Първоначално изпратено от land_lord31
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениелевА каза че е дал 50К за ремонт . и да кажем оше толкоз за лукс обзавеждане значи ша избива 7-*8 години.после пак ремонт и подмяна на обзавждане и така форевърОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВ началото когато се регистрирах във форума на инвестор мислех че като инвеститори, едни с по-големи възможности, други с по-малки което и двата случая е достойно за уважение и място за подигравка няма, ще обменим мнения, ще разменим съвети, препоръки и пр. А се оказа друго. Но това са нещата.
Ние ще намажем голяма филия с мас гарантирано. Виж новата статийка:
http://fakti.bg/imoti/188390-bum-na-...naem-v-plovdiv
ПП. Да не четат понижители със слаби сърца и завистливи нерви. Междувпрочем скоро контрагент в областта на проектирането ми сподели интересен факт. Изключително злобен и завистлив субект, се поболял от агресивен рак и си заминал много скоро! А аз си мислех, че тези типове са по-издръжливи и от хлебарките7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма един интересен момент при отдаването под наем, като дадеш 20 000 лв за ремонт и съвременен интериор, къде ти отива печалбата?
Трябва 3-4г. да работи само за да се избие ремонта,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнениеBulgarian lev, поздравления за това което пишеш. Тук е пълно с провокатори и хейтъри, които са напълно наясно с успеха на инвестиция в имотв центъра на София, просто завиждат. Такава инвестиция е печеливша последните 2 хиляди години (ако можеш да го задържиш). Аз залагам, че и в бъдеще ще е. Доходите и още купчина финансови величини са ПОДценени в България. ЦикълЪТ се завърта, тези които не знаят за цикъла - тежко им. България е в ЕВРОПА. България е ЕВРОПА. Когато в СЕРДИКА е признато ХРИСТИЯНСТВОТО, Лондон и Париж са били дребни римски поселища.
Ниската култура и грешни заключения на някои от пишещите тук, и МЕРЗАВИТЕ им думи към родината ще играят само в тяхна вреда. Но тези пичове са семе на други нации, най-вероятно, нямам друго обяснение за ниския им интелект.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнениеBulgarian lev, поздравления за това което пишеш. Тук е пълно с провокатори и хейтъри, които са напълно наясно с успеха на инвестиция в имотв центъра на София, просто завиждат. Такава инвестиция е печеливша последните 2 хиляди години (ако можеш да го задържиш). Аз залагам, че и в бъдеще ще е. Доходите и още купчина финансови величини са ПОДценени в България. ЦикълЪТ се завърта, тези които не знаят за цикъла - тежко им. България е в ЕВРОПА. България е ЕВРОПА. Когато в СЕРДИКА е признато ХРИСТИЯНСТВОТО, Лондон и Париж са били дребни римски поселища.
Ниската култура и грешни заключения на някои от пишещите тук, и МЕРЗАВИТЕ им думи към родината ще играят само в тяхна вреда. Но тези пичове са семе на други нации, най-вероятно, нямам друго обяснение за ниския им интелект.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма един интересен момент при отдаването под наем, като дадеш 20 000 лв за ремонт и съвременен интериор, къде ти отива печалбата?
Коментар
-
Ако е някой дипломат или служител в чуждестранна компания - казваш му "това и това ще ти вдигне наема на толкова" и се разбирате дали го иска. (и ако имаш късмет не е като един иракчанин, който искаше да му пусна договор на цялата сума за пред финансиста в посолството им, а да му връщам на ръка някаква сума )
Коментар
-
ре
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНе че нещо, дреболия някаква, но през 311 г. Сердика не е била български град
Коментар
-
https://bg.wikipedia.org/wiki/Едикт_...Галерий
Моля, заповядайте. Малко известен факт, с който всички българи трябва да сме ГОРДИ. Сердика е първият град в СВЕТА!!!, в който е ЛЕГАЛИЗИРАНО християнството. Който може, да поразсъждава за КУЛТУРАТА на хората тук по тези земи през 300г. и преди това. Интернет е извор на знание, стига да го използваш както трябва
БТВ като се замислите това не е известен факт, тъй като някоИ чужди култури имат интерес да НЕ Е известен, за да ни мачкат.
Поздрави, Христо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнениеBulgarian lev, поздравления за това което пишеш. Тук е пълно с провокатори и хейтъри, които са напълно наясно с успеха на инвестиция в имотв центъра на София, просто завиждат. Такава инвестиция е печеливша последните 2 хиляди години (ако можеш да го задържиш). Аз залагам, че и в бъдеще ще е. Доходите и още купчина финансови величини са ПОДценени в България. Цикъла се завърта, тези които не знаят за цикъла - тежко им. България е в ЕВРОПА. България е ЕВРОПА. Когато в СЕРДИКА е признато ХРИСТИЯНСТВОТО, Лондон и Париж са били дребни римски поселища.
Ниската култура и грешни заключения на някои от пишещите тук, и МЕРЗАВИТЕ им думи към родината ще играят само в тяхна вреда. Но тези пичове са семе на други нации, най-вероятно, нямам друго обяснение за ниския им интелект.препоръка е
Коментар
-
Bulgarian lev, поздравления за това което пишеш. Тук е пълно с провокатори и хейтъри, които са напълно наясно с успеха на инвестиция в имотв центъра на София, просто завиждат. Такава инвестиция е печеливша последните 2 хиляди години (ако можеш да го задържиш). Аз залагам, че и в бъдеще ще е. Доходите и още купчина финансови величини са ПОДценени в България. ЦикълЪТ се завърта, тези които не знаят за цикъла - тежко им. България е в ЕВРОПА. България е ЕВРОПА. Когато в СЕРДИКА е признато ХРИСТИЯНСТВОТО, Лондон и Париж са били дребни римски поселища.
Ниската култура и грешни заключения на някои от пишещите тук, и МЕРЗАВИТЕ им думи към родината ще играят само в тяхна вреда. Но тези пичове са семе на други нации, най-вероятно, нямам друго обяснение за ниския им интелект.Last edited by ar2r; 30.05.2016, 17:15.
Коментар
-
Тази вечер Скептика да ми сложи забележка, пиша в късен час. Но защото съм намерил време да ви отговоря едно към едно - вие имате право да си дърляте чувствителните точки до брадясване. Проблема е ваш. Аз имам единствено интерес да споделя на стотици четящи тук как стоят нещата. И лев не ми влиза в джоба, само си хабя батерията...и времето.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар