[QUOTE=Бедният landlord;1059985254]Коя част считаш за "селската"?[/QUO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеХаха! За наемче иде реч И то в "селската" част, смятай
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеХаха! За наемче иде реч И то в "селската" част, смятайпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеАбе сигурно се е продал, какво му плащаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеСкоро щях да падна - пълен коптор в Редута, София - 500 лева! Мухлясало, влажно, студено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеБаш в 10-ката, и на мен туй ми е забавното - да видим сега методиката Нагоденко/Нагласов в действие Примерно 12х400=4000 и подобнипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебе ти само подай цифрите, тука има изчислители все некой ще ти сметне а fv я некой друг модерен термин
на колко наем мислиш да го пускаш?
Баш в 10-ката, и на мен туй ми е забавното - да видим сега методиката Нагоденко/Нагласов в действие Примерно 12х400=4000 и подобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеС обзавеждане излиза дори малко повече, просто да ти призная. А скоро аз ще ти я изчисля и те уверявам че ще останеш доволен.
на колко наем мислиш да го пускаш?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНа мен ми стига своята Доходност върху 1.5к /м2 в София е безсмислено да изчислявамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПапуняк, отсега нататък знаеш ли още колко ще сметаш чужда доходност? Ше има да дъвчеш джуки и да изчисляваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМоже да му е и наследствен даже ама слабо ме брига, аз смятам доходността, обезценен лешпер такъв Вярно че ти куцаше математиката пък на теб, уф....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНа улав ли се правиш, нали беше математик, той да не го е купил преди 18 години за 41000 евро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМашаллааа, 190Е наемче било значи? Що за дупка обитаваш ти бре
Значи за 18 години още не ти излиза сметката, и то без лихвите по ипотеката... нямам думи - кристално ясно е че под наем е по-изгодно! По тая сметка и 20 я стигнат, я не. С ипотека щяха да са 35-40.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекато не си разбрал, по какво съдиш, че са му точни сметките?!
а, да, тия сметки ти сам си ги правиш )))
сметките ги проверих с калкулатора
216 месеца х 190 евро = €41040
То и кучето пред месарницата иска да купи...ама няма:-)Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
Коментар