IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Бедният landlord;1059985254]Коя част считаш за "селската"?[/QUO
    Last edited by bulgarian lev; 12.05.2016, 12:15. Причина: не е по темата
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
      Хаха! За наемче иде реч И то в "селската" част, смятай
      Коя част считаш за "селската"?

Коментар

нема да обиждате така гордостта на лорда, перлата в короната на многобройните му имоти!
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Абе сигурно се е продал, какво му плащаш...

Коментар

Скоро щях да падна - пълен коптор в Редута, София - 500 лева! Мухлясало, влажно, студено!
            Абе сигурно се е продал, какво му плащаш...

Коментар

• Скоро щях да падна - пълен коптор в Редута, София - 500 лева! Мухлясало, влажно, студено!

Коментар

Баш в 10-ката, и на мен туй ми е забавното - да видим сега методиката Нагоденко/Нагласов в действие Примерно 12х400=4000 и подобни
                сигурно е заложил комисионно за брокериците и ... още нещо
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  бе ти само подай цифрите, тука има изчислители все некой ще ти сметне а fv я некой друг модерен термин
                  на колко наем мислиш да го пускаш?

Баш в 10-ката, и на мен туй ми е забавното - да видим сега методиката Нагоденко/Нагласов в действие Примерно 12х400=4000 и подобни

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    С обзавеждане излиза дори малко повече, просто да ти призная. А скоро аз ще ти я изчисля и те уверявам че ще останеш доволен.
                    бе ти само подай цифрите, тука има изчислители все некой ще ти сметне а fv я некой друг модерен термин
                    на колко наем мислиш да го пускаш?
                    препоръка е

Коментар

На мен ми стига своята Доходност върху 1.5к /м2 в София е безсмислено да изчислявам
                      С обзавеждане излиза дори малко повече, просто да ти призная. А скоро аз ще ти я изчисля и те уверявам че ще останеш доволен.

Коментар

Папуняк, отсега нататък знаеш ли още колко ще сметаш чужда доходност? Ше има да дъвчеш джуки и да изчисляваш.
                        На мен ми стига своята Доходност върху 1.5к /м2 в София е безсмислено да изчислявам

Коментар

Може да му е и наследствен даже ама слабо ме брига, аз смятам доходността, обезценен лешпер такъв Вярно че ти куцаше математиката пък на теб, уф....
                          Папуняк, отсега нататък знаеш ли още колко ще сметаш чужда доходност? Ше има да дъвчеш джуки и да изчисляваш.

Коментар

На улав ли се правиш, нали беше математик, той да не го е купил преди 18 години за 41000 евро?
                            Може да му е и наследствен даже ама слабо ме брига, аз смятам доходността, обезценен лешпер такъв Вярно че ти куцаше математиката пък на теб, уф....

Коментар

Машаллааа, 190Е наемче било значи? Що за дупка обитаваш ти бре
                              Значи за 18 години още не ти излиза сметката, и то без лихвите по ипотеката... нямам думи - кристално ясно е че под наем е по-изгодно! По тая сметка и 20 я стигнат, я не. С ипотека щяха да са 35-40.
                              На улав ли се правиш, нали беше математик, той да не го е купил преди 18 години за 41000 евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                като не си разбрал, по какво съдиш, че са му точни сметките?!
                                а, да, тия сметки ти сам си ги правиш )))
                                елементарно, Уотсън...
                                сметките ги проверих с калкулатора
                                216 месеца х 190 евро = €41040

То и кучето пред месарницата иска да купи...ама няма:-)
                                Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

Working...
                                X