:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Така, мишок, иска ми се да купя, но цените на свестните локации са вече други, да не говорим че няма и добри оферти. Казах и преди, всичко отнема време и средства. Имам доста добър екип който правейки ми 2 жилища наведнъж, дори почти успоредно ми прави отстъпка, защото не съм само аз, създадох работа на този малък тийм и за други оферти. Казах в началото ама не си чел, посреднича с неводеща роля в пазарния и най-вече наемния сегмент свързан с мойта професия. А той е свързан с физически лица и компании коото подсигуряват наем на свои наети лица.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениено аз не оспорвам наема.
просто ми прави впечатление вниманието към детайлите....характерно за патологичния лъжец.
а тук във форума има само един такъв.
ти само се замисли над историята на левчо
изведнъж, купил 2 апартамента в широк и баш център, ама изведнъж.
после ги обзавежда 2 години....но гледа да купи и още....но не бърза да купува....а знае за ръста....но...не бърза...а няма пари 2 години да обзаведе...тия двата...но ще купува вече трети...
Аз не бързам, приятелче, в смисъл ремонтни и довършителни работи правя с уговорки, ред, избор, правата са мои, а и да бързам няма да ускоря процеса много. Същевременно имам кеша за поне още един на пъпа, но нали слушам и вас, понижителите, кеша не се пипа. Бавно, спокойно имам възможност да дам около 100 К лева за успореден ремонт на две жилища. И от март миналата година до сега не са 2 години. Научете се да смятате както ви бива с процентите на доходността. Днес е денят ми, утре може да не е. Давам си сметка.Last edited by bulgarian lev; 30.05.2016, 04:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеабе не е невъзможно. мой близък даде на чужденец в тоя район двустаен стара тухла, супер лукс за 1800 лева с консумативите. ама те да кажем са 200 лева така че пак към 800 еуро иде наема
просто ми прави впечатление вниманието към детайлите....характерно за патологичния лъжец.
а тук във форума има само един такъв.
ти само се замисли над историята на левчо
изведнъж, купил 2 апартамента в широк и баш център, ама изведнъж.
после ги обзавежда 2 години....но гледа да купи и още....но не бърза да купува....а знае за ръста....но...не бърза...а няма пари 2 години да обзаведе...тия двата...но ще купува вече трети...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелорде, майстор си на късия разказ и това си е.
трябва да разказваш приказки по телевизията, за лека нощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКухня с вградени уреди, поръчка по размер, МДФ, Teka абсорбатор, с форма на телевизор под 45 градуса наклон - така стои, извинявам се за некомпетентността. AEG миялна машина, пералня, сушилня, Gorenje фурна, микровълнова. Sony TV, още един в спалнята, възможност и за кухнята монтиране на Тв. Либхер хладилник, всички уреди за A+++
Поръчкови маса от троянска фирма, отне месец и половина доставката, мека мебел с ъглов диван с лежанка. Поръчкова спалня с вградени гардероб. Tова са едрите неща.
Не е нещо кой знае какво, но когато е ново се брои. Малко картини, подходяща гама осветителни тела и завеси в тон и особено меки тонове хваща окото.
трябва да разказваш приказки по телевизията, за лека нощ.препоръка е
Коментар
Коментар